makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) εχω ενα c50 στο κλασσικο κοκκινο εργοστασιακο χρωμα αλλα εχει ξεθωριασει,εχει σκουριασει και σε μερικα σημεια και πιστευω οτι ειναι ωρα να το βαψω.... θελω να το βαψω καπως ξεχωριστα καθως ειμαι 17 και θελω να κανω και λιγο την φιγουρα μου σκευτομε να το βαψω κοκκινο της φωτιας.... θελω ομως να μου πειτε εσεις ποιο χρωμα πιστευεται οτι του παει ποιο πολυ γιατι πολυ φιλοι μου μου λενε για μπλε-γαλαζιο. περιμενω πολλες γνωμες !!! ευχαριστω Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2014 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Το εργοστασιακο γαλαζιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Ένας φίλος φτιάχνει αυτόν τον καιρό ενα c50 και το χρώματα που το έβλαψε ειναι μπλε ηλεκτρικ.Πολυ ωραίο χρώμα και ταιριάζει πολυ σε αυτήν την ηλικία που είσαι!!Το εβαψε γύρω στα 240€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Φιλε καντο ροζ με περλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 το μπλε ηλεκτρικ μου αρεσε αλλα ειπαμε οχι και ροζ τρελε μου χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Το μπλε ηλεκτρικ ειναι σκέτη τρέλα πανω στο c50.Αν εχεις την ευκαιρία δες κανένα απο κοντά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 το σκευτομε πολυ... η αδεια με προβληματιζει που γραφει κοκκινο χρωμα :P θελει διαδικασια για να την αλλαξεις ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Εγώ το έβαψα με κωδικό #165469 (subaru impreza) Και δείχνει πολύ ωραίο ιδικά στον ήλιο.. ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 πανεμορφο φιλε !! τα καπακια τα αγορασες καινουργια ?? τα ετριψες ή τα εκανες καμια βουτια ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 Ευχαριστώ .. Τα καπάκια είναι καινούργια τα έτριψα τα έβαλα αστάρι και τα έβαψα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 τα καπακια της μηχανης εννοουσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 Η το μανίσιο μπλέ, η μπλέ ιλεκτρικ, η μπορντοκόκκινο. Σου βάζω ενος φίλου μου που προσωπικά μ αρέσει πολύ το χρώμα. Επίσης, εμένα προσωπικά μου αρέσει κ η ποδιά, πιστεύω οτι του πάει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 Πολύ όμορφο το C καλή δουλειά έκανε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 Η το μανίσιο μπλέ, η μπλέ ιλεκτρικ, η μπορντοκόκκινο. Σου βάζω ενος φίλου μου που προσωπικά μ αρέσει πολύ το χρώμα. Επίσης, εμένα προσωπικά μου αρέσει κ η ποδιά, πιστεύω οτι του πάει!! με εκανες κ σκευτομε πολυ αυτο το χρωματακι !! το μονο που πρεπει να βγαλει ειναι το πλαστικο κατω απο το φαναρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 με εκανες κ σκευτομε πολυ αυτο το χρωματακι !! το μονο που πρεπει να βγαλει ειναι το πλαστικο κατω απο το φαναρι Συμφωνώ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 Πολυ ωραιο χρωμα ειναι το μπλε απο το Ople opc! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες