beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Η πιο απλή μέθοδος ειδικά μ' αυτό το μηχανάκι που είναι μικρό κι ελαφρύ, είναι να ανοίξεις την τάπα και να το κουνήσεις πέρα-δώθε. Όσο λιγότερο γκλου-γκλου ακούσεις, τόσο πρέπει να βιαστείς να γεμίσεις... Θελω να του βαλω μια ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου ωστε να μπορω να βγαινω και λιγο παραεξω! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Θελω να του βαλω μια ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου ωστε να μπορω να βγαινω και λιγο παραεξω! :) Μαλλον θες αλλο μηχανακι :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Μαλλον θες αλλο μηχανακι :crazy: why ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μαλλον θες αλλο μηχανακι :crazy: Τα παραλές. Μια τάπα λαδιού με ενσωματωμένο θερμόμετρο δεν είναι και τίποτα εξωτικό πανάκριβο εξάρτημα. Για τη χρησιμότητά του το συζητάμε (ειδικά για αυτό το μηχανάκι) αλλά όχι ότι θέλει άλλο μηχανάκι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2014 από τον Phorever 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 παντως ειναι σταθερο και το απολαμβανω! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 περι ορεξεος....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 τι περι ορεξεως? λεω πως ειναι σταθερο για να κανω μια α αποσταση απο την στιγμη που εσυ υποστηριζεις πως θελω αλλο μηχανακι. απλα μια ταπα λαδιου ειναι χρησιμη για να μην καουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 SOS μοθ σπασε το κλειδι στην κλειδαρια του μπομπου! Εκτος αυτου δεν εχω αλλο κλειδι!!! Τι κανω τωρα????Βασικα εσπασε μεσα στην κλειδαρια που ειναι για να ξεκλειδωνει το τιμονι οχι εκει που περνει μπρος, αλλα δεν εχω αλλο κλειδι!! τι κανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Τι θα ελεγες για ενα κλειδαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 To εβγαλα μονος μου!! Πηγα σε εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κλειδαρα και μου φτιαξε 2 αντιγραφα απο το ηδη σπασμενο κλειδι. Τελος καλο ολα καλα λοιπον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Φιλαράκο θα ήθελα να σου επισημάνω, πως ο μπόμπος δεν κάνει για δύο άτομα! Αφού σου αρέσουν τα μικρά καλύτερα να αγόραζες ένα Skymax, T-Rex ή Bubbly στα ίδια κυβικά και χρήματα. Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.skyteammotorcycles.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Το καταλαβα οταν εβαλα 2ο ατομο στο μηχανακι και ξεκινησα αποτομα! :Ρ δεν βαζω συχνα αλλο ατομο πανω και ΑΝ βαλω ειναι για μικρες αποστασεις παντα με κρανος μπουφαν κλπ. Αλλα γενικα, το μηχανακι, οτι και αν ειναι αυτο, δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα πολυ! Κοντινες αποστασεις. Οποτε καλυπτομαι και απο αυτο που εχω ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες