nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 παιδια εχω ενα παπι (κρυπτον το 105) 54 χιλιοστα το προβλημα μου ειναι πως δεν κατεβαζει στροφες κανει σαν να κολαει η ντιζα αλλλα δεν ειναι απο αυτο εχω ελεγξει το σλαιντ δεν κολλαει πουθενα η ντιζα ουτε αερα περνει απο το κολαρο με προβληματιζει ιδιαιτερα..... καθε γνωμη σας δεκτη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 φτωχο μιγμα παιξε λιγο με τ βιδα αερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 το εχω δοκιμασει ακομα και στις 4 στροφες το κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisAstrea 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 το ιδιο προβλημα εχω με keihin pe 24! 2 μερες πειραζα τις ρυθμισεις αλλαξα και 3-4 διαφορετικα ζιγκλερ αλλα τιποτα! ανεβαζει στροφες και οταν αφησεις το γκαζι τις κραταει σταθερες για λιγη ωρα και μετα τις ριχνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Φτωχο μειγμα αλλα δεν αποκλειω και τον εκκεντροφορο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 τι να εχει παθει ο εκεντροφορος ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Πολυ μιικρη διαρκεια ανοιγματος και κλεισιματος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες