Jump to content

Recommended Posts

Μόνο με το σήμα των autobots δεν παίζει να σε παρεξηγήσουν!

Μπα, το σκέφτηκα και εγώ, αλλά θα μαζεύει hipsters μετά το μηχανάκι σαν μύγες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλη ιδεα θα ηταν.....αλλα ισως (ισως λεω) καγκουρια μεγαλη... αυτο που εκανα for fun στο μηχανακι ενος φιλου στο ms-paint.

575669_10151623670482301_907369464_n.jpg

Αλλα μετα το πας μακρυα χαχαχα

flyingtigers.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αυτό το MS Paint έργο σου κάποιος γραφίστας έσκισε το πτυχίο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αυτό το MS Paint έργο σου κάποιος γραφίστας έσκισε το πτυχίο του.

Αν με κοροϊδευεις, καθρευτακι!!! αν το λες για καλο, ευχαριστω. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με photoshop κλπ και το ms-paint ειναι ευαγγελιο :crazy:

Δεν είναι κακό...

IMGP2009.jpg

Αλλα αμφιβάλω αν θα το πετύχω.

Γαμαει και θα το πετυχεις ευκολα αν πας σε ανθρωπο που ξερει και το εχει το αντικειμενο.

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκοπός είναι να το κάνω μόνος μου. Αν είναι να πάω σε επαγγελματία, πάνε τα λεφτάκια μου.

Αυτο ειναι αυτοκολλητο. Δεν θα το κανεις μονος σου. Ουτε θα πας να το "βαψεις" ετσι. Αυτοκολλητο που δεν θα σου κοστησει πολυ και αν δεις οτι δεν σου βγαινει καλο το βγαζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες για να παρεις καμια ιδεα,ο 2ππ και ειδικα η αεροπορια του τοτε, εχει πολυ υλικο..

τσεκαρε μια κ εδω...

http://www.militaryfactory.com/aircraft/ww2-aircraft.asp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προβληματάκι....

2014-01-18-13.04.24_cropped.jpg

Μου λένε οτι δε κολάει με σιδεροκόλληση/ηλεκτροκόλληση καθως είναι αλουμινένιο.

Του έβαλα Cold Weld πάστα και ελπίζω να κολλήσει

Permatex_14600_2_Count_1_Oz_Cold_Weld_Bonding_Compound.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος.....συνεχισε ετσι.

Αν δεν κολλησει μπορεις να δοκιμασεις καποια εποξειδικη κολλα δυο συστατικων.

http://www.dimou-mastoremata.gr/shop/%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B1-2-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/

Εχω κολλησει παρα πολλα πραγματα ακομα και ανομοια μεταξυ τους με πολυ καλα αποτελεσματα και διαρκεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η απλή εποξειδική 2 μερών μάλλον δε θα κρατήσει στις θερμοκρασίες του ψυγείου, ή θα είναι οριακά.

Το cold weld υποτίθεται οτι αντέχει σε θερμοκρασίες κινητήρα.

Για αλουμινοκόλληση δεν ήξερα οτι υπάρχει και σίγουρα δεν έχω τις γνώσεις και εξοπλισμό για να το κάνω.

ο κυριος apriliaς μου είπε οτι δε γίνεται και τον πίστεψα. Αν δε κολλήσει θα ψάξω εναλλακτικές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραίο πρότζεκτ, αν εξαιρέσουμε την σημειολογία του χρώματος που μπορεί γενικά να κάθεται περίεργα σε μερικούς, το στρατιωτικό λαδί είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα και ταιριάζει κιόλας σε ον-οφ μοτοσυκλέτες που θέλουν να είναι ένα με την φύση.

Έχω το εξής δίλημμα και χρειάζομαι τη γνώμη σας:

Η σέλα να είναι μαύρη μάτ, ή σκούρα καφέ?

Bonus ερώτηση: Δερματίνη, ή το συνηθισμένο συνθετικό υλικό?

strada_colour_black.jpg

strada_colour_brown.jpg

Από αισθητικής απόψεως θα σου πρότεινα το μαύρο. Η μαύρη σέλα δημιουργεί μία εννιαία μαύρη γραμμή η οποία ξεκινάει από την βάση της μάσκας, συνεχίζει στο προστατευτικό του ρεζερβουάρ και τελειώνει στην σέλα, διατρέχοντας όλο το σώμα της μοτοσυκλέτας. Είναι ένα πιο απλό και συμπαγές look το οποίο τονίζει τις όμορφες γραμμές της μοτοσυκλέτας.

Προβληματάκι....

Μου λένε οτι δε κολάει με σιδεροκόλληση/ηλεκτροκόλληση καθως είναι αλουμινένιο.

Του έβαλα Cold Weld πάστα και ελπίζω να κολλήσει

Μήπως δεν είναι συγκολλημένο αλλά πιρτσινωμένο το λαμάκι σχήματος Γ στο πλαίσιο του ψυγείου; Έχει πιρτσίνι και τρύπα από κάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά την έκανα μαύρη οπότε δεν τίθεται πλέον το διλλημα. Έβαλα και το logo της Heckler & Koch και βγήκε πολύ ωραία.

Δεν είναι πριτσίνι, δεν έχει τρύπα ουτε απο πάνω ουτε απο κάτω. Αλλιώς θα το ξαναπριτσίνωνα και θα ξεμπέρδευα..

Μάλλον ηλεκτροκόλληση είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι ΚΤΜ το ψυγειο γι αυτο στα κανει αυτα..

(αληθεια...)

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασχετο-σχετικο..

αν θες πηγαινε και καμια βολτα προς ασπροπυργο που εχει μαντρες με στρατιωτικο υλικο

και κοιτα για τπτ τετοιο metalliko-kouti-gia-sfaires-0002525.pngμπορεις να το προσαρμωσεις και σαν χωρο αποθηκευσης καπου,τιποτα ιμαντες, και γενικα μιλιτερυ μπλιμπλικια για να εχεις το απολυτο θεματικο μεκανακι να ψαρωνει κοσμος..εχει και κατι κρανακια γαματα δερματινα χειριστων τανκ,αλλα μονο για το εφε..

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασχετο-σχετικο..

αν θες πηγαινε και καμια βολτα προς ασπροπυργο που εχει μαντρες με στρατιωτικο υλικο

και κοιτα για τπτ τετοιο metalliko-kouti-gia-sfaires-0002525.pngμπορεις να το προσαρμωσεις και σαν χωρο αποθηκευσης καπου,τιποτα ιμαντες, και γενικα μιλιτερυ μπλιμπλικια για να εχεις το απολυτο θεματικο μεκανακι να ψαρωνει κοσμος..εχει και κατι κρανακια γαματα δερματινα χειριστων τανκ,αλλα μονο για το εφε..

Στο μυαλό μου είσαι. Είναι ήδη στο πρόγραμμα. Θα βάλω 2 τέτοια αντι για πλαινές βαλίτσες.

Δε χρειάζεται καν να πάω μεχρι Ασπρόπυργο, έχω βρει μαγαζια με τέτοια και στο κέντρο.

Πρέπει πρώτα να βάλω πλαινά κάγκελα, και τα aprilia κάνουν 120 ευρώ. Δε παίζει.

Είναι ένας τυπάς που σου κάνει χειροποίητα κατα παραγγελία, οπότε πρέπει να ψαχτω προς τα εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βίδωσα όλα τα πλαστικά, έβαλα βενζίνη με μπιτονάκι, έβαλα τη μπαταρία (την είχα σε συντηρητή 1 χρόνο τώρα), πάτησα τη μίζα και πήρε με τη δεύτερη.

Φούσκωσα τα λάστιχα και πήγα μια μικρή βόλτα.

Πέρασα και ΚΤΕΟ. 36 ευρώ μαζί με το πρόστιμο. Διόλου άσχημα.

Εδώ τη βλέπουμε παρκαρισμένη διπλα σε μια απλή θνητή strada εργοστασιακόύ χρώματος.

2014-06-05-17.52.40s.jpg

Κάτω απο την πινακίδα μου, διακρίνεται το ειδικό σήμα άδειας κηνυγιού απέθαντων. Έχει ληξει, το ξέρω, πρέπει να το ανανεώσω:

zombies_sticker_black_olive.jpg

Το μοτόρι οδηγιέται, αλλα μου λείπουν μερικά πράματα ακόμα:

strada_numbered.jpg

1. Χερούλια. Τα έχω παραγγείλει απο Κίνα και δε μου έχουν έρθει ακόμα. Οδηγάω με τη γκαζιέρα μόνο.
  2. Μπαγκαζιέρα με δίχτυ παραλλαγής. Κάπου έχασα τη βάση της και πρέπει να αγοράσω και το δίχτυ.
  3. Πλαϊνά κάγκελα και κουτιά πυρομαχικών. Επίσης Stencil με τις πιέσεις ελαστικών.
  4. Βάψιμο του ψαλιδιού. Μαύρο ματ.
  5. Βάψιμο του κινητήρα. Μαύρο μάτ φυσικά.
  6. Ηλεκτροστατική βαφή ζαντών σε μαύρο μάτ, και καινούρια λάστιχα (Michelin Pilot road 4)
  7. Κάλυψη-Απόκρυψη των καλαμιών με δίχτυ βρύων για sniper rifles
  8. Βάψιμο κιαυτο το heat-shield μαύρο μάτ.
  9. Φώτα ομίχλης
  10. NO STEP stencil
  11. Stencil μονάδας, τάγματος, ρωσσικό αστέρι ή κάτι τέτοιο.

Ή έμβλημα της airsoft ομάδας μου:

hell-kitty-patch_v13.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hell Kitties! Mewes the way!

Ξέχασες να πεις για το ψυγείο σου που μου κατουράει το πόδι σε κάθε φανάρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα