Jump to content
chaly 56

strofalos mauros 54 imitrigonikos

Recommended Posts

καλησπερα πεδια ασχολουμε με τις μετατροπες κινητηρων c50 glx astrea και θα ηθελα την γνωμη σας για τν στροφαλο τν μαυρο τν ημιτριγονικο 54xiliosta αν ξερει καπιος ασ μου πει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βαλε καμια φωτο αν μπορεις, εκτος και εννοεις κατι τετοιο http://s25.carcdn.gr/3125/3125062_1_b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε καμια φωτο αν μπορεις, εκτος και εννοεις κατι τετοιο http://s25.carcdn.gr...3125062_1_b.jpg

αυτο ενοω φιλε μου ξερεις αν δουλευει καλα απο στροφαρισμα???θελω να φτιαξω ενα μοτερ 56xiliosta μπροστα kai να βαλω αυτον τν στροφαλο πισω αντι για τν aasa 54 τν εχεις δοκιμασει ποτε στο μοτερ σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλευει πολυ καλα και φιλος εχει το ιδιο φτιαξιμο με αυτο που θες εσυ να κανεις δηλαδη 54 διαδρομη 56 πιστονι. Εγω που εχω aasa 54 ιδιο στροφαρισμα βλεπω με αυτον τωρα για αντοχη δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος στη ποιοτητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλευει πολυ καλα και φιλος εχει το ιδιο φτιαξιμο με αυτο που θες εσυ να κανεις δηλαδη 54 διαδρομη 56 πιστονι. Εγω που εχω aasa 54 ιδιο στροφαρισμα βλεπω με αυτον τωρα για αντοχη δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος στη ποιοτητα.

ευχαριστο φιλε λογικα θα το φτιαξω με αυτον τοτε γτ δεν τν ειχα δοκιμασει ποτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα