gianniskara 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Γεια σας.Εχω το daytona 125.Ποιο ειναι το διακενο των βαλβιδων .Επισης σε οσους μου το εχου ν ρυθμιση παντα με το χερι τις ρυθμιζουν και οχι με το φιλλερ.Υπαρχει περιπτωση χωρις το εργαλειο και μονο με το χερι να μππορεις να πετυχεις το σωστο διακενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Πολυ δυσκολα με το χερι να πετυχεις το σωστο διακενο Νομιζω το διακενο σου πρεπει να ειναι 0.05 και στις δυο βαλβιδες αλλα καλου κακου περιμενε μηπως απαντησει κανενας πιο σιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskara 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 απλα το ρυθμισαν ετσι ωστε να εχει λιγο τζογο οι βαλβιδες .αυτο μου ειπαν κανουν συνηθως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Δεν σου ειπαν ομως εαν μια βαλβιδα λασκαρει παραπανω απο το ανωτατο οριο θα χρειαστει καινουργιο κινητηρα γιατι θα τα καρφωσει ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες