costastr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Καλησπερα σας Ειμαι κατοχος ενος kdx250 του 93 και εχει σημαδια και λακουβες απο πετρες στα αλουμινια του μπροστινου πηρουνιου ... ξερει κανεις να μου πει αν επισκευαζετε η αν ξερει καπιον που κανει τετιες επισκευες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 άν μιλάμε μόνο για εξωτερικά χτυπήματα, δεν νομίζω να χρειάζεται να τα φτιάξεις, δεν επηρεάζουν το λειτουργικό κομματι του πηρουνιού άλλωστε αν είναι στο αλουμινένιο τμήμα του...εκτός αν σε ενοχλεί αισθητικά... ερώτηση: είσαι σίγουρος ότι το πηρούνι είναι usd, ανάποδο δηλαδή; για μια μοτό του 1993 δεν νομίζω!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 ερώτηση: είσαι σίγουρος ότι το πηρούνι είναι usd, ανάποδο δηλαδή; για μια μοτό του 1993 δεν νομίζω!... Τολη, κ ομως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 πάω πάσο! και θαρρώ πως, αν αισθητικά δεν είναι απαίσια, δεν νομίζω να χρειάζεται να επισκευαστούν! άσε που έχω την εντύπωση ότι πρώτον, αφού μιλάμε για εντούρο, σίγουρα ήταν σχεδιασμένα να φάνε ξύλο, και ότι αν κάποιος μπει στο τριπάκι να τα φτιάξει θα είναι πολύ ακριβό λόγω του ανοδιωμένου αλουμινίου... ίσως αν ποστάρεις κάποια φωτό που να δείχνουν πως είναι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Όταν τα βγάλεις για σέρβις μπορείς να τα βαψεις αλλά τι να το κάνεις μετα από 2-3 εντουροβόλτες θα γίνουν το ίδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Καλησπερα σας Ειμαι κατοχος ενος kdx250 του 93 και εχει σημαδια και λακουβες απο πετρες στα αλουμινια του μπροστινου πηρουνιου ... ξερει κανεις να μου πει αν επισκευαζετε η αν ξερει καπιον που κανει τετιες επισκευες? αν ειναι τα χτυπηματα στα καλαμια , ισως ενας καλιμπρας να μπορει να στα φερει , αν οχι τοτε πας για αλλαγη ,γιατι λογικα θα εχεις και πολλες διαρροες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costastr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 αν ειναι τα χτυπηματα στα καλαμια , ισως ενας καλιμπρας να μπορει να στα φερει , αν οχι τοτε πας για αλλαγη ,γιατι λογικα θα εχεις και πολλες διαρροες Οχι δεν ειναι στα καλαμια ειναι στο πανω μερος κοντα στο φτερο και στη μασκα.... τα πηρουνια ειναι επισκευασμενα.... θα ανεβασω μερικες φωτο να τα δειτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ξεβιδωσε τις βιδες απο τις μανες και γυρνα την πλευρα που εχει χτυπηματα απο την μεσα να μην φαινεται για να φτιαχει η ανοδιωση λιγο δυσκολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Οχι δεν ειναι στα καλαμια ειναι στο πανω μερος κοντα στο φτερο και στη μασκα.... τα πηρουνια ειναι επισκευασμενα.... θα ανεβασω μερικες φωτο να τα δειτε... η ιδια απαντηση -καλιμπρας- οπου και παλι αν η λακουβα ειναι καλη , μπορει να επηρεαστει η λειτουργια της αναρτησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) αλλο επισκευασμενη και αλλο ισιωμενη τα μπερδεψαμε λιγο λογικα αυτο θα εχει σκασιματα - ξεφλουδισμα αλλα ισως διαβρωνεται κιολας Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costastr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.17.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.56.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.19.41.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.41.jpg Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον costastr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.17.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.56.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.19.41.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.41.jpg φαινεται πεντακαθαρα οτι ειναι για πεταμα τα καλαμια πρεπει να παρεις καινουργια αμεσα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Τα χτυπηματα ειναι βαθεια,δε νομιζω να επισκευαζονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.17.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.56.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.19.41.jpg file:///E:/DCIM/Camera/2014-03-05%2016.18.41.jpg Ρε παιδιά εγώ δεν βλέπω καμία φωτό! Κάτι διευθύνσεις μόνο που παραπέμπουν στον σκληρό του costastr, ούτε καν photobucket. Το πηρούνι χάνει λάδια; Η λειτουργία του είναι ομαλή σε όλη την διαδρομή χωρίς κραδασμούς ή σκαλοπάτια; Αν είναι μόνο αισθητικό το ζήτημα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά. Να φτιάξεις κάνα custom αυτοκόλλητο ίσως να καλύψεις όλο το μπλε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ετσι οπως το βλεπουμε εμεις,ναι ψιλοχανει εκει κατω δεξια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 χανει λιγο δεξια και απο αριστερα εχει μπει τελειως μεσα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Τρολαρετε ρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 αλλο επισκευασμενη και αλλο ισιωμενη τα μπερδεψαμε λιγο λογικα αυτο θα εχει σκασιματα - ξεφλουδισμα αλλα ισως διαβρωνεται κιολας εγω δεν μπερδεψα κατι ... ουτε η λεξη ισιωμενη αναφερθηκε πουθενα ουτε η λεξη επισκευασμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costastr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ρε παιδιά εγώ δεν βλέπω καμία φωτό! Κάτι διευθύνσεις μόνο που παραπέμπουν στον σκληρό του costastr, ούτε καν photobucket. Το πηρούνι χάνει λάδια; Η λειτουργία του είναι ομαλή σε όλη την διαδρομή χωρίς κραδασμούς ή σκαλοπάτια; Αν είναι μόνο αισθητικό το ζήτημα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά. Να φτιάξεις κάνα custom αυτοκόλλητο ίσως να καλύψεις όλο το μπλε; Sorry για τα links αλλα ειναι η πρώτη φόρα που ανεβαζώ φωτογραφιες στο φορουμ... δεν ηξερα πως γινεται και το εκανα μεσω copy-paste.... Απο θεμα λειτουργειας δεν εχουν κανενα απολυτος προβλημα.... εχουν καινουργια στεγανα απο των προηγουμενο ιδιοκτητη και δεν χανουν σταγονα λαδι... απλα εχουν λιγο λασπη επανω και φαινετε σαν λαδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costastr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 φαινεται πεντακαθαρα οτι ειναι για πεταμα τα καλαμια πρεπει να παρεις καινουργια αμεσα :) εκανα μια μικρη ερευνα στο csmnl για γνησια καινουργια αλλα ειναι πανακριβα εχουν γυρω στα 420ευρω το σετ και δεν υπαρχει σαλιο αυτη τη στιγμη .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Παρε ενα κομματι μαυρο αυτοκολλητο και τυλιξε τες, δεν ειναι καιρος για εξοδα, αφου δουλευουν μια χαρα μην τρως αδικα την ψυχη σου με τα σιδερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costastr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παρε ενα κομματι μαυρο αυτοκολλητο και τυλιξε τες, δεν ειναι καιρος για εξοδα, αφου δουλευουν μια χαρα μην τρως αδικα την ψυχη σου με τα σιδερα. Αυτο θα κανω φιλε Τασσο ετσι και αλιως δεν εχω αλλη επιλογη.... Παντως ευχαριστω για τη γνωμη και την βοηθεια σας... :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον costastr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες