makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κρανοι... και εχω μερικες αποριες το AGV Grid Sun & Moon 96 εχει κατασκευαστει το 1996 ?? ή κωδικος ειναι ?? οποτε το stigma ειναι ποιο καινουργιο ?? απο θεμα ποιοτητας πιστευω ιδια ειναι αφου ειναι και τα δυο απο την κατηγορια grid της agv. και αν αξιζει να δωσω 80 ευρω παραπανω για τα πολυ ωραια γραφικα που εχει το sun & moon μπορειτε να τα δειτε εδω: http://www.fc-moto.d...jectID=57076969 Sun & Moon 96 http://www.fc-moto.d...rid-Stigma-0004 Grid Stigma Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2014 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Εμένα το Stigma μ' αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά πάντως. :P Γενικά όπως λες ίδια κράνη είναι αν δε μου διαφεύγει κάτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 εχω το grid σε μαυρο, το λατρευω, ησυχο, παναλαφρο με καλο εξαερισμο και μου ταιριαζει πολυ καλα το grid σαν μοντελο ειναι πανω κατω 3-4 ετων , το συγκεκριμενο που ρωτας μαλλον ειναι σε χρωματα που ειχε ο ροσσι το 96, τα κρανη της AGV απο το 1996 υπαρχουν μονο σε μουσεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Το 96 στο sun&moon είναι η χρονολογία κατά την οποία ο Ρόσσι είχε αυτά τα χρώματα στο κράνος του.. Τώρα για την διαφορά στη τιμή,αποφασίζεις και παίρνεις.ότι σου αρέσει το πληρώνεις ανάλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Μόνο σ'εμένα δε βγάζει κάτι το πρώτο link;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 και σε μένα,απλα ξέρω ποιο κράνος λέει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 το τσεκαρα, το 2012 βγηκε το grid οποτε το πολυ να ειναι 2 ετων το κρανος αμα ειναι απο stock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες