zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2007 Πέρα από το ΟΚ Wheel, υπάρχουν άλλα μαγαζιά με ελαστικά για μηχανές στη πόλη; Παρεμπιπτόντως, από τιμές πώς πάμε, είναι συγκρίσιμες με αυτά που βλέπω στο motoroda.gr? Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ο μηχανικός μου έχει και λάστιχα και φυσικά τα κατάλληλα εργαλεία για να τα περνάει.Οι τιμές είναι ίδιες με το ΟΚ wheel Εdit:και είναι και εξουσιοδοτημένος Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2007 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2007 Ανατολικά εχει και το bike therapy με τιμές ίδιες με το οκ wheel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2007 Ολοι παιρνουνε απο τον Στρατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2007 Όχι και πολύ ο Στράτος απ' ότι έχω καταλάβαει τώρα τελευταία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2007 Ο... Στράτος,'εχει πιάσει τον Παπά απ τα @ρχίδια!Εγινε Παπαστράτος,οπότε,οχι ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2007 Ανατολικά εχει και το bike therapy με τιμές ίδιες με το οκ wheel Γκουχ Γκουχ...περισσοτερες πληροφοριες θα βοηθουσαν την κατασταση!!!... Ευχαριστωωωωωωωω...!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2007 http://www.bike-therapy.gr/contact_en.html BIKE THERAPY ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟ - ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ Λυσάνδρου 8 Τ.Κ. 54642 Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 889 186 e-mail: info@bike-therapy.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme69 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2007 www.xtreme-motostore.gr Giannitsa - Egnatias 56 23820/81118 Ελαστικα : τοποθετηση & ζυγοσταθμιση δωραεν επισης και δυναμομετρηση δωρο με καθε αλλαγη ελαστικων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2007 www.xtreme-motostore.gr Giannitsa - Egnatias 56 23820/81118 Ελαστικα : τοποθετηση & ζυγοσταθμιση δωραεν επισης και δυναμομετρηση δωρο με καθε αλλαγη ελαστικων ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ;;; Τελειωσε. Θα πηγαίνω γιαννιτσα απο δω και περα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2007 Όπως θα δείτε και εδώ shit happens.. :/ Στη δική μου περίπτωση,έπαθα λάστιχο στη Μοναστηρίου.Με τη βοήθεια του Janabeti καταφύγαμε στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ το οποίο παρεπιπτόντως έγραφε από έξω και "ελαστικά Μoto".Είναι στην παραλιακή όπως πηγαίνεις προς το κέντρο της πόλης,πριν την είσοδο του λιμανιού και αμέσως μετά από το πολυόροφο πάρκινγκ που υπάρχει στα αριστερά. O τύπος έβγαλε το αντικείμενο, το πέταξε πίσω από κάτι ρόδες και μου "σούβλισε" το λάστιχο.Βάστα ρε φίλε, να το συζητήσουμε λίγο!Μαζεύοντας το αντικείμενο εγώ πρόσεξα ότι ήταν μια μικρή μεν μυτερή δε βίδα.Μου πέρασε το κορδόνι και στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τον ΟΚWheel όπου άφησα τη μηχανή για επιθεώρηση της ζημιάς και πιθανό μπάλωμα.Η λύση του κορδονιού προτείνεται μόνο για κίνηση μέσα στην πόλη.Όπως το περίμενα βέβαια,τα λινά είχαν καταστραφεί και πίθανότατα όχι από το αρχικό αντικείμενο. Ο Στράτος λοιπόν μου αναφέρει την καταστροφή(αναμενόμενο) και μου προτείνει αλλαγή του μπροστινού μου ελαστικού Pirelli Scorpio Sync με μόλις 100 ευρώ για να μου απαλύνει τον πόνο.Πριν απαντήσω μου προτείνει από μόνος του να περάσω να πάρω τη μηχανή και να του δώσω τα χρήματα ΟΠΟΤΕ τα έχω μια που καταλαβαίνει ότι είναι έκτακτο έξοδο. Τα λάστιχα τα είχα αλλάξει πριν από 5000 χλμ με 320 ευρώ.. Αυτιά.. Ευχαριστώ janabeti για την υποστήριξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2007 O τύπος έβγαλε το αντικείμενο, το πέταξε πίσω από κάτι ρόδες και μου "σούβλισε" το λάστιχο Τίποτα ρε Γιώργο, όμως στεναχωρέθηκα. Μόλις έβγαλε την βίδα - αν και δεν είχε κάτσει πάνω σε τακάκι - είχε σκίσει το λάστιχο πολύ λίγο, με τα βίας άκουγα τον αέρα. Μόλις το σούβλισε, άνοιξε η τρύπα και το λάστιχο έχασε αμέσως όλη την πίεση. Πολύ πιθανόν εκεί να καταστράφηκαν τα λινά.. κατά την γνώμη μου πολύ κακός "επαγγελματίας". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2007 Ο κουμπαρος μου ειναι βουλκανιζατερας. Το εσωτερικο μανιταρι ειναι το μονο ασφαλες μπαλωμα. Ομως εγω περσι τον Αυγουστο Κυριακη ειχα βαπτιση στην Θασο. Κατεβαινω και βλεπω στο στρωμα (το παλαιο που ειχα) πισω λαστιχο πιτα απο βιδα.Βγαζω το σετ περναω το κορδονι, φουσκωνω το λαστιχο και συμπληρωνω σε κοντινο βενζιναδικο.Εκανα 460χιλ με τελικες 3000χιλ κανονικα και πουληθηκε ετσι χωρις προβλημα. Για να καταληξω μαλον η ζημια ηταν πριν και οχι απο το εργαλειο που απλως μεγαλωνη την τρυπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2007 Συγχαρητηρια στα παιδια στα Γιαννιτσα - (xtreme motostore) . φιλικη συμπεριφορα . αριστη εξυπηρετηση . φυσιολογικες τιμες . καλος καφές . πολυ καλο μαγαζι . και φυσικα δυναμομετρηση δωρο δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2007 Νομιζω ειναι καιρος να υποστηριξουμε τον συμφορουμητη μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2012 Δυτική Θεσ/νίκη Λαστιχάδικο έμπιστο;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2012 Οι καλύτερες τιμές που έχω βρεί σε ελαστικά και αυτοκινήτων και μοτό με μεγάλη διαφορά στις τιμές είναι τα Ελαστικά Μακεδονίας. Τα Anakee 2 ο έμπορος τα βρήκε 260 € και εγώ τα βρήκα με 210 € σ'αυτόν. http://www.pse.gr/node/10458 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Οι καλύτερες τιμές που έχω βρεί σε ελαστικά και αυτοκινήτων και μοτό με μεγάλη διαφορά στις τιμές είναι τα Ελαστικά Μακεδονίας. Τα Anakee 2 ο έμπορος τα βρήκε 260 € και εγώ τα βρήκα με 210 € σ'αυτόν. http://www.pse.gr/node/10458 Να είσαι καλά ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Μήπως είναι λίγο κ@λ@πιάσιμο αυτός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
isidiropoylos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Νομιζω απο δικη μου εμπειρια οτι μπορει ο οποιοδηποτε λαστοιχας να σου βαλει λαστοιχα και στην μοτο σου Αλλα ισως να μην μπορει να το κανει ζυγοσταθμηση... Αλλα σε εναν λαστοιχα μονο για μοτο θα βρεις και καλυτερες τιμες φανταζομαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Πιό φρέσκο και φτηνό ταυτόχρονα δύσκολα να βρείς. Ο τύπος τροφοδοτεί όλη την Β.Ελλάδα. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Οι καλύτερες τιμές που έχω βρεί σε ελαστικά και αυτοκινήτων και μοτό με μεγάλη διαφορά στις τιμές είναι τα Ελαστικά Μακεδονίας. Τα Anakee 2 ο έμπορος τα βρήκε 260 € και εγώ τα βρήκα με 210 € σ'αυτόν. http://www.pse.gr/node/10458 και εγω εκει ειχα βαλει λαστιχα πολυ καλες τιμες αλλα για μοτο νομιζω ειχε μονο michelen οχι οτι χαλαστηκα κιολας αφου ειχα γλυτωσει κανα πενηνταρικο περιπου απο οτι θυμαμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Θα την ψάξω.Απλά νομίζω ότι είχα πάει σε αυτόν πριν 5-6 χρόνια που είχα το S2000 και μου είπε για 17άρια ζαντολάστιχα τιμή που αγόραζες FIAT Seicento Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες