ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Τρομερες φωτογραφιες Κωστα!!! Τωρα που το σκεφτομαι εχω να ανεβω μεχρι το μοναστηρι περιπου 2 χρονια...Μμμμ, μου βαζεις ιδεες!!!! Παντα τετοιες βολτες με τη ΜΠΟΥΜΠΟΥ σου!!Πιο πανω δεν παει η V μου.... Μεχρι εκει και με δυσκολια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Αλλα με την S.T. ανεβαινω σιγουρα!!!!! Απο λαθος εδωσα 3Αστερια στη βαθμολογηση θεματος.. Εγινε απο το κινητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Βάστα Αντρεα και...οσονουπω που θα κυκλοφορεις με χωματινο αξιωσεων θα γραφουμε και παρεα τετοιες βολτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Πολύ μ'αρέσει να'ρχομαι νοητά στις βόλτες σου ρε φίλε. Να΄σαι πάντα καλά κ' να βολτάρεις με την κούκλα σου. Όπως πάντα υπέροχες φωτό. . . . ΥΓ: Αν θυμάμαι καλά ,είχες φορέσει κ τα Χάϊντυ στη Γερμανίδα. Εχεις ανεβάσει πουθενά συνολικές εντυπώσεις ή ακόμα κ κάποιο συγκριτικό σε σxέσημε τα TKC ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Τώρα που πήγε και στα λάστιχα, για τα Karoo 3 δεν το σκέφτεσαι; Τα επαινούν πολλοί και στο on αλλά και στο off κομμάτι. Ή τα'χεις ήδη δοκιμάσει & απορρίψει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Πάντα τέτοια, Κώστα. Είσαι από τους λίγους που αξιοποιεί το on-off ως on-off. Οι περισσότεροι "ονοφάδες" τα παίρνουμε κυρίως για να τη βγάζουμε καθαρή στη ... μάχη της λακκούβας των ελληνικών δρόμων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες