klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Βολταδικο εννοω οτι δεν ειναι τερμα φτιαγμενο και το γραναζωμα του το θεωρω μεσαιο. Αυτο που ζηλευω στο crypton ειναι η υδροψυξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 καλησπέρα! η αληθεια ειναι οτι με την υδροψυξη το μηχανακι δεν νιωθει τπτ και δεν χανει αποδοση καθολου. εγω πηρα ενα τηλεφωνο το μπαρμπα που ειχε το παπι μιλησαμε απο οτι καταλαβα δεν εχει στρωσει καλα το παπι (συγκεκριμενα οταν τον ρωτησα πως εκανε το στρωσιμο μ ειπε πιο στρωσιμο ? χαχα) οποτε καποια στιγμη με βλεπω για κυλινδροπιστονα προς το παρων δεν καιη λαδια κ παει οπως σας περιεγραψα και πιο πανω αυτο φυσικα θα γινει οταν θα παθει καποια ζημια η οταν θα εχω λευτα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Ποιο στρωσιμο;;;Χαχαχα!!!Εμεις παιδευομασταν πόσες μέρες με τι στρωσιμο και άλλοι τσακαλοι δεν ξέρουν καν τι ειναι;;Οτι να'ναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Oι περισσοτεροι τωρα τελευταια στα συγκεκριμενα μηχανακια πειραζουν την ηλεκτρονικη και απο 9,5 αλογα στο τροχο αν θυμαμαι καλα που βγαζει το πηγαινουν 12-12,5. Εκει πραγματικα ειναι αλλα μηχανακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Oι περισσοτεροι τωρα τελευταια στα συγκεκριμενα μηχανακια πειραζουν την ηλεκτρονικη και απο 9,5 αλογα στο τροχο αν θυμαμαι καλα που βγαζει το πηγαινουν 12-12,5. Εκει πραγματικα ειναι αλλα μηχανακια. ρε συ οκ το ειδα και εγω αυτο που λες προγραμματιζουν τον εγκεφαλο και απο 9,5 παει 13-14 και κανει σαν 2χρονο αλλα 200 ευρα ζητανε και στο αμαξι εβαλα με 240 χαχαχα τραγικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Δε ξερω ποσο κοστιζει αλλα απο περιεργεια θα ρωτησω απο βδομαδα μαγαζι να δω ποσο. 200 ευρω σιγουρα ειναι πολλα αλλα οι επιδοσεις του αλλαζουν δραματικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 καλημέρα καλη εβδομάδα! αν ειναι κανα 100αρικο 120αρι ισως το σκευτω να το βαλω αυτο το κιτ 200 δεν ξερω τα θεωρο πάρα πολλα για παπι. klaipelas μαθε κ πες μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Θα ρωτησω φιλο για την ηλεκτρονικη και θα σε ενημερωσω. Φιλος το εχει κανει 180 malossi αλλα ειναι υπερβολικα τα χρηματα για παπι, παντως το εχει ετσι εδω και αρκετο καιρο και δε του εχει βγαλει προβλημα (μονο μια φλανζτα κεφαλης) παρολο που το ξεσκιζει στα αποτομα ανοιγματα. Παντως καπου εδω στο φορουμ διαβασα για ενα μελος οτι εκανε την ηλεκτρονικη με κοστος κατω απο 100 ευρω. Αν το κανεις αυτο θα εχεις αλλο μηχανακι στα χερια σου ειναι αισθητη η διαφορα, τι να το κανεις το κιτ των 150,180,200 κυβικων οταν θα εισαι ευχαριστημενος οπως θα πηγαινει μαμα: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Θα ρωτησω φιλο για την ηλεκτρονικη και θα σε ενημερωσω. Φιλος το εχει κανει 180 malossi αλλα ειναι υπερβολικα τα χρηματα για παπι, παντως το εχει ετσι εδω και αρκετο καιρο και δε του εχει βγαλει προβλημα (μονο μια φλανζτα κεφαλης) παρολο που το ξεσκιζει στα αποτομα ανοιγματα. Παντως καπου εδω στο φορουμ διαβασα για ενα μελος οτι εκανε την ηλεκτρονικη με κοστος κατω απο 100 ευρω. Αν το κανεις αυτο θα εχεις αλλο μηχανακι στα χερια σου ειναι αισθητη η διαφορα, τι να το κανεις το κιτ των 150,180,200 κυβικων οταν θα εισαι ευχαριστημενος οπως θα πηγαινει μαμα: δεν το συζηταω εννοειτε πως κατι τετοιο θελω και εγω. μου αρεσουν τα φτιαξιματα αλλα πλεον δν ειμαι πιτσιρικας σε λιγες μερες 30... ναι αν μαθεις κατι ενημερωσε με σε παρακαλω γιατι το κοστος ειναι αρκετα καλο ουτε υπερβολικο ουτε φτηνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Ρωτησα και τελικα εχεις δικιο 200 ευρω ζητανε για την ηλεκτρονικη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Έτοιμη και η εξατμισούλα μας! Απο ήχο πιστεύω είναι η καλύτερη παιδιά από τιμή τα αξίζει τα λεφτά της από αντοχή θα δείξει & από απόδοση πιστεύω έδεσε το γλυκό πλέον ! 100km αρκετά χαλαρά και με λίγα ζόρια 120+ ε σε καμιά κατηφόρα και με άνεμο καλό ισως δω και τα 130 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) κουκλα το παππι με την εξατμα.. καλα μαρσαρισματα! να το χαιρεσαι. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2014 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 κουκλα το παππι με την εξατμα.. καλα μαρσαρισματα! να το χαιρεσαι. χαχαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis_123 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 ρυθμιση στις βαλβιδες και καθαρισμο injection εκανες τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis_123 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) ρωταω πριν γιατι. εχω και εγω ενα θεμα με την τελικη του το εχω μεταχειρισμενο με 15χχλμ και ειναι απειραχτο εχω αλλαξει λαδια, φιλτρο μπουζι εχω βαλει -2 δοντια πισω γραναζι γιατι βγαινω πολυ εθνικη και θελω ανετα τα 90-100 σε πορεια. το προβλημα μου ειναι οτι με το ζορι εχει τα 110 σε κατηφορουλα. 1η 40 2η 75 3η 100 4η 105 αυτα που δεν εχουν γινει ποτε ειναι το ρυθμισμα στις βαλβιδες και καθαρισμα injection στην περιπτωση που ο προηγουμενος δεν το εσκισε (φαινοταν πολυ ησυχος τυπος) το ρυθμισμα και ο καθαρισμος θα μου δωσει τα χαμενα χλμ? με 115-120 θα ειμουν ευχαριστημενος Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 από τον antonis_123 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2014 ρωταω πριν γιατι. εχω και εγω ενα θεμα με την τελικη του το εχω μεταχειρισμενο με 15χχλμ και ειναι απειραχτο εχω αλλαξει λαδια, φιλτρο μπουζι εχω βαλει -2 δοντια πισω γραναζι γιατι βγαινω πολυ εθνικη και θελω ανετα τα 90-100 σε πορεια. το προβλημα μου ειναι οτι με το ζορι εχει τα 110 σε κατηφορουλα. 1η 40 2η 75 3η 100 4η 105 αυτα που δεν εχουν γινει ποτε ειναι το ρυθμισμα στις βαλβιδες και καθαρισμα injection στην περιπτωση που ο προηγουμενος δεν το εσκισε (φαινοταν πολυ ησυχος τυπος) το ρυθμισμα και ο καθαρισμος θα μου δωσει τα χαμενα χλμ? με 115-120 θα ειμουν ευχαριστημενος δηλ πριν το γραναζωμα, τι τελική είχες??? οπωσδήποτε θελει ρυθμιση βαλβίδων αλλά μηπως δεν σηκώνει στροφές κι από το γρανάζωμα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis_123 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) 105 και πριν στην αρχη δοκιμασα το 14-39 ιδια τελικη μετα εβαλα το 14-37 ελαχιστη διαφορα 110 με το ζορι τωρα εχω το 15-37 σε ατελειωτη ευθεια 105-110 με τα γραναζια δεν ειδα διαφορα καποια ρυθμιση ειναι λεω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2014 από τον antonis_123 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες