Jump to content
Sign in to follow this  
makis11

AGV Grid Sun & Moon 96 vs AGV Grid Stigma

Recommended Posts

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κρανοι... και εχω μερικες αποριες το AGV Grid Sun & Moon 96 εχει κατασκευαστει το 1996 ?? ή κωδικος ειναι ?? οποτε το stigma ειναι ποιο καινουργιο ?? απο θεμα ποιοτητας πιστευω ιδια ειναι αφου ειναι και τα δυο απο την κατηγορια grid της agv. και αν αξιζει να δωσω 80 ευρω παραπανω για τα πολυ ωραια γραφικα που εχει το sun & moon

μπορειτε να τα δειτε εδω:

http://www.fc-moto.d...jectID=57076969 Sun & Moon 96

http://www.fc-moto.d...rid-Stigma-0004 Grid Stigma

Τροποποιήθηκε από τον makis11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμένα το Stigma μ' αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά πάντως. :P Γενικά όπως λες ίδια κράνη είναι αν δε μου διαφεύγει κάτι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το grid σε μαυρο, το λατρευω, ησυχο, παναλαφρο με καλο εξαερισμο και μου ταιριαζει πολυ καλα

το grid σαν μοντελο ειναι πανω κατω 3-4 ετων , το συγκεκριμενο που ρωτας μαλλον ειναι σε χρωματα που ειχε ο ροσσι το 96, τα κρανη της AGV απο το 1996 υπαρχουν μονο σε μουσεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 96 στο sun&moon είναι η χρονολογία κατά την οποία ο Ρόσσι είχε αυτά τα χρώματα στο κράνος του..

Τώρα για την διαφορά στη τιμή,αποφασίζεις και παίρνεις.ότι σου αρέσει το πληρώνεις ανάλογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα