supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Γεια σας ποιο από τα δυο μηχανάκια να παρω;Ποιο είναι το καλύτερο σε θέμα αξιοπιστίας,οικονομίας,σέρβις,ταχύτητας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Crypton x με κλειστά μάτια..μόνο που είναι και κάτι ακόμα...δίπλωμα έχεις?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δίπλωμα έχω για 50cc.Και τα δυο θα είναι 50cc στα χαρτιά.Σκεφτηκα το derbi γιατι εντάξει άλλο στην ηλικια μου να έχει μια πάπια άλλο να έχεις μια μικρή μοτοσυκλέτα.Αν μπορούσε κάποιος να μου πει τα υπέρ και τα κατά τον κάθε δύο Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2014 από τον supermotard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ή και τα δύο είναι μαϊμούδες ή και τα δύο είναι σακατεμένα για να μπουν αυτά τα μοτέρ . Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σου εύχομαι να βάλεις μυαλό Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2014 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Μάλλον δεν κατάλαβες καλα δεν θα βάλω τα μοτερ αλλά θα έχω ολόκληρο το μηχανάκι μανισιο. Πες ότι έχω δίπλωμα και για τα δυο ποιο απο τα δυο να παρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Δίπλωμα έχω για 50cc.Και τα δυο θα είναι 50cc στα χαρτιά.Σκεφτηκα το derbi γιατι εντάξει άλλο στην ηλικια μου να έχει μια πάπια άλλο να έχεις μια μικρή μοτοσυκλέτα.Αν μπορούσε κάποιος να μου πει τα υπέρ και τα κατά τον κάθε δύο Μάλλον δεν κατάλαβες καλα δεν θα βάλω τα μοτερ αλλά θα έχω ολόκληρο το μηχανάκι μανισιο. Πες ότι έχω δίπλωμα και για τα δυο ποιο απο τα δυο να παρω Άρα μιλάμε για "μαϊμού"και ξανά ... περαστικά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Πω καλα ρε .... άντε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Supermotard αγορινα μου γιατι να σαι παρανομος τσιμπα ενα derbi gpr 50 αν σονυ κ ντε το κανεις 85cc και εισαι κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δίπλωμα έχω για 50cc.Και τα δυο θα είναι 50cc στα χαρτιά.Σκεφτηκα το derbi γιατι εντάξει άλλο στην ηλικια μου να έχει μια πάπια άλλο να έχεις μια μικρή μοτοσυκλέτα.Αν μπορούσε κάποιος να μου πει τα υπέρ και τα κατά τον κάθε δύο Φίλε το crypton x δεν μπορεί να είναι 50 στα χαρτιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 DERBI 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Υπάρχουν τα κινέζικα που είναι 50 στα χαρτιά και σκέφτηκα μήπως το παρω και του αλλάξω μοτέρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bluerider 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Φιλε μην παρεις κινεζικο κρυπτον θα το μετανειωσεις σιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες