l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ωραίος με κάλυψες πλήρες. Κάτι τελευταίο η θέση για τον συνεπιβάτη παλέβετε για ταξίδια 100-150Km ? Στα 2000-2400€ υπάρχει κάτι αξιόπιστο? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2014 από τον l4m0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 αμέ, απο ότι ξέρω ακόμα εκεί παίζουν... στα 120 για πολλή ώρα δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο...είναι πολύ πιο άνετη βέβαια από άλλα καθαρά ss... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Η καταναλωση οντως παει 5-6(στο σκισιμο)?οχι 3.1-3.5?καπου εδω μεσα κατι τετοιο ειχα διαβασει,συγχωρεστε με εαν κανω λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 ε ναι, μιλάμε για 250 κυβικά άλλωστε...στα 3-3μιση που λές κυμαίνονται τα 125... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες είναι ωραίο να ανοίγουν τέτοια θέματα για να ενημερώνονται οι κάτοχοι αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές για τα συγκεκριμένα μοντέλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Με γεματο ντεποζιτο,ηρεμη οδηγηση(οχι καγκουριες και τα σχετικα),ποσα χλμ βγαζει ρε παιδια?το θελω για οικονομια κιολας,και δεν ξερω,τωρα τελευταια το θελω εντονα να παω να το τσιμπισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 με γεμάτο, παίζει να βγάζει 300 χμ. Σκέψου ότι υπολογίζω κατανάλωση 4.5-5 λτ/100 χμ. και έχει 17,8 λίτρα τεπόζιτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Εύβοια-θεσσαλονίκη που το κάνω και πάω σταθερά 120-130 εθνική μου βγάζει 3,7/100. Μες στην πόλη τώρα ή σε καμιά γρήγορα βόλτα υπολόγισε 4-4,5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 ρε παιδια ξερετε κοντα στην περιοχη σας(συγκεκριμενα Αθηνα) εαν υπαρχει κανα ninja προς πωληση(μαγαζι και ιδιωτης)? Διοτι ειχα κοζαρει ενα,αλλα χθες το τσιμπισε αλλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 ρε παιδια ξερετε κοντα στην περιοχη σας(συγκεκριμενα Αθηνα) εαν υπαρχει κανα ninja προς πωληση(μαγαζι και ιδιωτης)? Διοτι ειχα κοζαρει ενα,αλλα χθες το τσιμπισε αλλος http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4811341/ Για τσεκαρε αυτο καλο φενεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Ευχαριστω παρα πολυ. Αυτο πως σας φενεται? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4889414/ Καλο νομιζω κ αυτο και πρασινακι χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Ευχαριστω παρα πολυ. Αυτο πως σας φενεται? http://www.car.gr/cl...s/view/4889414/ Καλο νομιζω κ αυτο και πρασινακι χαχα φαίνεται καλή περίπτωση, αν το τσεκάρεις μη ξεχάσεις να τον ρωτήσεις που είναι ο δεξιός καθρέφτης και αν τον έχει βγάλει σκόπιμα ή είναι σπασμένος... http://www.car.gr/cl...photos/4811341/ Για τσεκαρε αυτο καλο φενεται πολύ ακριβή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 θα το χω υποψιν μου,ευχαριστω!κατι αλλο,ποσοι ειναι οι φορολογισιμοι ιπποι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Πολλα 2700 για ninja 250,παιρνεις μηχαναρες με αυτα τα λεφτα.Ψαξε με 2300 μαξ για κατι καλο φιλος,οσοι τα εχουν ακριβα θα τα βλεπουν ,δεν τα πουλανε για την καμια .Και εγω τοσο το εδωσα [2300] 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Μια και τελευταίως έχω παρατηρήσει ένα κάποιο Ninjaki boom, για πάμε ένα up! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Όποιος το πάρει θα το κατά ευχαριστηθεί, εγώ είμαι 10 μήνες κάτοχος με το 300 και δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο!!!!Όποιος το πάρει να το προτιμήσει με ABS με έχει σώσει 6 φορές με ταχύτητες των 20-40 ΧΛΜ με μαλακίες άλλων και με άσφαλτο γυαλί.Ξεχνάς να βάζεις βενζίνη, έχει καλό γκάζι για τα κυβικά του ποιοτικό, μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει τίποτα σε ανωμαλίες το δρόμου,το μόνο που θέλει είναι λάστιχα αλλιώς πας πιο χαλαρά σε στροφές μέχρι να αλλάξεις άλλα. Οταν λες εχει καλο γκαζι πως το ενοεις ποσα κιλα εισαι πιστευεις με 105 κιλα αναβατη το νιντζα θα'χει μπαμ, την κ@βλα σου την κανεις δλδ σε στιλ - το πάω στα κόκκινα και πορώνομαι?? Σαν πρωτη μηχανη το φανταζομαι η το cb500f. ps: μ'αρεσει το Z300 ειναι πολυ μουρατο το άτιμο!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες