Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Μετα την πολυ επιτυχημενη καθοδο βορειων στο καρπενησι,το κονκλαβιο των βορειων ψαχνει την επομενη αποπειρα με την λογικη,να δουμε ωραια μερη και να ευχαριστηθουμε οδηγηση. Δεχομεθα προτασεις για τους προορισμους,παντα με την λογικη των 2 διανυκτερευεσεων,δλδ αναχωρηση απο παρασκευη νωρις το απογευμα και επιστροφη το βραδυ της κυριακης. Για να σας δω................................................ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 I like! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Storr 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Ορεινή Δράμα. Αν και πιθανόν να την κάνατε την διαδρομή. Τέτοια έποχη και ίσως όταν ζεστάνει λίγο είναι καταπληκτικά. Οff topic Νότια ή Βόρεια Ευρυτανία πήγατε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Έχω εδώ και καιρό αυτό στα υπόψιν. Διανυκτέρευση Πάργα (έχω σταμπαρισμένα κάτι ξενοδοχειάκια) και η διαδρομή σαν αρχικό πλάνο η εξης. Για ξεκίνημα Παρασκευή νωρίς βγαίνει αλλά θέλει λίγο σβέλτη οδήγηση κυρίως μέχρι να βγει το Μέτσοβο από Εγνατία. Μέτα θα έχει πέσει μεν ο ήλιος, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές για μέχρι Φιλιππιάδα. Μέτα ο γυρισμός Κυριακή, πάνω από τα Ιωάννινα, Κόνιτσα, Σμίξη, Δεσκάτη, πίσω από τον Όλυμπο και γυρισμό από εθνική. Σύνολο 900χιλ περίπου. Τα μέρη είναι καταπληκτικά, ανάλογα με την ημερομηνία, αν κάνει και λιακάδες οι δρόμοι θα είναι σούπερ, Ήπειρος what else? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Κρατάω το θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Αν οι ημερομηνίες βολεύουν , θα δηλώσω παρόν !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Θα συμφωνησω με την Ηπειρο που λεει ο Βικτωρ, γιατι και εχει πανεμορφα μερη αλλα ειναι και ευκολα προσβασιμη και στους βορειους λογο Εγνατιας αλλα και απ την κεντρικη Ελλαδα φτανεται ευκολα! Τελος κι εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Nautilos? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Διαβαζω με κομμενη την ανασα και αναμενω με αγωνια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Πιθανες ημερομηνιες ,μαλλον το τριημερο του α.γ πνευματος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Μεσα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Χριστός Ανέστη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Αληθώς ο Κύριος Αϊντε να πέφτουν κάτω οι χάρτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Η ιδεα του βικτωρα μου ακουγεται πολυ ωραια,μπορει να συνδιαστει και με μια βολτα στις πηγες του αχερωντα,οπου ειναι φανταστικα.θα συζητηθει το θεμα εκτενως στην συναντηση μας την Πεμπτη 15/5 και θα κατατεθει συγκεκριμενο πλανο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Τι έγινε τελικά με αυτό το θέμα;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) up Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2014 από τον jimbakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 μαλλον τελεφταια οι βολτες κανονιζοντε στα με η χωρις αφρο και μεις δεν παιρνουμε χαμπαρι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 μαλλον τελεφταια οι βολτες κανονιζοντε στα με η χωρις αφρο και μεις δεν παιρνουμε χαμπαρι Παραπονιάρη μου εσύ Όταν έρθει η ωρα θα μάθετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι, αλλα πλεον εχει ενεργοποιηθει το street view google maps στην Ελλαδα. Μπειτε δειτε τις διαδρομες απο τον χαρτη που εβαλα, ειναι καταπληκτικες! Θα το κανονισουμε που θα παει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Άντε γιατί πολύ το καθυστερείτε εσείς εκεί πάνω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Έχω εδώ και καιρό αυτό στα υπόψιν. Διανυκτέρευση Πάργα (έχω σταμπαρισμένα κάτι ξενοδοχειάκια) και η διαδρομή σαν αρχικό πλάνο η εξης. Για ξεκίνημα Παρασκευή νωρίς βγαίνει αλλά θέλει λίγο σβέλτη οδήγηση κυρίως μέχρι να βγει το Μέτσοβο από Εγνατία. Μέτα θα έχει πέσει μεν ο ήλιος, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές για μέχρι Φιλιππιάδα. Μέτα ο γυρισμός Κυριακή, πάνω από τα Ιωάννινα, Κόνιτσα, Σμίξη, Δεσκάτη, πίσω από τον Όλυμπο και γυρισμό από εθνική. Σύνολο 900χιλ περίπου. Τα μέρη είναι καταπληκτικά, ανάλογα με την ημερομηνία, αν κάνει και λιακάδες οι δρόμοι θα είναι σούπερ, Ήπειρος what else? Πολυ καλη προταση βικ,πιστευω οτι πρεπει να αρχισουμε να το συζηταμε εκτενεστερα πια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Η πειρος .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Άντε επιτέλους , να ξαναβρεθούμε . έχουμε και καιρό ! Κοντεύω να ξεχάσω τις φάτσες σας !! Και θα είμαι και με νέο μοτόρι πλέον !!! Τελειώσαν οι ανέσεις στους καναπέδες !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Αλλες προτασεις,διαδρομες,must see, etc..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες