Jump to content
john1993

xt660x καταναλωση στο θεο ??!!!

Recommended Posts

θα παω σημερα απο το paddock που του ειπα απο τηλ το προβλημα και μου ειπε ελα να κανουμε καυσαναλυση χωρις να πληρωσω .... το μιγμα τωρα σε εμενα ειναι στο 27 (τελευταια ρυθμιση σπ...η) δεν ξερω μπορει να εχει ρυθμισει λαθος τις βαλβιδες παντως μετα το σερβις εχει δημιουργηθει το οποιο προβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

θα παω σημερα απο το paddock που του ειπα απο τηλ το προβλημα και μου ειπε ελα να κανουμε καυσαναλυση χωρις να πληρωσω .... το μιγμα τωρα σε εμενα ειναι στο 27 (τελευταια ρυθμιση σπ...η) δεν ξερω μπορει να εχει ρυθμισει λαθος τις βαλβιδες παντως μετα το σερβις εχει δημιουργηθει το οποιο προβλημα

Μακάρι να μην είναι αυτό και να είναι απλά λάθος το νούμερο του μείγματος (το θεωρώ πιο πιθανό).

Και να είναι αυτό, απαίτησε με κάποιον τρόπο, μέσω της μαμάς γιαμάχα, να σου κάνουν τη ρύθμιση δωρεάν, μιας και ο επίσημος που πήγες έκανε πατάτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λυπάμαι φίλε μου για την περιπέτειά σου.

Ο μηχανικός όμως δεν νομίζω να έιναι τόσο άσχετος όπως αβίαστα βγαίνει από τα συμφραζόμενα, οπότε εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο "παιζει", φυσικά όχι από μέρους σου. (Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι, δεν πλεονάζω).

Επένδυσε στο να αγοράσεις το service manual της μηχανής σου, ευτυχώς η Yamaha τα δίνει.

http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

Επίσης καποια "μαστόρια" που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, καμιά φορά καλοπροαίρετα σου προξενούν πρόβλημα, π.χ. έχω ακούσει για κάποιον που προληπτικά καθάρισε μπεκ ψεκασμού σε SH300 στα 30000 χλμ. και φυσικά κάτι άλλο πείραξε στο module και αρχισαν τα οργανα.

Σε σένα πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν σου καθάρισε κάποιο σένσορα αερα στη διάρκεια του service ή δεν πείραξε τον αισθητηρα λ.

Αυτά τα λέω γιατί πουλουσε after market συτήματα που μπαινουν σε σειρά με τους σένσορες θερμοκρασίας-αέρα δίνοντας άλλο σήμα στον ψεκασμό για βελτίωση της απόδοσης, (και μπορεί να νομίζει ότι τα ξέρει όλα για τους σενσορες) δεν μπορεί να μην ξέρει να φέρει στα ίσα το μηχανάκι (άν δεν έχει πειράξει κάτι και δεν μπορεί να διορθώσει ανέξοδα).

Γιατί το να στείλω mail ή να πάρω τηλέφωνο κλπ. είναι πράσινα άλογα.

Επίσης οι μεταβολές στην κατανάλωση κατά 50% περιπου όπως μας λες δεν νομίζω να ειναι απόρια ρυθμίσεων του ψεκασμού, είναι ή χαλασμένος κάποιος σενσορας ή "χαλασμένη" τρόμπα βενζινά.

Θα πώ τώρα μιά ιστορία που έτυχε σε γνωστό, με FZS600 2000 μοντέλο, σε κάπoιο service σε συνεργείο νοτίων προαστίων του λύσανε τα καρμπυρατέρ για καθάρισμα (χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα έτσι προληπτικά για να τα εξισορροπήσουν μετα με τα υποπιεσόμετρα) και κατα "λάθος" στο μοντάρισμα όπως αποδείχθηκε αργότερα του βιδώσανε χαλασμένο TPS sensor από άλλο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βλεπω οτι εχω την ιδια καταναλωση με το gsxr 1000 του anastasiou που εχει και 150 αλογακια παραπανω και τρελλενομαι

για αρχή το τρελαίνομαι το έγραψες λάθος

κατά δεύτερο όταν μιλάς για τη γυναίκα μου θα την γράφεις τουλάχιστον με κεφαλαία μην έρθω εκεί και σου κόψω τον κ@@@

τρίτον το 7,5 στα 100 είναι το ίδιο με το 10 στα 100???????βασικές αρχές δημοτικού...

τέταρτον πέτα το και πάρε 1000 μπας και πάμε εκείνο το ταξίδι που λέγαμε σαν άνθρωποι

πέμπτον αν σε δω από κοντά θύμισέ μου να σε χτυπήσω

έκτον πήγαινέ το στο μήτσο για δυναμομέτρηση που θα σου πάρει λίγα πολύ λίγα πάρε τα αποτελέσματα και πήγαινε τρίψτα του στη μούρη και πές φτιάχτω

Ο μηχανικός όμως δεν νομίζω να έιναι τόσο άσχετος όπως αβίαστα βγαίνει από τα συμφραζόμενα, οπότε εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο "παιζει", φυσικά όχι από μέρους σου. (Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι, δεν πλεονάζω).

Επένδυσε στο να αγοράσεις το service manual της μηχανής σου, ευτυχώς η Yamaha τα δίνει.

Επίσης καποια "μαστόρια" που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, καμιά φορά καλοπροαίρετα σου προξενούν πρόβλημα, π.χ. έχω ακούσει για κάποιον που προληπτικά καθάρισε μπεκ ψεκασμού σε SH300 στα 30000 χλμ. και φυσικά κάτι άλλο πείραξε στο module και αρχισαν τα οργανα.

Σε σένα πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν σου καθάρισε κάποιο σένσορα αερα στη διάρκεια του service ή δεν πείραξε τον αισθητηρα λ.

Αυτά τα λέω γιατί πουλουσε after market συτήματα που μπαινουν σε σειρά με τους σένσορες θερμοκρασίας-αέρα δίνοντας άλλο σήμα στον ψεκασμό για βελτίωση της απόδοσης, (και μπορεί να νομίζει ότι τα ξέρει όλα για τους σενσορες) δεν μπορεί να μην ξέρει να φέρει στα ίσα το μηχανάκι (άν δεν έχει πειράξει κάτι και δεν μπορεί να διορθώσει ανέξοδα).

Επίσης οι μεταβολές στην κατανάλωση κατά 50% περιπου όπως μας λες δεν νομίζω να ειναι απόρια ρυθμίσεων του ψεκασμού, είναι ή χαλασμένος κάποιος σενσορας ή "χαλασμένη" τρόμπα βενζινά.

Θα πώ τώρα μιά ιστορία που έτυχε σε γνωστό, με FZS600 2000 μοντέλο, σε κάπoιο service σε συνεργείο νοτίων προαστίων του λύσανε τα καρμπυρατέρ για καθάρισμα (χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα έτσι προληπτικά για να τα εξισορροπήσουν μετα με τα υποπιεσόμετρα) και κατα "λάθος" στο μοντάρισμα όπως αποδείχθηκε αργότερα του βιδώσανε χαλασμένο TPS sensor από άλλο μηχανάκι.

πρέπει να είναι πολύ καλοί αυτοί...να το ξαναπάει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν τώρα τελείωσα με τις ενδείξεις,ήταν ευκαιρία και για μένα,με το μάνιουαλ ανά χείρας,να εμβαθύνω στην ECU.

1.Μείγμα CO:

Kill switch στο OΝ.Πιέζεις ταυτόχρονα τα δύο κουμπιά reset & select και κρατώντας τα πατημένα γυρίζεις το κλειδί στο ΟΝ.Περιμένεις με πατημένα τα κουμπιά 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι να δείξει Diag.Αφήνεις τα κουμπιά και πατάς to SELECT και δείχνει Co.Πατάς και κρατάς πατημένα πάλι και τα 2 και δείχνει c1(εκεί ενεργοποιείται και το στροφόμετρο)! Αφήνεις τα κουμπιά και ξαναπατάς πάλι και τα 2 και δείχνει την ένδειξη CO->2 Με το select ή το reset αυξομειώνεις την τιμή (η στάνταρ είναι 2,τουλάχιστον στο δικό μου ).

2.Εδώ καλό θα ήταν να μπεις και στο diagnostic mode για να δεις μέσες άκρες τι τιμές παίζουν και σε άλλα περιφερειακά-θερμοκρασία αέρα,πίεση αέρα,τα ρελέ του ανεμιστήρα και της λάμπας κ.ά.

Στη σελίδα 7-10 kai 7-11 ( 350 και 354 στο pdf) έχει ένα πίνακα με όλους τους σένσορες (diagnostic code) d01,d02 έως d70 και αντίστοιχα δεξιά το εύρος τιμών που πρέπει να έχει ο κάθε sensor.

Για να μπεις:Kill switch στο OΝ.Πιέζεις ταυτόχρονα τα δύο κουμπιά reset & select και κρατώντας τα πατημένα γυρίζεις το κλειδί στο ΟΝ.Περιμένεις με πατημένα τα κουμπιά 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι να δείξει Diag.Αφήνεις τα κουμπιά και τα ξαναπατάς και κρατάς πατημένα πάλι και τα 2 και δείχνει d01,d02 κλπ.

Να οι τιμές στο δικό μου.

d01-16, d03-100, d05-13, d06-25, d07-0, d08-0.6, d09-11.9, d20-on, d21-on, d30-on, d36-00, d48-0, d50-0, d51-0, d52-0, d60-0, d61-30, d62-1, d63-0, d70-0.

Μην απορήσεις αν δεις μερικές διαφορές με το δικό σου,έχουν να κάνουν με εξωτερική θερμοκρασία,τα βολτ της μπαταρίας,διαφορές δηλαδή που ποικίλουν από μηχανή σε μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν τώρα τελείωσα με τις ενδείξεις,ήταν ευκαιρία και για μένα,με το μάνιουαλ ανά χείρας,να εμβαθύνω στην ECU.

1.Μείγμα CO:

Kill switch στο OΝ.Πιέζεις ταυτόχρονα τα δύο κουμπιά reset & select και κρατώντας τα πατημένα γυρίζεις το κλειδί στο ΟΝ.Περιμένεις με πατημένα τα κουμπιά 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι να δείξει Diag.Αφήνεις τα κουμπιά και πατάς to SELECT και δείχνει Co.Πατάς και κρατάς πατημένα πάλι και τα 2 και δείχνει c1(εκεί ενεργοποιείται και το στροφόμετρο)! Αφήνεις τα κουμπιά και ξαναπατάς πάλι και τα 2 και δείχνει την ένδειξη CO->2 Με το select ή το reset αυξομειώνεις την τιμή (η στάνταρ είναι 2,τουλάχιστον στο δικό μου ).

2.Εδώ καλό θα ήταν να μπεις και στο diagnostic mode για να δεις μέσες άκρες τι τιμές παίζουν και σε άλλα περιφερειακά-θερμοκρασία αέρα,πίεση αέρα,τα ρελέ του ανεμιστήρα και της λάμπας κ.ά.

Στη σελίδα 7-10 kai 7-11 ( 350 και 354 στο pdf) έχει ένα πίνακα με όλους τους σένσορες (diagnostic code) d01,d02 έως d70 και αντίστοιχα δεξιά το εύρος τιμών που πρέπει να έχει ο κάθε sensor.

Για να μπεις:Kill switch στο OΝ.Πιέζεις ταυτόχρονα τα δύο κουμπιά reset & select και κρατώντας τα πατημένα γυρίζεις το κλειδί στο ΟΝ.Περιμένεις με πατημένα τα κουμπιά 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι να δείξει Diag.Αφήνεις τα κουμπιά και τα ξαναπατάς και κρατάς πατημένα πάλι και τα 2 και δείχνει d01,d02 κλπ.

Να οι τιμές στο δικό μου.

d01-16, d03-100, d05-13, d06-25, d07-0, d08-0.6, d09-11.9, d20-on, d21-on, d30-on, d36-00, d48-0, d50-0, d51-0, d52-0, d60-0, d61-30, d62-1, d63-0, d70-0.

Μην απορήσεις αν δεις μερικές διαφορές με το δικό σου,έχουν να κάνουν με εξωτερική θερμοκρασία,τα βολτ της μπαταρίας,διαφορές δηλαδή που ποικίλουν από μηχανή σε μηχανή.

:worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχας οταν εκανε το σερβις ημουν απο πανω του και οχι δεν εκανε κατι αλλο εκτος απ ρυθμιση βαλβιδες μπουζι λαδια φιλτρα .... αρα κατι μ@@@κια εκανε με τ μιγματα ... 2ον πηγα στο paddock και ο κυριος με εξυπηρετησε αψογα καθως μου εκανε δωρεαν καυσαναλυση (τα μιγματα ηταν οντος στο θεο ) και μου ειπε να τον κρατω ενημερο για το πως παει η μηχανη και ακομα να του το παω μετα απο καμια 500αρια χιλιομετρα να μου κανει αλλη μια τελικη καυσαναλυση .. και ολα αυτα ΔΩΡΕΑΝ χωρις να ειναι αυτος υπαιτιος στην τελικη .... διορθωσε μ@@κια αλουνου τσαμπα δλδ .. σωστος επαγγελματιας ...

για αρχή το τρελαίνομαι το έγραψες λάθος

κατά δεύτερο όταν μιλάς για τη γυναίκα μου θα την γράφεις τουλάχιστον με κεφαλαία μην έρθω εκεί και σου κόψω τον κ@@@

τρίτον το 7,5 στα 100 είναι το ίδιο με το 10 στα 100???????βασικές αρχές δημοτικού...

τέταρτον πέτα το και πάρε 1000 μπας και πάμε εκείνο το ταξίδι που λέγαμε σαν άνθρωποι

πέμπτον αν σε δω από κοντά θύμισέ μου να σε χτυπήσω

έκτον πήγαινέ το στο μήτσο για δυναμομέτρηση που θα σου πάρει λίγα πολύ λίγα πάρε τα αποτελέσματα και πήγαινε τρίψτα του στη μούρη και πές φτιάχτω ΦΤΙΑΞ'ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΞΥΠΝΕ !!! :bash: :bash:

πρέπει να είναι πολύ καλοί αυτοί...να το ξαναπάει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκανες το σωστό.

Μπράβο στον κύριο Γκουζι....

Δεν είναι τυχαίο που όλοι τον προτιμούν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες ,σε μαμα xt660 του 2007,με φουλ ντεποζιτο και επιθετικη οδηγηση ειναι λογικο να μου αναβει λαμπακι στα 110 χιλλιομετρα[ολα αυτα μεσα στην πολη]?

Τροποποιήθηκε από τον socratis13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω όχι δλδ κατανάλωση κοντά στα 9/100 διότι με το που πρωτοαναψει το λάμπακι έχεις καταναλώσει περίπου τα 9 από τα 15 λίτρα του τεποζιτου υπερβολική κατανάλωση όπως και να έχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω όχι δλδ κατανάλωση κοντά στα 9/100 διότι με το που πρωτοαναψει το λάμπακι έχεις καταναλώσει περίπου τα 9 από τα 15 λίτρα του τεποζιτου υπερβολική κατανάλωση όπως και να έχει

αν το σπας ολη την ωρα ποσο θες να καψει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9 όμως ?τι κάνει πάει με πρώτη κοφτες μόνο ?δλδ εγώ όταν πάω νέα μακρύ μέσω Πεντέλης. (pendeli tt);-) που πάω με την ταυτότητα στο στόμα γτ έχω κατανάλωση 6 κάτι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να σου πω. εγω που το οδηγουσα μονιμα σε νορμαλ κατασταση και σε ανοιχτους δρομους μου αναβε λαμπακι απο 180 εως 200 χλμ βαρια

οποτε λογικο μου ακουγεται αν το σπασεις να φτασει στα 110

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες κάτι δεν μετράτε σωστά μάλλον. Οταν λέει χωρητικότητα 15 λιτρα εννοεί μαζί με τη ρεζέρβα.

Αρα το λαμπάκι θα ανάψει κάπου στα 12. Επομένως αν ο φίλος έχει κάνει 110 χλμ με γεμάτο ρεζερβουάρ σημαίνει ότι έκαψε περίπου 10λιτ/100 χλμ.

Τραγικά πολυ υψηλή κατανάλωση. Φίλε μου, πήγαινε να το τσεκάρεις άμεσα.

Τροποποιήθηκε από τον Stathispsaltis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λάμπακι πρωτοαναβει όταν έχεις καταναλώσει περίπου 9 και κατι λίτρα και μένει αναμμένο όταν κάψης 10 και λιτρα

Τροποποιήθηκε από τον john1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε πιστευω οτι 9 λιτρα στα 110 χιλλιομετρα ειναι παρα πολλα ακομα και αν πηγαινω σπασμενος?Επισης σε χαμηλες ταχυτητες ολο πραφ πραφ κανει[μαμα εξατμιση].Μιλαω για 30-40 χιλλιομετρα ,αφηνω γκαζι ξαναπαταω λιγο[ελαχιστα]και κανει πραφ σαν να πεταει καμενη.Παντως εμενεα τουλαχιστον 20 ευρω και να μου αναβει λαμπακι στα 110 χιλλιονετρα μου φαινεται πολυ.Εκτος και αν τα εχει παιξει ο μετρητης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To λαμπάκι ανάβει όταν μπει στη ρεζέρβα ( ή λίγο πριν μπεί). Μου φαίνεται περιεργο να έχει το xt 5 λίτρα ρεζέρβα.

Δεν παίζει αυτό....

Οταν λες πήγαινες σπασμένος τι εννοείς? Κοντά στην τελική του? Και για πόση ώρα?

Που και πάλι δηλαδή δεν δικαιολογούνται 10λίτρα στα 100χλμ...

Τροποποιήθηκε από τον Stathispsaltis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To λαμπάκι ανάβει όταν μπει στη ρεζέρβα ( ή λίγο πριν μπεί). Μου φαίνεται περιεργο να έχει το xt 5 λίτρα ρεζέρβα.

Δεν παίζει αυτό....

Οταν λες πήγαινες σπασμένος τι εννοείς? Κοντά στην τελική του? Και για πόση ώρα?

Που και πάλι δηλαδή δεν δικαιολογούνται 10λίτρα στα 100χλμ...

Ανοιγματα φιλε μου,με δυτερα-τριτη-τεταρτη.Μην φανταστεις τιποτα φοβερο.

Το λαμπακι παιζει να εξαφανιζετε για λιγο και μετα ξαναεμφανιζετε.

Διαβασα αυτο

http://www.xt660.com/showpost.php?p=158816&postcount=27

Παιζει να ειναι κατι τετοιο>?Μηπως να το παω για καυσαναλυση?Κανα καλο μηχανακικο για αυτα τα μηχανακια ξερουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως και να χει πρέπει να το πας να στο κοιτάξουν.

Για μάστορα θα σου πουν οι yamahαίοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιγματα φιλε μου,με δυτερα-τριτη-τεταρτη.Μην φανταστεις τιποτα φοβερο.

Το λαμπακι παιζει να εξαφανιζετε για λιγο και μετα ξαναεμφανιζετε.

Διαβασα αυτο

http://www.xt660.com/showpost.php?p=158816&postcount=27

Παιζει να ειναι κατι τετοιο>?Μηπως να το παω για καυσαναλυση?Κανα καλο μηχανακικο για αυτα τα μηχανακια ξερουμε?

σε ποια περιοχή είσαι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!! το δικο μου με νορμαλ και οχι οδηγηση δεν ξεπερασε ποτε το 6.5 με 10 λιτρα βενζινη πηγα στο γαλαξειδι που ειναι 240 χιλιομετρα και μολις μπηκα μου αναψε το λαμπακι της ρεζερβας δηλαδη αλλα 5 λιτρα........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

loutse το xtx δεν ειναι και το πιο οικονομικο μηχανακι και ειναι κ μονοκυλινδρο ... μεχτι 7 λιτρα ανα 100 χιλ αν το σπας ειναι λογικο απο εκει κ πανω κατι μυριζει .........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.Για να τα πάρουμε με τη σειρά: Το ΧΤ παίρνει 10 λίτ.κανονικά και 5 ρεζέρβα. Τέλος.

Όταν ανάβει το λαμπάκι έχεις κάψει 10 λίτρα και μπαίνει στη ρεζέρβα.Αυτό διαπιστώνεται εύκολα.Μόλις ανάψει λαμπάκι πας και φουλάρεις,θα χωρέσει 10 λίτρα.

2. Αυτή η κατανάλωση δεν δικαιολογείται.

Στο έκανε ανέκαθεν ή άρχισε πρόσφατα;

Συνέβη κάτι,έπεσες,βγήκε από πρόσφατο σέρβις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.Για να τα πάρουμε με τη σειρά: Το ΧΤ παίρνει 10 λίτ.κανονικά και 5 ρεζέρβα. Τέλος.

Όταν ανάβει το λαμπάκι έχεις κάψει 10 λίτρα και μπαίνει στη ρεζέρβα.Αυτό διαπιστώνεται εύκολα.Μόλις ανάψει λαμπάκι πας και φουλάρεις,θα χωρέσει 10 λίτρα.

2. Αυτή η κατανάλωση δεν δικαιολογείται.

Στο έκανε ανέκαθεν ή άρχισε πρόσφατα;

Συνέβη κάτι,έπεσες,βγήκε από πρόσφατο σέρβις;

Μτχ το εχω παρει φιλος.ΤΟ μηχανακι εχει κανονικα ολα τα σερβις του με βιβλιο μεχρι και τα 22000 χιλλιομετρα.Εχει πεσει μια φορα σιγουρα παντως [οχι απο μενα].

Οσο το εχω εγω τοσο καιει.Αυτο το να πεταει τοσο καμενη βενζινα στα 30-40 χιλλιομετρα ειναι λογικο?Παφ παφ συνεχεια κανει σε αυτο το φασμα ταχυτητων.Αιγαλεω ειμαι,αν ξερετε καποιον που γνωριζει καλα απο xtx πειτε μου.

Τις πρωτες μερες που το ειχα και ειχα παει χαλκιδα η καταναλωση δεν ηταν ασχημη,ειχα κανει 180-200 χιλλομετρα μερι να αναψει λαμπακι.Το θεμα ειναι στην πολη καιει σαν πουστης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα