Jump to content
beter_1993

Skyteam bobos 125cc. Στην αδεια γράφει για 2 ατομα η μονο για ενα?

Recommended Posts

Η πιο απλή μέθοδος ειδικά μ' αυτό το μηχανάκι που είναι μικρό κι ελαφρύ, είναι να ανοίξεις την τάπα και να το κουνήσεις πέρα-δώθε. Όσο λιγότερο γκλου-γκλου ακούσεις, τόσο πρέπει να βιαστείς να γεμίσεις...

Θελω να του βαλω μια ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου ωστε να μπορω να βγαινω και λιγο παραεξω! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θελω να του βαλω μια ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου ωστε να μπορω να βγαινω και λιγο παραεξω! :)

Μαλλον θες αλλο μηχανακι :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον θες αλλο μηχανακι :crazy: :crazy:

Τα παραλές. Μια τάπα λαδιού με ενσωματωμένο θερμόμετρο δεν είναι και τίποτα εξωτικό πανάκριβο εξάρτημα. Για τη χρησιμότητά του το συζητάμε (ειδικά για αυτό το μηχανάκι) αλλά όχι ότι θέλει άλλο μηχανάκι.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι περι ορεξεως? λεω πως ειναι σταθερο για να κανω μια α αποσταση απο την στιγμη που εσυ υποστηριζεις πως θελω αλλο μηχανακι. απλα μια ταπα λαδιου ειναι χρησιμη για να μην καουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SOS μοθ σπασε το κλειδι στην κλειδαρια του μπομπου! Εκτος αυτου δεν εχω αλλο κλειδι!!! Τι κανω τωρα????

Βασικα εσπασε μεσα στην κλειδαρια που ειναι για να ξεκλειδωνει το τιμονι οχι εκει που περνει μπρος, αλλα δεν εχω αλλο κλειδι!! τι κανω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To εβγαλα μονος μου!! Πηγα σε εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κλειδαρα και μου φτιαξε 2 αντιγραφα απο το ηδη σπασμενο κλειδι. Τελος καλο ολα καλα λοιπον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκο θα ήθελα να σου επισημάνω, πως ο μπόμπος δεν κάνει για δύο άτομα! Αφού σου αρέσουν τα μικρά καλύτερα να αγόραζες ένα Skymax, T-Rex ή Bubbly στα ίδια κυβικά και χρήματα. Ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://www.skyteammotorcycles.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καταλαβα οταν εβαλα 2ο ατομο στο μηχανακι και ξεκινησα αποτομα! :Ρ δεν βαζω συχνα αλλο ατομο πανω και ΑΝ βαλω ειναι για μικρες αποστασεις παντα με κρανος μπουφαν κλπ. Αλλα γενικα, το μηχανακι, οτι και αν ειναι αυτο, δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα πολυ! Κοντινες αποστασεις. Οποτε καλυπτομαι και απο αυτο που εχω ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα