vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 κι εγώ κι εγώ... χθες και σήμερα στο μάστορα το χα...! :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 κι εγώ κι εγώ... χθες και σήμερα στο μάστορα το χα...! :P Εσένανε είναι ΧΟΝΔΑ και δε σπάει δε χαλάει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Εσένανε είναι ΧΟΝΔΑ και δε σπάει δε χαλάει ! κανω τον ρουφιανο με aprilia pegaso ερχεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 κανω τον ρουφιανο με aprilia pegaso ερχεται Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτοκτονία ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 εεε ώς τώρα τα ταξίδια με το χόντα δεν είχαν σασπένς... εκπλήξεις... κάτι βρε παιδί μου, ενώ τώρα είμαι σίγουρη πως όλο και κάτι ενδιαφέρον που θα ανάψει τα αίματα θα συμβεί! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 ο πηγασος που θα ερθεις εσυ,ενα γεμισμα θα χρειαστει Καλά το σκαραβαιάστηκα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Και άμα συμβεί Ελίνα κοντά στο Νίκο, ίδιο μοτέρ έχουνε το ξέρει, τσούπ ο δόκτωρ και όλα καλά ! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 αμα σας πω οτι θα ειναι καμια 10αρια πηγασοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 πάνε όλοι μαζί για να έχουν έκπτωση στην οδική βοήθεια!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 ωχ η Τ.Υ θα πηξει απο δουλεια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 τα roadbook φτιαχνω,για να ειμαστε αυριο χαλαροι επι της υποδοχης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faraway 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 10 πεγασοι άρα κλασική καρότσα οδικής δεν φτάνει .... καλύτερα επικαθήμενο για να χωρέσουν όλοι :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 10 πεγασοι άρα κλασική καρότσα οδικής δεν φτάνει .... καλύτερα επικαθήμενο για να χωρέσουν όλοι :lol: περυσι ενας εφυγε και με σουζα ,(γιναμε και ρομπα) κανα φουτερακι παρτε,θα χρειαστει σε κανα περασμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 περυσι ενας εφυγε και με σουζα ,(γιναμε και ρομπα) κανα φουτερακι παρτε,θα χρειαστει σε κανα περασμα εσύ το δικό μου φούτερ πότε θα το φέρεις ???? αφού ξέρεις είμαι σιχασιάρης και θέλω να το πλύνω πρώτα :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 εσύ το δικό μου φούτερ πότε θα το φέρεις ???? αφού ξέρεις είμαι σιχασιάρης και θέλω να το πλύνω πρώτα :P :P το πρωι θα το φερω απο εκει να κερασεις,πλυντο να το φορας την κυριακη. τα roadbook τελειωσαν εντομεταξυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 καλημερα παιδια. καλο δρομο να εχετε και σας περιμενουμε πως και πως αφιξεις σημερα εκκινηση αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλό δρόμο σε όλους. Τα λέμε αύριο (εμ, κατα 90%) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2014 από τον mesastou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Ομαδα MyBike.gr απο Αθηνα για οδοιπορικο 1821 1. Pantheman 2. Vaelsod (90%) 3. Mesastou με έτερόν ήμισυ 4. 5. Τελικά ποιοι είμαστε απο εδώ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Τελικά ποιοι είμαστε απο εδώ ; ειναι και αλλα παιδια,αλλα εχουν χωθει σε ομαδες. εσενα σε εχω τακτοποιησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 buck safe πριν απο λιγο. το πρωι λεπτομερειες γιατι τωρα ειμαι ενα με το κρεβατι. παντως ο karrelen το τσιμπησε το κυπελλακι με το team του. χαμος κανονικος κατα τα αλλα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Εύχομαι να γυρίσουν όλοι καλά. Το κρύο έκανε την κούραση μεγαλύτερη (εμείς κατά τις 8+ φύγαμε οπότε 10παρά ήμασταν στο ζεστό μας σπιτάκι, αχ τι θαλπωρή ήταν αυτή) Κατά τα άλλα ευχαριστούμε για την διοργάνωση, για το άρωμα 36ώρου, ίσως επανέλθω με κείμενο, σίγουρα όμως με φωτογραφίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα ! ΑΞΙΟΣ Νκόλα ! Περιμένουμε φωτό κλπ υλικό αναμετάδοσης και πλήρη περιγραφή ! Άντε γιατί έχω πάρει τα πάντα και έχω στηθεί ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 κατσε να ξυπνησουν και θα βαλουν φωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Αναμένω εναγωνίως ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες