Jump to content

Recommended Posts

Τον ζαχαρώνω τον πήγασο..... Αν δεν είχα το απωθημένο με το χώμα, το επόμενο θα ήταν σίγουρα πήγασος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τον ζαχαρώνω τον πήγασο..... Αν δεν είχα το απωθημένο με το χώμα, το επόμενο θα ήταν σίγουρα πήγασος...

Υπάρχει και το trail... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει και το trail... :whistling:

Μπα.... Από 18 ίντσες στις 19 δε λέει και πολλά.... Πάω για 21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρυσι στο πέσιμο, έσπασε ο διακόπτης της μίζας. Ο μάστορας για να με εξυπηρετήσει και επειδή τσιγκουνευόμουν να πάρω καινούριο, μου έδωσε τζάμπα ένα μεταχειρισμένο δεξί συγκρότημα διακοπτων που είχε άθικτη τη μίζα, αλλα δέ δούλευαν τα alarm.

Είχα κρατήσει τον παλιό το δικό μου και φέτος μπήκα στη διαδικασία να κάνω την τράμπα.

Επειδή στο πεζοδρόμιο δεν παίζει πρίζα, δε μπορούσα να πάρω το καλό μου solder iron. Πήρα ένα φορητό που έχω απο το Lidl το οποίο ενώ συνήθως δουλεύει καλά, αυτή τη φορά δε κολούσε τίποτα. Τσαντίστηκα και τα ένωσα με πώς-τα-λένε.

Τώρα έχω και alarm.

2014-06-07-18.01.29-Custom.jpg

+ Καπάκια βαλβίδων σε σχήμα χειροβομβίδας:

2014-06-07-18.14.48-Custom.jpg

Όσο οι ζάντες είναι μπλέ, ταιριάζουν. Οταν τις βάψω μάυρες θα αλλάξω σε ασημένιες ή μαύρες χειροβομβίδες.

Σήμερα πήγα και την πρώτη μου βόλτα εκτός Αθήνας στον Κιθαιρώνα. (ανάμεσα στη Θήβα και στα Μέγαρα) για λίγη ορειβασία.

2014-06-08-10.57.43m.jpg

collage_20140608170503628m.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φρανκι οι ιντζες της ροδας του τραιλ, ειναι το τελευταιο που θα σε απασχολησει στο χωμα.

Για πες, για πες...

Sunblock, εξαιρετικό φαίνεται μέχρι τώρα το project, μπράβο για το μεράκι σου! Άμα δω ότι δεν πωλείται ποτέ το Ποτέμκιν θα το βάψω panzer κι εγώ! :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε είναι που δε θα το πουλήσεις ποτέ.

Μα καλά Varadero και δε μπορείς να το πουλήσεις? Κάτι κάνεις λάθος...

Τι να πούμε κιεμεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε είναι που δε θα το πουλήσεις ποτέ.

Μα καλά Varadero και δε μπορείς να το πουλήσεις? Κάτι κάνεις λάθος...

Τι να πούμε κιεμεις...

Είναι mk1, πιθανολογώ πως αυτό φταίει. Συν το ότι δεν το σκοτώνω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πες, για πες...

πανακριβα πλαστικα, βαρυ για πιο σοβαρο χωμα, σχετικα σκληρες αναρτησεις. Γενικοτερα ομως σε ορθια σταση και λιγη εμπειρια, δεν κολλαει πουθενα. (για τα δεδομενα παντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχετικα με το θεμα..

οταν ερθει η ωρα για ελαστικα,πετα κ ενα ζευγαρακι τετοια πανω...

tkc80_uv-data.gif

μη σου πω να προσαρμωσεις και καναν αργάτη μπροστα για πιο χαρντκορ εφε καταστασεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έβαλα ήδη (την Παρασκευή) Pilot Road 4...

Μαρέσουν κιεμενα τα χωμάτινα για την έξτρα "κακία", αλλα ρεαλιστικά δε θα πάω ποτέ χώμα. Δεν έχει νόημα. Θέλω πρόσφυση σε ασφαλτο. Είναι σημαντικά για μένα τα σωστά λάστιχα.

Τι είναι ο αργάτης?

2014-06-06-17.44.51m.jpg

Τροποποιήθηκε από τον sunblock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έβαλα ήδη (την Παρασκευή) Pilot Road 4...

Μαρέσουν κιεμενα τα χωμάτινα για την έξτρα "κακία", αλλα ρεαλιστικά δε θα πάω ποτέ χώμα. Δεν έχει νόημα. Θέλω πρόσφυση σε ασφαλτο. Είναι σημαντικά για μένα τα σωστά λάστιχα.

Τι είναι ο αργάτης?

pozecanon040.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι! Αυτο θα ήταν πολυ cool.

Το έχει κάνει ήδη η Icon. Πολυ μπροστά αυτοι οι τυπάδες...

jpeg

http://www.rideicon.com/bikes/the-roach/

Αλλα δε βλέπω να καταφέρνω να το στηρίξω κάπου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης το "κακο" με το trail ειναι οτι παει πολυ ωραια στην ασφαλτο ...με αποτελεσμα οταν ηρθε η ωρα, λυπηθηκα να του βαλω πιο χωματινα λαστιχα. Ετσι ειναι αυτα τα λιγο απολα μηχανακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα πάντως, το trail ήταν απ'τις πρώτες μου (αν όχι Η πρώτη) επιλογές για πιο χωμάτινο, ελαφρύ και ματζόβολο all rounder.

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το απόλαυσα, και ακόμα το απολαμβάνω, αλλα αν μπορούσα να αγοράσω τώρα κάτι άλλο, δε θα ξαναέπαιρνα μονοκύλινδρο με τόσα λίγα άλογα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα πάντως, το trail ήταν απ'τις πρώτες μου (αν όχι Η πρώτη) επιλογές για πιο χωμάτινο, ελαφρύ και ματζόβολο all rounder.

σε σχεση με το varadero προφανως ειναι ελαφρυ κτλ ..οταν σου λεω ειναι βαρυ για χωματινο, το συγκρινο με ενα drz η κατι πιο μικρο. Το trial ειναι πραγματικα dual purpose μηχανακι και ειναι αψογο. Ταξιδευει οπουδηποτε, ειναι ανετο φορτωνετε παει παντου και ειναι και σχετικα οικονομικο ..και βασικα θεωρω οτι εχει την χρυση τομη χωμα - ασφαλτο.

...αν ειχε και 15 αλογα παραπανω δεν θα το αλλαζα ποτε. Το εχω πει πολλες φορες. Το μονο μειονεκτημα σε αυτο το μοτερ ειναι η αποδοση του, ειναι κριμα που ειναι μονο 45 αλογα.

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε πολύ όμορφο το αποτέλεσμα τελικά κι ας μην έχει τελειώσει, βγαίνει πολύ ωραίο! Μπράβο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ'αρεσκει και εμενα πολυ το μεκανακι σου!

Παρε και καμια ιδεα απο δω! Το εχει φτιαξει η Icon για ενα βιντεο... Αν ηθελα να το παω κι ενα βημα παραπερα θα εβαζα μια τετοια μασκα!

http://icon1000.com/bike/dromedarii/#!prettyPhoto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι παλαβιάρηδες οι άνθρωποι. Τα έχω δεί όλα τα δημιουργήματά τους. Αν είχα κιεγώ το budget και τα απεριόριστα ανταλλακτικά και εργαλεία τους θα είχα κάνει παπάδες.

Επίσης θα μου άρεσε να δουλευα για την icon και να δημιουργούσα τέτοια καλούδια.

Τώρα πως να στερεώσω κιεγω κανα μπιτόνι? δε μπορώ, τα βλέπω και τα ζηλεύω όλα!

By the way, (επειδή βλέπω το avatar σου) τυχαίνει και δουλεύω στη husqvarna. Αν θές σου στέλνω κανένα αυτόγραφο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω για το μπιτονι, παντως μια μασκα με 2 στρογγυλοφαναρα θα την κοτσαρα ανετα για ενα τετοιο look...

By the way, (επειδή βλέπω το avatar σου) τυχαίνει και δουλεύω στη husqvarna. Αν θές σου στέλνω κανένα αυτόγραφο.

Να περιμενεις p.m. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα ειναι απο δυναμη το strada/trail..μια 6η του λειπει..τραγικο που δεν εχει...κοντευα να ξηλωσω το λεβγιε καθε φορα ψαχνοντας για 6η..

υγ:husqvarna ε???κανα μπλουζακι ζειπαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα