Jump to content
koutsouk

" Γονατίζει " με ανοιχτό γκάζι...

Recommended Posts

Χαρά στην υπομονή σου φίλε μου ειλικρινά.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χαρά στην υπομονή σου φίλε μου ειλικρινά.....

Δεν έχω και πολύ πλέον Σάββα !! Βαρέθηκα να ασχολούμαι με χαζομαρες τελικά. Μπορεί και να το αφήσω έτσι και το φθινόπωρο , θα αποφασίσω αν θα το κρατήσω ή οχι. Αν το κρατήσω θα το κάνω μια ανακατασκευή και τότε θα φανερωθεί ότι έχει και δεν έχει !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω και πολύ πλέον Σάββα !! Βαρέθηκα να ασχολούμαι με χαζομαρες τελικά. Μπορεί και να το αφήσω έτσι και το φθινόπωρο , θα αποφασίσω αν θα το κρατήσω ή οχι. Αν το κρατήσω θα το κάνω μια ανακατασκευή και τότε θα φανερωθεί ότι έχει και δεν έχει !!!

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ των συνεχών αλλαγών που κάνουν άλλοι φίλοι (προς Θεού δεν είναι κατακριτέο ότι θέλει ο καθένας κάνει με τα λεφτά του μη παρεξηγηθώ) αλλά φίλε μου άμα αρχίσει και ζητάει φτιάξιμο και αντίο, μέχρι εκεί ήτανε......δεν αντέχω κάθε λίγο και λιγάκι να ψάχνομαι...γιαυτό το λέω.

Ανακατασκευές τώρα.

Έχω μπλέξει και με δαύτες και σε μοτοσακά και σε κουτιά......ούτε εκεί έχω καλή εμπειρία.

Μάλιστα έχω τόσο κακή που έχω πάρει όρκο ότι δεν το ξανακάνω γιατί απλά ο γέρος νιός δεν γίνεται.

Ψάξιμο, καινούργιο κούτα και κανένα πρόβλημα για πολλάαααα χρόνια (συνήθως).

Ακόμα και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμό σε κυβικά.

Έχω πεισθεί πλέον ότι από 250 (όλα αλλά λίγο περισσότερο άνετα με αυτό το κατώτατο όριο) και πάνω τα πάντα πάνε παντού όμορφα και οικονομικά.

Λέω τώρα μια γνώμη μιας και δεν μπορώ να προσφέρω άλλο τεχνικά δυστυχώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοδεχούμενη έτσι κι αλλιώς , αλλά με δεδομένο πως το μηχανάκι πωλείται αυτή τη στιγμή αν είσαι τυχερός κοντά στα 1500 € και το Kymco xciting 400 που μου αρέσει έχει κοντά στα 5500 € καταλαβαίνεις πως είναι χάος. Μια ανακατασκευή φίλου με ίδιο μηχανάκι injection κόστισε κοντά στα 600 € με όλα καινούργια ανταλλακτικά , μάλλον θα προτιμηθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοδεχούμενη έτσι κι αλλιώς , αλλά με δεδομένο πως το μηχανάκι πωλείται αυτή τη στιγμή αν είσαι τυχερός κοντά στα 1500 € και το Kymco xciting 400 που μου αρέσει έχει κοντά στα 5500 € καταλαβαίνεις πως είναι χάος. Μια ανακατασκευή φίλου με ίδιο μηχανάκι injection κόστισε κοντά στα 600 € με όλα καινούργια ανταλλακτικά , μάλλον θα προτιμηθεί.

Χρήστο φίλε μου έχεις δίκιο, το χρηματικό είναι όντως θέμα αλλά υπάρχουν και 300άρια που πάνε κυριολεκτικά παντού και το ξέρεις, σύγχρονα με ABS που πάνε στα 4.400 κούτα όπως αυτό : http://www.gorgolis.gr/GTS300i_F4_ABS.htm

Σε ανακατασκευές όπως σου είπα δεν πιστεύω διότι απλά ΔΕΝ ανακατασκευάζεται όλο και αν τυχόν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα περιοριστεί στα 600.

Παράδειγμα : στην ανακατασκευή αλλάχθηκαν και τα πιάτα βαριατόρ-συμπλέκτη και τα ρουλεμάν του συμπλέκτη?

Θα μπορούσα να δώσω άπειρα παραδείγματα του <<ο γέρος νιός δεν γίνεται>> αλλά συμπάθα με δεν μπορώ τα σεντόνια, το νόημα δόθηκε νομίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα το 250 και πέρασα στο 500 , να πάω πάλι πίσω ;; Θα κλαίω ολημερης μου φαίνεται !!

Δεκτή και πάλι η άποψη σου ξαναλέω.

Στη δική μου περίπτωση πάντως αν θέλει κάτι ανακατασκευή είναι ο κινητήρας που έχει στο κοντέρ του 46500 χλμ - τώρα πόσα είναι πραγματικά θα σε γελάσω μια και το πήρα μεταχειρισμένο και έλεγε το κοντέρ 22000 - μια και όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά έχουν αντικατασταθεί στα πλαίσια της σχολαστικής περιοδικής συντήρησης. Δηλαδή όλα να όλα τα ρουλεμάν , ναι και της μετάδοσης , φοράει malossi variator κτλ κτλ , οπότε ο κινητήρας αν θα με απασχολήσει , που και αυτός δε παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο εκτός από το θέμα για το οποίο μιλάμε , που αν το αποφασίσω σοβαρά , θα το λύση κι αυτό πιστεύω. Anyway θα δούμε ... Έχει ο Θεός μέχρι το φθινόπωρο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από 600 και 96 άλογα πήγα στα 279 και 27 και παράπονο δεν έχω φίλε μου.

Ανάγκας και Θεοί πείσονται.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από 600 και 96 άλογα πήγα στα 279 και 27 και παράπονο δεν έχω φίλε μου.

Ανάγκας και Θεοί πείσονται.....

Ακριβώς αυτό!!! Δεν έχω καμία ανάγκη να πάω σε κάτι μικρότερο τη δεδομένη στιγμή. Η πόλη που ζω , είναι πολύ οκ για το 500 μια και υπάρχουν μέρη που πηγαίνω γύρω γύρω που μου αρέσει το παραπάνω γκάζι , οσο κι αν είναι αυτό το παραπάνω , κι ας μου στοιχίζει κατιτις πιο πολύ σε καύσιμο και ίσως σε συντήρηση !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς αυτό!!! Δεν έχω καμία ανάγκη να πάω σε κάτι μικρότερο τη δεδομένη στιγμή. Η πόλη που ζω , είναι πολύ οκ για το 500 μια και υπάρχουν μέρη που πηγαίνω γύρω γύρω που μου αρέσει το παραπάνω γκάζι , οσο κι αν είναι αυτό το παραπάνω , κι ας μου στοιχίζει κατιτις πιο πολύ σε καύσιμο και ίσως σε συντήρηση !

Οπότε μονόδρομος φίλε μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα