Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Πρωτο βήμα Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε Γνωριζει καποιος αν αυτες οι ανατομικες σελες ειναι οκ η απλα για φιγουρα ? θελω να βαλω μια στην παπια μου αλλα δεν γνωριζω τιμες ποιοτητα εργασιας μαγαζιου κ αποτελεσματικοτητα! αν τυχον εχει καποιος εμπειρια η γνωριζει ας μου πει!Ευχαριστω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) σακης μεταξουυργειο, η moto k εχει καλες για χ και ναι κανουν δουλεια. Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 σακης μεταξουυργειο, η moto k εχει καλες για χ και ναι κανουν δουλεια. φιλαρακο μου εχεις μηπως καποιο τηλεφωνο που θα τους βρω αυτους ? εχεις καποιο δειγμα απο τη δουλεια τους να ανεβασεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 http://www.moto-k.gr/gr/index.php/gallery/yamaha/item/cryptonx-135?category_id=1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Ρε φιλε χωρίς παρεξήγηση αλλα θα το άσχημυνεις το μοτορι.Και ειναι κρίμα γιατι το crypton ειναι πανέμορφο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ρε φιλε χωρίς παρεξήγηση αλλα θα το άσχημυνεις το μοτορι.Και ειναι κρίμα γιατι το crypton ειναι πανέμορφο!! kaνεις λαθος, το εξ με μια σελιτσα σπορτ λαινε του μοτο οκ ειναι τζαμι.. και εγω ψηνω μια τετοια. Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Τι να σου πω μπορει να κάνω και λάθος.Παντως για το δεύτερο το άτομο ειναι βολικη;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 ωραιες φαινοντε...εμενα μου αρεσει απο τη spor edition η 3η απο τα αριστερα. αλλα αν δεν εκανε αυτο το σκαμπανεβασμα στη μεση της σελας πιστευω θα ηταν πολυ πιο ωραια. και η αλλη που εχει το κιτρινο το crypton παλι στο spor edition ειναι ωραια αλλα δεν ξερω αν θα πηγαινε στο μαυρο η στο special ed... οι αλλες δεν μου κανουν ιδιαιτερη εντυπωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 τα 2 επιπεδα ειναι ολα τα $$$$$ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 καλες ειναι κ τα 90 ομως ειναι πολλα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 καλημέρα φίλοι! Πήγα στον παπαγιάννη για εξατμισούλα πριν αποφασίσω του είπα να κάνω βόλτα ένα μοτόρι που είχε έξω ένα άσπρο crypton x με την carbon εξάτμιση που ήθελα να βάλω. Δεν μου αρνήθηκε κ μου έδωσε αμέσως τα κλειδιά. 1η διαπίστωση η σέλα η ανατομική τα σπάει είναι αρκετά ξεκούραστη! 2η διαπίστωση το παπί έχει πρόγραμμα και έπρεπε να τραβάει καλύτερα απο το δικό μου αλλά δεν μου φάνηκε να έγινε αυτό. any way το θέμα μου είναι η σέλα. Αρκετά ικανοποιημένος απο αυτό που είδα σαν εμφάνιση αλλά και στο θέμα οδήγησης . Εμφανισιακά αν δεις το παπί απο μακριά είναι σαν μπακαλιάρος δεν ειναι και τόσο όμορφο. αλλά σαν σέλα τα σπάει.... δεν ξέρω τι να κάνω απο τη μία χρειάζομαι μια τέτοια σέλα γιατι η δουλειά μου το απαιτεί ... αλλα είναι κ το θέμα εμφάνισης και το θέμα τιμής... έχει δει κανείς μήπως κανένα πιο όμορφο σελόνι η έχει ανακαλύψει κανείς καλύτερη τιμή κάπου ? είχα ακούση πριν λιγο καιρό για ένα τύπο παππού στην πειραιώς και ότι κανει αρκετά καλη δουλειά ... ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 στη θεση σου θα πηγαινα την μαμα τη σελα να μου την ενισχυσουν λιγο παραπανω, ΛΙΓΟ ομως ισα ισα να ψηλωσει λιγακι και να ναι πιο μαλακη και αν θες κανε και κανα σχεδιακι δεν νομιζω να σου παρουν πανω απο 40-50 ευρω και πιστευω θα ειναι ωραια.Τωρα για το που θα πας θελει ψαξιμο μπες σε μαγαζια που ασχολουνται με αυτα και ρωτα/δες ετοιμα σχεδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Καλημέρα!Μπήκαν και τα αυτοκολλητάκια μας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες