Jump to content
Captain Slow

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

Recommended Posts

Μετα την πολυ επιτυχημενη καθοδο βορειων στο καρπενησι,το κονκλαβιο των βορειων ψαχνει την επομενη

αποπειρα με την λογικη,να δουμε ωραια μερη και να ευχαριστηθουμε οδηγηση.

Δεχομεθα προτασεις για τους προορισμους,παντα με την λογικη των 2 διανυκτερευεσεων,δλδ αναχωρηση

απο παρασκευη νωρις το απογευμα και επιστροφη το βραδυ της κυριακης.

Για να σας δω................................................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ορεινή Δράμα. Αν και πιθανόν να την κάνατε την διαδρομή. Τέτοια έποχη και ίσως όταν ζεστάνει λίγο είναι καταπληκτικά.

Οff topic Νότια ή Βόρεια Ευρυτανία πήγατε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω εδώ και καιρό αυτό στα υπόψιν. Διανυκτέρευση Πάργα (έχω σταμπαρισμένα κάτι ξενοδοχειάκια) και η διαδρομή σαν αρχικό πλάνο η εξης. Για ξεκίνημα Παρασκευή νωρίς βγαίνει αλλά θέλει λίγο σβέλτη οδήγηση κυρίως μέχρι να βγει το Μέτσοβο από Εγνατία. Μέτα θα έχει πέσει μεν ο ήλιος, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές για μέχρι Φιλιππιάδα. Μέτα ο γυρισμός Κυριακή, πάνω από τα Ιωάννινα, Κόνιτσα, Σμίξη, Δεσκάτη, πίσω από τον Όλυμπο και γυρισμό από εθνική. Σύνολο 900χιλ περίπου. Τα μέρη είναι καταπληκτικά, ανάλογα με την ημερομηνία, αν κάνει και λιακάδες οι δρόμοι θα είναι σούπερ, Ήπειρος what else? :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνησω με την Ηπειρο που λεει ο Βικτωρ, γιατι και εχει πανεμορφα μερη αλλα ειναι και ευκολα προσβασιμη και στους βορειους λογο Εγνατιας αλλα και απ την κεντρικη Ελλαδα φτανεται ευκολα!

Τελος κι εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαζω με κομμενη την ανασα και αναμενω με αγωνια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ιδεα του βικτωρα μου ακουγεται πολυ ωραια,μπορει να συνδιαστει και με μια βολτα στις πηγες του αχερωντα,οπου ειναι φανταστικα.θα συζητηθει το θεμα εκτενως στην συναντηση μας την Πεμπτη 15/5 και θα κατατεθει συγκεκριμενο πλανο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

up :afro:

Τροποποιήθηκε από τον jimbakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον τελεφταια οι βολτες κανονιζοντε στα με η χωρις αφρο και μεις δεν παιρνουμε χαμπαρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον τελεφταια οι βολτες κανονιζοντε στα με η χωρις αφρο και μεις δεν παιρνουμε χαμπαρι

Παραπονιάρη μου εσύ

Όταν έρθει η ωρα θα μάθετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι, αλλα πλεον εχει ενεργοποιηθει το street view google maps στην Ελλαδα. Μπειτε δειτε τις διαδρομες απο τον χαρτη που εβαλα, ειναι καταπληκτικες! Θα το κανονισουμε που θα παει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω εδώ και καιρό αυτό στα υπόψιν. Διανυκτέρευση Πάργα (έχω σταμπαρισμένα κάτι ξενοδοχειάκια) και η διαδρομή σαν αρχικό πλάνο η εξης. Για ξεκίνημα Παρασκευή νωρίς βγαίνει αλλά θέλει λίγο σβέλτη οδήγηση κυρίως μέχρι να βγει το Μέτσοβο από Εγνατία. Μέτα θα έχει πέσει μεν ο ήλιος, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές για μέχρι Φιλιππιάδα. Μέτα ο γυρισμός Κυριακή, πάνω από τα Ιωάννινα, Κόνιτσα, Σμίξη, Δεσκάτη, πίσω από τον Όλυμπο και γυρισμό από εθνική. Σύνολο 900χιλ περίπου. Τα μέρη είναι καταπληκτικά, ανάλογα με την ημερομηνία, αν κάνει και λιακάδες οι δρόμοι θα είναι σούπερ, Ήπειρος what else? :baby:

Πολυ καλη προταση βικ,πιστευω οτι πρεπει να αρχισουμε να το συζηταμε εκτενεστερα πια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε επιτέλους , να ξαναβρεθούμε . έχουμε και καιρό ! Κοντεύω να ξεχάσω τις φάτσες σας !!

Και θα είμαι και με νέο μοτόρι πλέον !!!

Τελειώσαν οι ανέσεις στους καναπέδες !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα