Jump to content
Chris1981

Piaggio X-Evo 250 (3.290) VS SYM GTS 250i EVO (3.295)

Recommended Posts

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που προτεινετε μηχανακια σε θεμα του 2014?! :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για τον φίλο πούχει τα θέματα γιατί κάτι έγινε με την παράθεση και παρατέθηκαν άλλα αντί άλλων..:

Είδες ότι με τον διακόπτη δεν ασχολήθηκα καθόλου, φυσικά και θα τον φτιάξουν ή θα τον αντικαταστήσουν αλλά δεν μου απάντησες στα άλλα που ρωτάω.

Θα πάτε πρώτα από τα δύσκολα ή από τα εύκολα ? Όπως νομίζει ο μάστορας αλλά προσωπικά πάω ανάποδα πάντα και από τα εύκολα στα δύσκολα, μου μυρίζει καθυστέρηση και αναβολή.....

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που προτεινετε μηχανακια σε θεμα του 2014?! :hunter:

Ιστορικοί και αρχαιολογικοί Άγγελε....:biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον ΣΑΒΒΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα κ καλο καλοκαιρι σε ολους! θα ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη μου να αγορασω ενα απο τα δυο σκουτερ,piaggio x evo 250 η το sym citycom 300!

με ενδιαφερει η αξιοπιστια ενος μηχανηματος,οι λογικες τιμες συντηρησεις,ομως πιο πολυ η ευχαριστη οδηγηση(καλο κρατημα στον δρομο,νευρικοτητα μοτερ,ποιοτητα κυλησης).

θα εκτιμουσα πολυ να μου απαντουσε καποιος,ιδιως αν ειναι κατοχος των εν λογω σκουτερ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα κ καλο καλοκαιρι σε ολους! θα ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη μου να αγορασω ενα απο τα δυο σκουτερ,piaggio x evo 250 η το sym citycom 300!

με ενδιαφερει η αξιοπιστια ενος μηχανηματος,οι λογικες τιμες συντηρησεις,ομως πιο πολυ η ευχαριστη οδηγηση(καλο κρατημα στον δρομο,νευρικοτητα μοτερ,ποιοτητα κυλησης).

θα εκτιμουσα πολυ να μου απαντουσε καποιος,ιδιως αν ειναι κατοχος των εν λογω σκουτερ!

Επειδή είμαι και γω στο ψάξιμο αυτόν τον καιρό, ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα σου έλεγα σίγουρα το SYM. Είναι αξιόπιστα, οικονομικά σε αγορά/συντήρηση/κατανάλωση και αν πας στο καινούριο με τον F4 κινητήρα είναι και αρκετά δυνατός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα