vfr 800 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Εκτός από το εξαιρετικό spintST βάλτε και το Z1000SX στο παιχνίδι... δεν είναι άσχημη επιλογή Πανέμορφο,τεχνολογικά πιο καινοτόμο από τις ''κλασικούρες''και τα τετριμμένα της HONDA,αλλά αδικείται από το promotion της ''ΤΕΟ ΜΟΤΟ'',θες από έλλειψη χρημάτων,θες από ανεπάρκεια της αντιπροσωπείας,δεν γνωρίζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 δινει φιλος ΧΧ του 04' το επετειακο (μαυρο ματ/γκρι) κ οχι βαμμενο,με ψηφιακα οργανα κτλ. ειναι καθαροτατο κ λογω μωρου το πουλαει καθως εχει αναγκη 2ο τουτου. σιγουρα δεχεται να το τσεκαρεις οπου θες,τωρα η αποσταση ισως ειναι ενα θεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 δινει φιλος ΧΧ του 04' το επετειακο (μαυρο ματ/γκρι) κ οχι βαμμενο,με ψηφιακα οργανα κτλ. ειναι καθαροτατο κ λογω μωρου το πουλαει καθως εχει αναγκη 2ο τουτου. σιγουρα δεχεται να το τσεκαρεις οπου θες,τωρα η αποσταση ισως ειναι ενα θεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 δινει φιλος ΧΧ του 04' το επετειακο (μαυρο ματ/γκρι) κ οχι βαμμενο,με ψηφιακα οργανα κτλ. ειναι καθαροτατο κ λογω μωρου το πουλαει καθως εχει αναγκη 2ο τουτου. σιγουρα δεχεται να το τσεκαρεις οπου θες,τωρα η αποσταση ισως ειναι ενα θεμα... http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5003718/ Αυτό είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 http://www.car.gr/cl...photos/5003718/ Αυτό είναι? οχι Γιωργη,δεν εχει ανανεωσει την αγγελια εδω κ καιρο.βαρεθηκε λογω λιγων ενδιαφερομενων...θα τον ενημερωσω ομως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve_TA650 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Κύριοι μετά το μνμ του George_® οφείλω να σας ενημερώσω πως τα χχ που έχω υπ' όψιν μου για αγορά, θα τα ανταλλάξω με το τρανσάλπ μου. Όπως ανάφερα και σε ένα παραπάνω ποστ μου τα ποσά όπου κυμαίνονται τα χχ είναι ανάμεσα σε 2800-3200€ μοντέλα του 2001-2002. Επίσης οι κάτοχοι είναι διατεθειμένοι να το ανταλλάξουν με την δική μου μοτοσυκλέτα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Το ΤΑ650 μου είναι μοντέλο του 2006 με τα ανάγλυφα. Και μιάς που το έίπα............Μπορούν παρακαλώ οι γνώστες να μου πουν εάν όντως κοστίζουν τόσο τα χχ αυτής της χρονολογίας? Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Τι εννοείς λέγοντας ''αν τόσο κοστίζουν '' ? Σαν μέση τιμή ίσως και λιγότερα. Μετά μπαίνουν στην εξίσωση άλλοι παράγοντες,όπως πιθανά έξτρα,κατάσταση,χλμ, κλπ. Με 3-3500 μπορείς να βρείς και μοντέλα 03-04. Μην δίνεις βάση βέβαια στις χρονολογίες που γράφει στην αγγελία ο καθένας,αν δεν ξέρεις ή αν δεν δείς μερικά συγκεκριμένα πραγματάκια. Βρες κάτι που σε ενδιαφέρει,και βοηθάω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Εκτός από το εξαιρετικό spintST βάλτε και το Z1000SX στο παιχνίδι... δεν είναι άσχημη επιλογή Σε μισωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Σε μισωωωω Ζηλεύουμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Ζηλεύουμε; Κοίτα ποιός μιλάει... :grin: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Κοίτα ποιός μιλάει... :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες