Antony2198 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Καλό φαίνεται θα το ψαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antony2198 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Κρίμα γιατι μου αρεσε το gilera καίει πολύ οπότε ακυρο Ο λόγος που θέλω μηχανάκι να τραβάει μέχρι και 2 ατομα σε ανηφόρα είναι ότι πριν το σπίτι μου έχει μια μεγάλη ανηφόρα 200μετρα περιπου Αμα ξέρετε αλλα παπια πείτε για σκούτερ δεν βλεπω να γίνεται κατι Αα και κάτι αλλο απο glx αποψεις??? Δυναμη??? Κατανάλωση?? Ψάχνω 50cc με μετατροπή 80-125cc το πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Κρίμα γιατι μου αρεσε το gilera καίει πολύ οπότε ακυρο Ο λόγος που θέλω μηχανάκι να τραβάει μέχρι και 2 ατομα σε ανηφόρα είναι ότι πριν το σπίτι μου έχει μια μεγάλη ανηφόρα 200μετρα περιπου Αμα ξέρετε αλλα παπια πείτε για σκούτερ δεν βλεπω να γίνεται κατι Αα και κάτι αλλο απο glx αποψεις??? Δυναμη??? Κατανάλωση?? Ψάχνω 50cc με μετατροπή 80-125cc το πολυ Παπι σκυλι το glx..... Αμα σου αρεσουν τα παλια μηχανακια παρτο. Απο καταναλωση δεν νομιζω να καιει πολυ (εξαρταται και απο το ποσο το σκιζεις) και σορρυ αμα γινομαι κουραστικος αλλα τα νταυτονα ειναι μια πολυ καλη λυση για την περιπτωση σου..... και μην ακους αυτους που λενε οτι ειναι χρεπια! Μια χαρα ειναι, εδω εχουν αντεξει σε χερια ντελιβεραδων..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antony2198 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παπι σκυλι το glx..... Αμα σου αρεσουν τα παλια μηχανακια παρτο. Απο καταναλωση δεν νομιζω να καιει πολυ (εξαρταται και απο το ποσο το σκιζεις) και σορρυ αμα γινομαι κουραστικος αλλα τα νταυτονα ειναι μια πολυ καλη λυση για την περιπτωση σου..... και μην ακους αυτους που λενε οτι ειναι χρεπια! Μια χαρα ειναι, εδω εχουν αντεξει σε χερια ντελιβεραδων..... Ευχαριστω πολυ φιλε μαλλον θα κοιταξω για το glx αλλα θα ριξω μια ματια και για τα daytona παντως αμα εχετε καμια αλλη προταση πειτε την! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2014 από τον Antony2198 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Φίλε μην κοιτάς καν για daytona... :P kymco χωρίς δεύτερη σκέψη αν θες σχετικά καινούργιο αλλιώς πάρε ένα αθάνατο Honda να 'χεις το κεφάλι σου ύσηχο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γνωμη μου ειναι αυτη. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4878247/ και αυτη, http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4849634/ ή derbi για πιο οικονομικα. οσο για τα νταυτονα Γνωστο μελος του φορουμ πακετας στο επαγγελμα εργαζεται με δαυτονα 50cc υπερκυβισμενο με 46.000 χιλιομετρα! ο υπερκυβισμος εγινε στις 8-10.000 χιλιομετρα.. just for the record. Y.Γ. Ανηφορες λες, για glx κοιτας , ρε μηπως εισαι απο πετρουπολη? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antony2198 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Φίλε μην κοιτάς καν για daytona... :P kymco χωρίς δεύτερη σκέψη αν θες σχετικά καινούργιο αλλιώς πάρε ένα αθάνατο Honda να 'χεις το κεφάλι σου ύσηχο ;) συμφωνω! Γνωμη μου ειναι αυτη. http://www.car.gr/cl...s/view/4878247/ και αυτη, http://www.car.gr/cl...s/view/4849634/ ή derbi για πιο οικονομικα. οσο για τα νταυτονα Γνωστο μελος του φορουμ πακετας στο επαγγελμα εργαζεται με δαυτονα 50cc υπερκυβισμενο με 46.000 χιλιομετρα! ο υπερκυβισμος εγινε στις 8-10.000 χιλιομετρα.. just for the record. Y.Γ. Ανηφορες λες, για glx κοιτας , ρε μηπως εισαι απο πετρουπολη? Ειμαι απο Ηλιουπολη! απλα εχει μια μεγαλη ανηφορα πριν το σπιτι μου για αυτο το λεω xD Τα μηχανακια που μου εδειξες ειναι λιγο ακριβα ειπα οτι θελω κατι εως 1000 ευρω το derbi senda εχω δει μου αρεσει αλλα με προβληματιζει λιγο η καταναλωση του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Πάρε ένα μεταχειρισμένο kymco jetix 50cc και πείραξε το λίγο μοτερικά..αφού δεν θες να πάρεις σκούτερ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antony2198 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Πάρε ένα μεταχειρισμένο kymco jetix 50cc και πείραξε το λίγο μοτερικά..αφού δεν θες να πάρεις σκούτερ. μαλλον αυτο θα κανω αλλιως kymco agility city 50 απο σκουτερ αλλα προτιμω το jetix! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες