CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που προτεινετε μηχανακια σε θεμα του 2014?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για τον φίλο πούχει τα θέματα γιατί κάτι έγινε με την παράθεση και παρατέθηκαν άλλα αντί άλλων..:Είδες ότι με τον διακόπτη δεν ασχολήθηκα καθόλου, φυσικά και θα τον φτιάξουν ή θα τον αντικαταστήσουν αλλά δεν μου απάντησες στα άλλα που ρωτάω.Θα πάτε πρώτα από τα δύσκολα ή από τα εύκολα ? Όπως νομίζει ο μάστορας αλλά προσωπικά πάω ανάποδα πάντα και από τα εύκολα στα δύσκολα, μου μυρίζει καθυστέρηση και αναβολή..... Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που προτεινετε μηχανακια σε θεμα του 2014?! Ιστορικοί και αρχαιολογικοί Άγγελε.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 από τον ΣΑΒΒΑΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anemelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 καλησπερα κ καλο καλοκαιρι σε ολους! θα ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη μου να αγορασω ενα απο τα δυο σκουτερ,piaggio x evo 250 η το sym citycom 300!με ενδιαφερει η αξιοπιστια ενος μηχανηματος,οι λογικες τιμες συντηρησεις,ομως πιο πολυ η ευχαριστη οδηγηση(καλο κρατημα στον δρομο,νευρικοτητα μοτερ,ποιοτητα κυλησης).θα εκτιμουσα πολυ να μου απαντουσε καποιος,ιδιως αν ειναι κατοχος των εν λογω σκουτερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 καλησπερα κ καλο καλοκαιρι σε ολους! θα ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη μου να αγορασω ενα απο τα δυο σκουτερ,piaggio x evo 250 η το sym citycom 300!με ενδιαφερει η αξιοπιστια ενος μηχανηματος,οι λογικες τιμες συντηρησεις,ομως πιο πολυ η ευχαριστη οδηγηση(καλο κρατημα στον δρομο,νευρικοτητα μοτερ,ποιοτητα κυλησης).θα εκτιμουσα πολυ να μου απαντουσε καποιος,ιδιως αν ειναι κατοχος των εν λογω σκουτερ!Επειδή είμαι και γω στο ψάξιμο αυτόν τον καιρό, ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα σου έλεγα σίγουρα το SYM. Είναι αξιόπιστα, οικονομικά σε αγορά/συντήρηση/κατανάλωση και αν πας στο καινούριο με τον F4 κινητήρα είναι και αρκετά δυνατός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες