Jump to content
Sign in to follow this  
makis11

χρωμα για c50(στρογγυλοφαναρο)

Recommended Posts

εχω ενα c50 στο κλασσικο κοκκινο εργοστασιακο χρωμα αλλα εχει ξεθωριασει,εχει σκουριασει και σε μερικα σημεια και πιστευω οτι ειναι ωρα να το βαψω.... θελω να το βαψω καπως ξεχωριστα καθως ειμαι 17 και θελω να κανω και λιγο την φιγουρα μου :crazy: σκευτομε να το βαψω κοκκινο της φωτιας.... θελω ομως να μου πειτε εσεις ποιο χρωμα πιστευεται οτι του παει ποιο πολυ γιατι πολυ φιλοι μου μου λενε για μπλε-γαλαζιο. περιμενω πολλες γνωμες !!! ευχαριστω

Τροποποιήθηκε από τον makis11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ένας φίλος φτιάχνει αυτόν τον καιρό ενα c50 και το χρώματα που το έβλαψε ειναι μπλε ηλεκτρικ.Πολυ ωραίο χρώμα και ταιριάζει πολυ σε αυτήν την ηλικία που είσαι!!Το εβαψε γύρω στα 240€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σκευτομε πολυ... η αδεια με προβληματιζει που γραφει κοκκινο χρωμα :P θελει διαδικασια για να την αλλαξεις ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πανεμορφο φιλε !! τα καπακια τα αγορασες καινουργια ?? τα ετριψες ή τα εκανες καμια βουτια ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η το μανίσιο μπλέ, η μπλέ ιλεκτρικ, η μπορντοκόκκινο. Σου βάζω ενος φίλου μου που προσωπικά μ αρέσει πολύ το χρώμα.

Επίσης, εμένα προσωπικά μου αρέσει κ η ποδιά, πιστεύω οτι του πάει!!

1958047_721199601258881_567506706_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η το μανίσιο μπλέ, η μπλέ ιλεκτρικ, η μπορντοκόκκινο. Σου βάζω ενος φίλου μου που προσωπικά μ αρέσει πολύ το χρώμα.

Επίσης, εμένα προσωπικά μου αρέσει κ η ποδιά, πιστεύω οτι του πάει!!

1958047_721199601258881_567506706_n.jpg

με εκανες κ σκευτομε πολυ αυτο το χρωματακι !! το μονο που πρεπει να βγαλει ειναι το πλαστικο κατω απο το φαναρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με εκανες κ σκευτομε πολυ αυτο το χρωματακι !! το μονο που πρεπει να βγαλει ειναι το πλαστικο κατω απο το φαναρι

Συμφωνώ ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα