stroumfas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 καλησπέρα παιδες των ελληνων..λοιπον εχο ένα yamaha xt600e tou 2003.ηταν με on-off λάστιχα και σιγα σιγα αρχισε η μετατροπή για Super-motard αλλαζοτας ζαντες.τωρα θελω την βοηθεια σας..τθελω να μου συστησετε καποιον που να φτοιανει ψαλιδια χειροποίητα εντος αθηνας και επισης ψαχνω καλαμι upside down...εχω μια καλη ιδεα στο μυαλο μου και μολις την ολοκληρωσω θα κανω την παρουσιαση...ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ψαλίδι για ποιο λόγο να αλλάξεις? usd, δες απο καποιο Κτm . ρυθμισες τις αναρτησεις σου αφου εκανες τη μετατροπη σε sm? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απλα εαν θες κανε μια χαρη σε εμενα και στην κοινωνια ολη και μην αγορασεις upside down που φαινονται κλεμμενα απλα και μονο επειδη ειναι φθηνα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον Angel13 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stroumfas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 γενικα θελω το μηχανακη να το φερο σε καθαρα γεωμετρικο στυσιμο sm...μην ρωτήσεις τ γιατι...σε δουλεια να βρικομαστε..γι'αυτο θελω να αλλαξω ψαλιδια-καλαμια..εχω σκεφτει να ψαξω για καλαμια από κτμ η Honda fmx ....προφανος τα καλαμια από αυτα τα μηχανάκια δεν ταιριαζουν...οποτε πρεπει να βρω και τιμονοπλακες...και εδώ είναι το ερωτημα μου..τα ρουλεμάν του λαιμου θα ταιριαζουν...αν δεν ταιριαζουν τι μπορω να κανω???τοτε βοηθιστε ρε παιδια...δειξτε μου αγγελιες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Πιο φθηνα θα σου βγει να παρεις ενα fmx η αληθεια ειναι! Δεν αξιζει να φτιαξεις το ΧΤ. Θα δεις υπερελαχιστη διαφορα / θα χαλασεις αρκετα λεφτα / θα το βαρεθεις γρηγορα και τελικα θα αρχισεις να ψαχνεις για κατι.. Για μενα κοιτα κανα κτμ-ακι η ακομα και για fmx που ειναι ενα πολυ πιο φρεσκο ΧΤ και στημενο οπως θες στα ιδια λεφτα, αν δεν εισαι Κ@υλογκαζος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 κοιτα κανα usd από TTR belgrada και για ψαλιδι ξερω τον Κολλια στο Περιστερι και τον Δρακο. Τωρα ότι σου ειπαν και τα παιδια από πανω διαφορα δεν θα δεις τοσο μεγαλη και υπολογισε ότι θα αγγίξεις το 600-700αρι μονο για στησιμο εκτος αν αφησεις μαμα τα πισω..μετα θα παιξεις και με μοτερ σιγουρα οποτε υπολογισε και εκει λευτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το ttr δεν βγαινει με usd. Το ΤΤ εννοεις. Ψαλιδι δεν βρισκω καν νοημα να αλλαχτει.... Γιατι?? Αλλα απτη στιγμη που μπαινει καποιος στην διαδηκασια να μπλεξεις με supermoto ειναι δεδομενο οτι μηχανακια σαν το xt fxm κλπ θα τα βαρεθει σε 2 μηνες μαξιμουμ λογω βαρους και δυναμης. Εδω το ΚΤΜ το δικο μου μου φαινεται τραγικα βαρυ που δεν εχει ουτε για πλακα το γκαζι και το στησιμο του Εξτιου! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον AnotherFace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 wr 450 μπροστινό, ψαλίδι από yz 450 kai μας τρέχουν τα σάλια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Σωστος ο αδερφος καγκουρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ενας φιλος εχει ένα XT Super Motrad 620cc και μπροστινα,ψαλιδι,φρενα και πισω αναρτηση είναι από YZF 450 η WR δεν είμαι 100% σιγουρος...άλλο στησιμο χρονια μπροστα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ενας φιλος εχει ένα XT Super Motrad 620cc και μπροστινα,ψαλιδι,φρενα και πισω αναρτηση είναι από YZF 450 η WR δεν είμαι 100% σιγουρος...άλλο στησιμο χρονια μπροστα!! για δώσε και καμιά πληροφορία για το πού έκανε τη μετατροπή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Παιδια εχει βαλει γνωστος αναποδα μπροστινα απο kayaba απο yzf 450.. Μια μουν@ρα ειναι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Παιδια εχει βαλει γνωστος αναποδα μπροστινα απο kayaba απο yzf 450.. Μια μουν@ρα ειναι !! Νομίζω ότι ο φίλος σου είναι και στο xtt club! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stroumfas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 ο λογος που θελω να κανω ολη αυτή την αλλαγη στο ΧΤ είναι καθαρα σαν χομπι..ξερω πως δεν εχω να κερδισω κατι...δεν είναι μηχανακι που μπορεις να κανεις ότι μπορεις με τα σμ...εχω οδηγησει crf450 και sxv 550...καμια σχεση με τ ΧΤ...απλα καθαρα θελω να κανω την πλακα μου.σας ευχαριστω για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες