Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Tronsport Original SJ4000 Novatek στα 41 ευρω σε ασημι χρωμα μονο ,με 2 μπαταριες ειναι η απλη εκδοση οχι η wifi Δεν ειναι η sj4000 η συγκεκριμενη, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kukukali 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Η SJ4000 εχει βγει σε διαφορες παραλλαγες ,μια απο αυτες ειναι η SJCAM και η Tronsport/Novatek οι οποιες ειναι original με παραπλησιες τιμες....http://www.geekbuyin...d=SJ4000&c=1542 Τις εχουν και τα amazon και amazonuk με καλες κριτικες. Εδω που τα εχουν ψαξει διεξοδικα μπορειτε να δειτε και βιντεο Η συγκεκριμενη που εβαλα ηταν σε προσφορα για 2-3 ωρες στα 41.28 ευρω απο 74.31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Στο περίπου είναι όπως τα λες,με την διαφορά πως η sjcam έβγαλε αρχικά την sj4000. Μπορεί όντως να είναι και ίδιες στο κάτω κάτω,ποτέ δε ξέρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kukukali 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Σωστα ,πρωτα την εβγαλε χωρις να γραφει sjcam μετα εβαλε το λογοτυπο της λογω των πολλων fake που κυκλοφορησαν και μετα βγηκε η Tronsport που μαλλον ειναι φασον της sjcam. Λογω οτι κυκλοφορει η Tronsport αρκετο καιρο ,τα καλα reviews αλλα και οτι υπαρχει στο Amazon αποφασισα να την αγορασω. Περιμενα να βγει η wifi σε καλη τιμη αλλα τα 41 ευρω με 2 μπαταριες της απλης ηταν δελεαρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Βρε καλά έκανες,περιμένουμε review όταν την παραλάβεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 15% έκπτωση με το κουπόνι 198ldd http://eu.banggood.com/collection-568.html?bid=6068 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 παρε αλλη μια Μακη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Για να γυρνάω "ταινίες" δικάμερο;; :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Στέλιο σου ήρθε; Εμένα όχι ακόμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Την εχω παρηγγειλει στις 2-12 απο foxoffer και ακομα δεν εχει ερθει σε εμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Εγώ την περιμένω από Αγγλία. Βέβαια το Παλικάρι στα Κέντρο Διαλογής της περιοχής μου,μου είπε πως από Αγγλία κάνουν 9-10 μέρες πλέον στάνταρ,οπότε μου λέει τέλος της βδομάδας και αν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
promariuk 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 εγω παντος 1 χρονο που την εχω ειμαι ευχαριστημενος παιδια!! οριστε και ενα βιντεακι που τιν ειχα βαλει στον καρπο μου κουναει βεβαια λιγο γτ δν ειναι η κανονικη βαση για το χερι.. τιν εφτιαξα εγω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Στέλιο σου ήρθε; Εμένα όχι ακόμα... οχι Μακη τιποτα... Την εχω παρηγγειλει στις 2-12 απο foxoffer και ακομα δεν εχει ερθει σε εμενα. Kαι 'γω 2/12 την παραγγειλα, στο 17track.net που βαζω τον αριθμο εντοπισμου μου λεει οτι 14/12 ηρθε στην Ελλαδα, ενώ στο site των ΕΛΤΑ εχουν μεινει στις 11/12 που εφτασε το δεμα στην Ολλανδια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Εχουμε μια γενικη καθυστεριση στα Ελτα εχω καταλαβει....υπομονη'μπορει ναμτις φερει ο Αγιος Βασιλης...χαχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 για βοηθάτε ρε παιδιά.... δεν έχω πολύ ιδέα από αυτά,μου έστειλε ο τύπος ότι έρχεται με αυτή την μεταφορική,...(France Post air Mail without shipment number)μέσα στο site βλέπω ότι είναι σε αποστολή,αλλα από ποια εταιρία θα παραλάβω εγώ?και ρωτάω γιατί είναι λίγο η περιοχή μου περίεργη με της διευθύνσεις,και δεν μου ζητήθηκε κάπου κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας... έτσι σκέφτηκα να το ψάξω ώστε να πάρω να ρωτήσω εγώ,....αλλα που?πως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 βασιλη λογικα επειδει δεν εχει shippinh number ειναι το απλο ταχυδρομειο δλδ ελτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 για βοηθάτε ρε παιδιά.... δεν έχω πολύ ιδέα από αυτά,μου έστειλε ο τύπος ότι έρχεται με αυτή την μεταφορική,...(France Post air Mail without shipment number)μέσα στο site βλέπω ότι είναι σε αποστολή,αλλα από ποια εταιρία θα παραλάβω εγώ?και ρωτάω γιατί είναι λίγο η περιοχή μου περίεργη με της διευθύνσεις,και δεν μου ζητήθηκε κάπου κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας... έτσι σκέφτηκα να το ψάξω ώστε να πάρω να ρωτήσω εγώ,....αλλα που?πως? Απο που την πήρες; Με ελτά θα έρθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Όλοι πήραν την καμερούλα εκτός από τον OP ρε γμτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Προλαβαίνεις αυτές τις μέρες έχει καλές εκπτώσεις το BG.:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Ντεν έχω μηχανή καρντιά μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 λΕΦΤΟΜΈΡΕΙΕς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Άσε που πιστεύω και αν την πάρω κάποια στιγμή την κάμερα θα είναι το σκηνικό κάπως έτσι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) βασιλη λογικα επειδει δεν εχει shippinh number ειναι το απλο ταχυδρομειο δλδ ελτα που σημαίνει ότι μπορώ να δω κάπως αν είναι ελλάδα?η στα ελτα της περιοχής μου?παίρνω τηλέφωνο κάπου? από εδώ την πήρα BangGood.com Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 από τον basiliss13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Bασιλη, εφοσον πληρωσες με paypal, τα στοιχεια σου τα εχουν απο εκει. Οταν εκανες paypal εδωσες κ την διευθυνση κ τηλεφωνο κ email, οποτε αυτοι αν χρειαστει να σε βρουν θα σε βρουν, μην αγχωνεσαι τσαμπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Bασιλη, εφοσον πληρωσες με paypal, τα στοιχεια σου τα εχουν απο εκει. Οταν εκανες paypal εδωσες κ την διευθυνση κ τηλεφωνο κ email, οποτε αυτοι αν χρειαστει να σε βρουν θα σε βρουν, μην αγχωνεσαι τσαμπα. έχουν περάσει 7 εργάσιμες από την αποστολή,δεν αγχώνομαι ακόμα,απλά ενημερωτικά ρωτάω περισσότερο.....αλλα στο paypal δεν έχει τηλέφωνο μου.....βεβαια φαντάζομαι σε ότι πρόβλημα πριν σταλεί πίσω θα ενημερωθώ με mail.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες