Jump to content
o_xlapatsas

Οι μικροί Ninja ας μαζευτούμε εδώ!

Recommended Posts

Ωραίος με κάλυψες πλήρες. Κάτι τελευταίο η θέση για τον συνεπιβάτη παλέβετε για ταξίδια 100-150Km ? Στα 2000-2400€ υπάρχει κάτι αξιόπιστο?

Τροποποιήθηκε από τον l4m0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αμέ, απο ότι ξέρω ακόμα εκεί παίζουν...

στα 120 για πολλή ώρα δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο...είναι πολύ πιο άνετη βέβαια από άλλα καθαρά ss...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καταναλωση οντως παει 5-6(στο σκισιμο)?οχι 3.1-3.5?καπου εδω μεσα κατι τετοιο ειχα διαβασει,συγχωρεστε με εαν κανω λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες είναι ωραίο να ανοίγουν τέτοια θέματα για να ενημερώνονται οι κάτοχοι αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές για τα συγκεκριμένα μοντέλα :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεματο ντεποζιτο,ηρεμη οδηγηση(οχι καγκουριες και τα σχετικα),ποσα χλμ βγαζει ρε παιδια?το θελω για οικονομια κιολας,και δεν ξερω,τωρα τελευταια το θελω εντονα να παω να το τσιμπισω :lipssealed::blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με γεμάτο, παίζει να βγάζει 300 χμ. Σκέψου ότι υπολογίζω κατανάλωση 4.5-5 λτ/100 χμ. και έχει 17,8 λίτρα τεπόζιτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύβοια-θεσσαλονίκη που το κάνω και πάω σταθερά 120-130 εθνική μου βγάζει 3,7/100.

Μες στην πόλη τώρα ή σε καμιά γρήγορα βόλτα υπολόγισε 4-4,5.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ξερετε κοντα στην περιοχη σας(συγκεκριμενα Αθηνα) εαν υπαρχει κανα ninja προς πωληση(μαγαζι και ιδιωτης)? Διοτι ειχα κοζαρει ενα,αλλα χθες το τσιμπισε αλλος :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ξερετε κοντα στην περιοχη σας(συγκεκριμενα Αθηνα) εαν υπαρχει κανα ninja προς πωληση(μαγαζι και ιδιωτης)? Διοτι ειχα κοζαρει ενα,αλλα χθες το τσιμπισε αλλος :online2long:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4811341/ Για τσεκαρε αυτο καλο φενεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παρα πολυ.

Αυτο πως σας φενεται?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4889414/

Καλο νομιζω κ αυτο και πρασινακι χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παρα πολυ.

Αυτο πως σας φενεται?

http://www.car.gr/cl...s/view/4889414/

Καλο νομιζω κ αυτο και πρασινακι χαχα

φαίνεται καλή περίπτωση, αν το τσεκάρεις μη ξεχάσεις να τον ρωτήσεις που είναι ο δεξιός καθρέφτης και αν τον έχει βγάλει σκόπιμα ή είναι σπασμένος...

http://www.car.gr/cl...photos/4811341/ Για τσεκαρε αυτο καλο φενεται

πολύ ακριβή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα 2700 για ninja 250,παιρνεις μηχαναρες με αυτα τα λεφτα.Ψαξε με 2300 μαξ για κατι καλο φιλος,οσοι τα εχουν ακριβα θα τα βλεπουν ,δεν τα πουλανε για την καμια .Και εγω τοσο το εδωσα [2300]

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος το πάρει θα το κατά ευχαριστηθεί, εγώ είμαι 10 μήνες κάτοχος με το 300 και δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο!!!!Όποιος το πάρει να το προτιμήσει με ABS με έχει σώσει 6 φορές με ταχύτητες των 20-40 ΧΛΜ με μαλακίες άλλων και με άσφαλτο γυαλί.Ξεχνάς να βάζεις βενζίνη, έχει καλό γκάζι για τα κυβικά του ποιοτικό, μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει τίποτα σε ανωμαλίες το δρόμου,το μόνο που θέλει είναι λάστιχα αλλιώς πας πιο χαλαρά σε στροφές μέχρι να αλλάξεις άλλα.

Οταν λες εχει καλο γκαζι πως το ενοεις ποσα κιλα εισαι πιστευεις με 105 κιλα αναβατη το νιντζα θα'χει μπαμ, την κ@βλα σου την κανεις δλδ σε στιλ - το πάω στα κόκκινα και πορώνομαι?? Σαν πρωτη μηχανη το φανταζομαι η το cb500f.

ps: μ'αρεσει το Z300 ειναι πολυ μουρατο το άτιμο!!

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα