keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις δυο μηχανές; Μου έχουν πει ότι η Honda είναι πολύ καλές μηχανές. Ισχύει; Δεν θα πάρω καινούρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vfr 800 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Δεν θα μπω στη λογική του ποιά είναι καλύτερη,(άλλωστε και οι δύο είναι από εταιρίες εγγύηση!),αλλά με το σκεπτικό ότι το cbrάκι έχει κυκλοφορήσει κατά κόρον,έχεις απείρως περισσότερες επιλογές για να βρεις ένα καλό μεταχειρισμένο σε συμφέρουσα τιμή.Για καινούργιο,δεν έχω άποψη. Υ.Γ. (Αν δεν είχα την ''πάπια'' για την καθημερινή μετακίνηση,ένα cbrάκι θα'τανε... λουκούμι!). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Και η honda και η yamaha ειναι πολυ καλες εταιριες. Εσενα απο τα δυο πιο πολυ ποιο σου αρεσει? Ειναι σχεδον σιγουρο το γκαζι τους θα το βαρεθεις και θα ψαχνεις για μεγαλυτερο μολις το συνηθισεις και σε καλυπτει το διπλωμα σου για να πας σε κατι πιο δυνατο. Οσο και αν μου αρεσει το R125 οι τιμες που παιζουν ειναι απαγορευτικες (ακομα και για μεταχειρισμενο) για 125. Κατα την γνωμη μου πιο σοφη επιλογη ειναι το cbr που το βρισκεις γυρω στο χιλιαρικο και οταν θα το δωσεις δεν θα χασεις τοσα πολλα σε σχεση με το yamaha. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2014 από τον GeorStrat 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Και η honda και η yamaha ειναι πολυ καλες εταιριες. Εσενα απο τα δυο πιο πολυ ποιο σου αρεσει? Ειναι σχεδον σιγουρο το γκαζι τους θα το βαρεθεις και θα ψαχνεις για μεγαλυτερο μολις το συνηθισεις και σε καλυπτει το διπλωμα σου για να πας σε κατι πιο δυνατο. Οσο και αν μου αρεσει το R125 οι τιμες που παιζουν ειναι απαγορευτικες (ακομα και για μεταχειρισμενο) για 125. Κατα την γνωμη μου πιο σοφη επιλογη ειναι το cbr που το βρισκεις γυρω στο χιλιαρικο και οταν θα το δωσεις δεν θα χασεις τοσα πολλα σε σχεση με το yamaha. Η r125 μου αρέσει πάρα πολύ. Στην αρχή κοιτούσα για 250 αλλά έπεσε το budget. Το δίπλωμά μου είναι Α2. Από service ποια εταιρεία είναι ποιο οικονομική; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2014 από τον keftes48 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Πανάκριβο το ρ125.. ωραίο αλλα πανακριβο και σύντομα θα το πουλήσεις και δεν θα το δώσεις εύκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Αφου εχεις Α2 μην μπλεξεις με 125αρια που γρηγορα θα βαρεθεις.....πηγαινε στα 250cc καλυτερα. Ποιο ειναι το διαθεσιμο για μηχανακι ποσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Στα λεφτα που βρισκεις αυτα βρισκεις και 250. Τι budget εχεις και τη χρηση θες να κανεις? Ισως να κοιτας σε λαθος κατηγορια γενικοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) <p>καλησπερα φιλε μου. μετα απο 2 ετη κατοχης του cbr 125 μπορω να σου πω καποια πραγματα. το μηχανακι ειναι μια χαρα για μετακινησεις και παρα πολυ οικονομικο. καταναλωση εχω 2.6/100 και αν το ζοριζεις φτανει τα 3/100. απο σερβις ειναι πολυ οικονομικο. αν το εχεις μπορεις να τα κανεις και μονος σου και να πληρωνεις κατω απο 50 ευρω καθε φορα. 1 λιτρο λαδακι και ενα φιλτρο αερα κανουν 20 ευρω. φιλος ειχε το r125. ημουν λιγο πιο μπροστα απο αυτον. το cbr ειναι λιγο πιο ελαφρυ και λεπτο. δεν θα σε κουρασει και μεσα στην πολη περνας ακομα και απο εκει που δεν περνανε τα παπακια. το r125 ειναι αρκετα πιο ογκωδες και η θεση του πολυ κουραστικη. οι αναρτηση του πισω επισης ειναι πολυ σκληρη και οταν το οδηγησα δεν εβλεπα την ωρα να κατεβω. το παλικαρι επε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2014 από τον evo9 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 <p>καλησπερα φιλε μου. μετα απο 2 ετη κατοχης του cbr 125 μπορω να σου πω καποια πραγματα. το μηχανακι ειναι μια χαρα για μετακινησεις και παρα πολυ οικονομικο. καταναλωση εχω 2.6/100 και αν το ζοριζεις φτανει τα 3/100. απο σερβις ειναι πολυ οικονομικο. αν το εχεις μπορεις να τα κανεις και μονος σου και να πληρωνεις κατω απο 50 ευρω καθε φορα. 1 λιτρο λαδακι και ενα φιλτρο αερα κανου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 οκ φιλε μου! αν θελεις ακουσε με! ειχα cbr125 οπως μπορεις να ψαξεις το οτιδιποτε στο θεμα μας με τα cbr125 για εμενα το καλυτερο 125 ειναι το aprilia rs4 το οποιο φυσικα ειναι πανακριβο! ΟΜΩΣ η derbi που ειναι θυγατρικη, εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο μηχανακι με αλλα μουτρα και αυτοκόλλητα το gpr 125! ειναι στις ιδιες διαστασεις και ειναι τοπ, ανεστραμενο πιρουνι ακτινικη δαγκανα, πλαισιαρα και ψαλιδαρα αλουμινιου, στα χρηματα που θα παρεις ενα καλο r125 (που το βρισκεις 1,900) και ενα cbr125 (που το βρισκεις 1300 αλλα ειναι πολυ ποιο κατω και απο τα δυο σε συγκριση με αυτα τα δυο σαν στυσιμο)! οριστε τσεκαρε http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4785381/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratis RR 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Πριν πάρω το Λύκο γλυκοκοίταζα τα 2 μηχανάκια. Το R125 είναι με διαφορά πιο ωραίο, αλλά δεν είναι τόσο πρακτικό όσο το CBR. Από επιδόσεις δεν γνωρίζω τι λένε, αλλά πάνω κάτω θα είναι ίδιες. Αν η επιλογή σου περιλαμβάνει αποκλειστικά 125, εγώ θα έπαιρνα το R125 επειδή είναι πιο μουράτο και επειδή είναι πιο κοντά στα SS. Αν έχεις επιλογές και για άλλα κυβικά διάβασε τα test του WOLF 250 (ίδια σχεδόν τιμή με του R - 50 euro πιο φτηνό από το R) και σίγουρα πιο μηχανή για τα λεφτά του, με ελάχιστα παραπάνω κόστος (ίσως και φτηνότερα λόγω φτηνών ανταλλακτικών (δεν γνωρίζω λεπτομέρειες - ίσως κάνω και λάθος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Το budget μου είναι στα 1800€. Δεν θέλω να έχει πολλά χλμ και να είναι πειραγμένο. Κύρια χρήση είναι για να πειγαίνω στη σχολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Με 1800 εχεις πολλες επιλογες φιλε μου. Δε θα πηγαινα σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σε 125 με αυτο το budget. 250 κυβικα ειναι το λιγοτερο που πρεπει να κοιταξεις. Κανε μερικα test ride και θα με θυμηθεις. Θα σου προτεινα να κοιταξεις και enduro/motard που θα σε βολεψουν οσο δεν παει για χρηση πολης(λακουβες, πεζοδρομια, σκαλια, σαβουρες, ορθια θεση οδηγησης κτλπ.) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Θέλω street style. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 μπορείς να προσθέσεις για να πας σε ninja 250; πολύ καλή επιλογή, αλλα παίζει γενικά απο τα 2κ και πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Το budget μου είναι στα 1800€. Δεν θέλω να έχει πολλά χλμ και να είναι πειραγμένο. Κύρια χρήση είναι για να πειγαίνω στη σχολή. οκ φιλε μου! αν θελεις ακουσε με! ειχα cbr125 οπως μπορεις να ψαξεις το οτιδιποτε στο θεμα μας με τα cbr125 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 για εμενα το καλυτερο 125 ειναι το aprilia rs4 το οποιο φυσικα ειναι πανακριβο! ΟΜΩΣ η derbi που ειναι θυγατρικη, εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο μηχανακι με αλλα μουτρα και αυτοκόλλητα το gpr 125! ειναι στις ιδιες διαστασεις και ειναι τοπ, ανεστραμενο πιρουνι ακτινικη δαγκανα, πλαισιαρα και ψαλιδαρα αλουμινιου, στα χρηματα που θα παρεις ενα καλο r125 (που το βρισκεις 1,900) και ενα cbr125 (που το βρισκεις 1300 αλλα ειναι πολυ ποιο κατω και απο τα δυο σε συγκριση με αυτα τα δυο σαν στυσιμο)! οριστε τσεκαρε http://www.car.gr/cl...s/view/4785381/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Με 2000 ευρά βαράς μια νιντζα απο την κάβα του Σάκη σε καλη κατάσταση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) οκ φιλε μου! αν θελεις ακουσε με! ειχα cbr125 οπως μπορεις να ψαξεις το οτιδιποτε στο θεμα μας με τα cbr125 για εμενα το καλυτερο 125 ειναι το aprilia rs4 το οποιο φυσικα ειναι πανακριβο! ΟΜΩΣ η derbi που ειναι θυγατρικη, εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο μηχανακι με αλλα μουτρα και αυτοκόλλητα το gpr 125! ειναι στις ιδιες διαστασεις και ειναι τοπ, ανεστραμενο πιρουνι ακτινικη δαγκανα, πλαισιαρα και ψαλιδαρα αλουμινιου, στα χρηματα που θα παρεις ενα καλο r125 (που το βρισκεις 1,900) και ενα cbr125 (που το βρισκεις 1300 αλλα ειναι πολυ ποιο κατω και απο τα δυο σε συγκριση με αυτα τα δυο σαν στυσιμο)! οριστε τσεκαρε http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4785381/ Ωραία είναι η derbi αλλά είναι καλή; Δεν την ξέρω αυτήν την εταιρία. Με 2000 ευρά βαράς μια νιντζα απο την κάβα του Σάκη σε καλη κατάσταση Έχεις link; Που είναι αυτός; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2014 από τον keftes48 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Kawasaki ZX 250R http://www.car.gr/cl...s/view/4514978/ http://www.car.gr/cl...s/view/4753012/ Hyosung GTR 250 http://www.car.gr/cl...s/view/4599123/ Shineray XY250 (κινεζοκατασταση, αλλα ειναι καινουριο κι εχεις και εγγυηση για οτι και αν τυχον προκυψει) http://www.car.gr/cl...s/view/1528128/ Aprilia RS 250 (αν τυχον θες γνησιο σκληροπυρηνικο SS αλλα δεν σε κοβω να εισαι για κατι τετοιο) http://www.car.gr/cl...s/view/4704933/ αν τελικα η επιλογη σου θα ειναι 125cc καλο θα ηταν να παρεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο. η δικη μου συμβουλη για τα 125cc θα ηταν το CBR γιατι θα το ξεφορτωθεις πιο ευκολα οταν θα το βαρεθεις (κατι που θα γινει πολυ συντομα) γιατι ειναι φθηνοτερο και γιατι ειναι πιο γρηγορο... στα συν οτι εχει πουλησει περισσοτερο απο το R125, κατι που σου δινει και περισσοτερες επιλογες. edit...μην ψαχνεις που ειναι η κάβα του Σάκη...εννοει την Kawasaki Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2014 από τον ghostkon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Kawasaki ZX 250R http://www.car.gr/cl...s/view/4514978/ http://www.car.gr/cl...s/view/4753012/ Hyosung GTR 250 http://www.car.gr/cl...s/view/4599123/ Shineray XY250 (κινεζοκατασταση, αλλα ειναι καινουριο κι εχεις και εγγυηση για οτι και αν τυχον προκυψει) http://www.car.gr/cl...s/view/1528128/ Aprilia RS 250 (αν τυχον θες γνησιο σκληροπυρηνικο SS αλλα δεν σε κοβω να εισαι για κατι τετοιο) http://www.car.gr/cl...s/view/4704933/ αν τελικα η επιλογη σου θα ειναι 125cc καλο θα ηταν να παρεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο. η δικη μου συμβουλη για τα 125cc θα ηταν το CBR γιατι θα το ξεφορτωθεις πιο ευκολα οταν θα το βαρεθεις (κατι που θα γινει πολυ συντομα) γιατι ειναι φθηνοτερο και γιατι ειναι πιο γρηγορο... στα συν οτι εχει πουλησει περισσοτερο απο το R125, κατι που σου δινει και περισσοτερες επιλογες. edit...μην ψαχνεις που ειναι η κάβα του Σάκη...εννοει την Kawasaki Το ένα ninja είναι χτυπημένο και είναι στην Άρτα δεν μου είναι πρόβλημα αυτό γιατί εκεί είμαι φοιτητής το άλλο είναι στα Χανιά και είμαι Αθήνα + ότι έχει πολλά χλμ. Το Hyosung GTR 250 ωραίο είναι αλλά ούτε αυτήν την εταιρία ξέρω όπως και την derbi. Η aprilia πρέπει να είναι πειραγμένη που δεν θέλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 δε σημαίνει ότι θα είναι κακό όμως! (κακή καραμέλα τα πολλά χμ...σόρρυ έπρεπε να το πω, nothing personal!) σου λέει βιβλίο service, καινούργια λάστιχα, κτεο...απο μια κινεζιά κουτί θα το προτιμούσα χωρίς καμία σκέψη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Ναι αλλά είναι στα Χανιά δεν θέλω να πάρω κάτι χωρίς να το δω απο κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) η derbi φιλε μου ειναι θυγατρικη της piaggio οπως και η aprilia, ανήκουν στο piaggio group! οστο το gpr 125 4t που σου έστειλα ειναι αντιγραφή-επικολιση απο το aprilia rs4, ουσιαστικα δεν ειναι τιποτα derbi πανω του εκτος απο τα αυτοκολλητα! σκεψου το! φαινεται να ειναι ευκερια! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2014 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 η derbi φιλε μου ειναι θυγατρικη της piaggio οπως και η aprilia, ανήκουν στο piaggio group! οστο το gpr 125 4t που σου έστειλα ειναι αντιγραφή-επικολιση απο το aprilia rs4, ουσιαστικα δεν ειναι τιποτα derbi πανω του εκτος απο τα αυτοκολλητα! σκεψου το! φαινεται να ειναι ευκερια! εγω δε θα του προτεινα μηχανακι που κανει 4+ χιλιαρικα καινουριο και μεσα σε 2-3 χρονια ο αλλος το δινει ενα 1500ρι... ειδικα αν αυτο το μηχανακι ειναι 125ρι τετραχρονο και οχι κανενα διχρονο θυμα βιασμου.. κατι μου βρωμαει στο θεμα μας τωρα θα σου ελεγα και εγω να ΜΗΝ πας σε 125 γιατι θα τα βαρεθεις πολυ πολυ γρηγορα.. στη θεση σου θα επαιρνα το ninja 250 που ειναι πολυ αξιοπιστη επιλογη και παιζει κοντα στα λεφτα που θες.. ειδικα σε σχεση με κατι χιοσούνγκ και σινεράι που προαναφερθηκαν ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. απο κει και περα αν επιμενεις για 125 θα σου ελεγα οτι με διαφορα ομορφοτερο και ανωτερο οδηγικα ειναι το r125 της γιαμαχα.. επειδη ομως η τιμη του παιζει πολυ ψηλα και ισως αν το βαρεθεις ΔΕΝ θα μπορεις να το πουλησεις,θα σου ελεγα να κινηθεις στην αγορα του cbr 125, ειναι σαν παπακι στην πολη, το βρισκεις στην μιση τιμη, το δινεις στα ιδια λεφτα και ειναι και πιο γρηγορο απο το το r125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 μην το βλεπεις ετσι! αυτα τα μηχανακια δεν τα γνωριζει κανεις! αμα εχει αναγκη να το πουλισει θα το βαλει οσο οσο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες