Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Λοιπόν αρχικά να πω ένα γειά, και κατα δεύτερον αν υπάρχουν άλλοι ιδιωκτήτες ηλεκτρικών scooter παρακαλώ να μαζευτούν εδώ! Post-άρω φωτογραφίες του δικού μου και είμαι διατεθιμένος να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Ποσο εκανε αυτο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Ποσο εκανε αυτο; 600 το συγκεκριμενο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Απο αυτονομια τι λεει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Αυτό που είπε ο Κοσμάς σχετικά με την αυτονομία και επίσης.... +τελικές +συντήρηση σχετικά με τις μπαταρίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Αυτό που είπε ο Κοσμάς σχετικά με την αυτονομία και επίσης.... +τελικές +συντήρηση σχετικά με τις μπαταρίες Aυτονομια γυρω στα 40 χλμ αν και ο κατασκευαστης δηλωνει 50..αλλα δεν εχω και πηδαλια οποτε ας θεωρησουμε πως ειναι δικαιο :P συντηρηση με τις μπαταριες...μεχρι τωρα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα...το πιο ανθεκτικο πραγμα πανω στο scooter θα ελεγα :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 την φορτιζεις σπιτι σου δλδ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 την φορτιζεις σπιτι σου δλδ? ναι εχει δικο του φορτιστη που δουλευει στα 48v και φορτιζει μεσα σε 7 ωρες σε σχεδον μηδαμινο κοστος Aυτονομια γυρω στα 40 χλμ αν και ο κατασκευαστης δηλωνει 50..αλλα δεν εχω και πηδαλια οποτε ας θεωρησουμε πως ειναι δικαιο :P συντηρηση με τις μπαταριες...μεχρι τωρα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα...το πιο ανθεκτικο πραγμα πανω στο scooter θα ελεγα :D και τελικες ο κατασκευαστης δηλωνει 35...αλλα το εχω παει παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες