Jump to content
costastr

Εξωτερικα χτυπηματα στα usd

Recommended Posts

Καλησπερα σας

Ειμαι κατοχος ενος kdx250 του 93 και εχει σημαδια και λακουβες απο πετρες στα αλουμινια του μπροστινου πηρουνιου ... ξερει κανεις να μου πει αν επισκευαζετε η αν ξερει καπιον που κανει τετιες επισκευες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

άν μιλάμε μόνο για εξωτερικά χτυπήματα, δεν νομίζω να χρειάζεται να τα φτιάξεις, δεν επηρεάζουν το λειτουργικό κομματι του πηρουνιού άλλωστε αν είναι στο αλουμινένιο τμήμα του...εκτός αν σε ενοχλεί αισθητικά...

ερώτηση: είσαι σίγουρος ότι το πηρούνι είναι usd, ανάποδο δηλαδή; για μια μοτό του 1993 δεν νομίζω!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερώτηση: είσαι σίγουρος ότι το πηρούνι είναι usd, ανάποδο δηλαδή; για μια μοτό του 1993 δεν νομίζω!...

Τολη, κ ομως..

KDX-250-R.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάω πάσο!

και θαρρώ πως, αν αισθητικά δεν είναι απαίσια, δεν νομίζω να χρειάζεται να επισκευαστούν! άσε που έχω την εντύπωση ότι πρώτον, αφού μιλάμε για εντούρο, σίγουρα ήταν σχεδιασμένα να φάνε ξύλο, και ότι αν κάποιος μπει στο τριπάκι να τα φτιάξει θα είναι πολύ ακριβό λόγω του ανοδιωμένου αλουμινίου...

ίσως αν ποστάρεις κάποια φωτό που να δείχνουν πως είναι;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν τα βγάλεις για σέρβις μπορείς να τα βαψεις αλλά τι να το κάνεις μετα από 2-3 εντουροβόλτες θα γίνουν το ίδιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σας

Ειμαι κατοχος ενος kdx250 του 93 και εχει σημαδια και λακουβες απο πετρες στα αλουμινια του μπροστινου πηρουνιου ... ξερει κανεις να μου πει αν επισκευαζετε η αν ξερει καπιον που κανει τετιες επισκευες?

αν ειναι τα χτυπηματα στα καλαμια , ισως ενας καλιμπρας να μπορει να στα φερει , αν οχι τοτε πας για αλλαγη ,γιατι λογικα θα εχεις και πολλες διαρροες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι τα χτυπηματα στα καλαμια , ισως ενας καλιμπρας να μπορει να στα φερει , αν οχι τοτε πας για αλλαγη ,γιατι λογικα θα εχεις και πολλες διαρροες

Οχι δεν ειναι στα καλαμια ειναι στο πανω μερος κοντα στο φτερο και στη μασκα.... τα πηρουνια ειναι επισκευασμενα.... θα ανεβασω μερικες φωτο να τα δειτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεβιδωσε τις βιδες απο τις μανες και γυρνα την πλευρα που εχει χτυπηματα απο την μεσα να μην φαινεται

για να φτιαχει η ανοδιωση λιγο δυσκολο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν ειναι στα καλαμια ειναι στο πανω μερος κοντα στο φτερο και στη μασκα.... τα πηρουνια ειναι επισκευασμενα.... θα ανεβασω μερικες φωτο να τα δειτε...

η ιδια απαντηση -καλιμπρας- οπου και παλι αν η λακουβα ειναι καλη , μπορει να επηρεαστει η λειτουργια της αναρτησης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο επισκευασμενη και αλλο ισιωμενη τα μπερδεψαμε λιγο

λογικα αυτο θα εχει σκασιματα - ξεφλουδισμα αλλα ισως διαβρωνεται κιολας

Τροποποιήθηκε από τον yannisdoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.17.jpg

file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.56.jpg

file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.19.41.jpg

file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.41.jpg

Τροποποιήθηκε από τον costastr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φαινεται πεντακαθαρα οτι ειναι για πεταμα τα καλαμια πρεπει να παρεις καινουργια αμεσα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά εγώ δεν βλέπω καμία φωτό! Κάτι διευθύνσεις μόνο που παραπέμπουν στον σκληρό του costastr, ούτε καν photobucket.

Το πηρούνι χάνει λάδια;

Η λειτουργία του είναι ομαλή σε όλη την διαδρομή χωρίς κραδασμούς ή σκαλοπάτια;

Αν είναι μόνο αισθητικό το ζήτημα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά. Να φτιάξεις κάνα custom αυτοκόλλητο ίσως να καλύψεις όλο το μπλε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο επισκευασμενη και αλλο ισιωμενη τα μπερδεψαμε λιγο

λογικα αυτο θα εχει σκασιματα - ξεφλουδισμα αλλα ισως διαβρωνεται κιολας

εγω δεν μπερδεψα κατι ...

ουτε η λεξη ισιωμενη αναφερθηκε πουθενα ουτε η λεξη επισκευασμενη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά εγώ δεν βλέπω καμία φωτό! Κάτι διευθύνσεις μόνο που παραπέμπουν στον σκληρό του costastr, ούτε καν photobucket.

Το πηρούνι χάνει λάδια;

Η λειτουργία του είναι ομαλή σε όλη την διαδρομή χωρίς κραδασμούς ή σκαλοπάτια;

Αν είναι μόνο αισθητικό το ζήτημα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά. Να φτιάξεις κάνα custom αυτοκόλλητο ίσως να καλύψεις όλο το μπλε;

Sorry για τα links αλλα ειναι η πρώτη φόρα που ανεβαζώ φωτογραφιες στο φορουμ... δεν ηξερα πως γινεται και το εκανα μεσω copy-paste.... Απο θεμα λειτουργειας δεν εχουν κανενα απολυτος προβλημα.... εχουν καινουργια στεγανα απο των προηγουμενο ιδιοκτητη και δεν χανουν σταγονα λαδι... απλα εχουν λιγο λασπη επανω και φαινετε σαν λαδι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φαινεται πεντακαθαρα οτι ειναι για πεταμα τα καλαμια πρεπει να παρεις καινουργια αμεσα :)

εκανα μια μικρη ερευνα στο csmnl για γνησια καινουργια αλλα ειναι πανακριβα εχουν γυρω στα 420ευρω το σετ και δεν υπαρχει σαλιο αυτη τη στιγμη ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα κομματι μαυρο αυτοκολλητο και τυλιξε τες, δεν ειναι καιρος για εξοδα, αφου δουλευουν μια χαρα μην τρως αδικα την ψυχη σου με τα σιδερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα κομματι μαυρο αυτοκολλητο και τυλιξε τες, δεν ειναι καιρος για εξοδα, αφου δουλευουν μια χαρα μην τρως αδικα την ψυχη σου με τα σιδερα.

Αυτο θα κανω φιλε Τασσο ετσι και αλιως δεν εχω αλλη επιλογη....

Παντως ευχαριστω για τη γνωμη και την βοηθεια σας... :)

Τροποποιήθηκε από τον costastr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα