Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Καληνύχτα σας Οι υπερφυσικοί ας ετοιμάζονται σιγά-σιγά.Έχει καινούριο επεισόδιο αύριο. ^_^ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Έχει καινούριο επεισόδιο αύριο. ^_^ από SN, καλύτερα Μπρούσκο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πλέον ναι Πετράν δεν έχεις και άδικο! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 οταν σας τα 'λεγα εγω κυριοι για το SN οτι κατεληξε μεξικανικη σαπουνοπερα, δεν με ακουγατε.... ειστε πολυ ωραιοι κυριοι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) και έχω δει ότι το Μπρούσκο έχει και κάτι ωραία μωρά μέσα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 από τον Apisteftos 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 ε είμαστε τι να κάνουμε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 δεν έβλεπα ποτέ sn, πότε πουθενά κ για κανένα λόγο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 και έχω δει ότι το Μπρούσκο έχει και κάτι ωραία μωρά μέσα! βρε φιλε απιστεύτου επιτρεπεται να βλεπεις τα ιδια τηλεοπτικα σκουπιδια με την πεθερα μου?Αυτα ουτε στον πλανητη Μπογδαν δεν τα λενε (η συνδρομητικη δειχνει και καλυτερα... ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 βρε φιλε απιστεύτου επιτρεπεται να βλεπεις τα ιδια τηλεοπτικα σκουπιδια με την πεθερα μου?Αυτα ουτε στον πλανητη Μπογδαν δεν τα λενε (η συνδρομητικη δειχνει και καλυτερα... ) δεν το βλέπω βρε, απλά έχω πετύχει στο τρέιλερ ένα ωραίο μελαχρινό! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 δεν το βλέπω βρε, απλά έχω πετύχει στο τρέιλερ ένα ωραίο μελαχρινό! έχει και κανα δυο καλύτερα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) ενα ειναι ολο και ολο το μελαχρινο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 από τον spiros!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 δεν το βλέπω βρε, απλά έχω πετύχει στο τρέιλερ ένα ωραίο μελαχρινό! α ειπα κι εγω...Μου φαινεται οτι το σεναριο στο Μπρουσκο το υπογραφει ο Λιακο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 έχει και κανα δυο καλύτερα... κάτσε να πάω να δω ξανά κάνα τρέιλερ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 ναι...και εγώ απο το τρέιλερ τις έχω δει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 κάτσε να πάω να δω ξανά κάνα τρέιλερ! σαν την αξεχαστη σειρα <<<αληθινοι ερωτες>> δεν ειναι μην φανταστεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 σαν την αξεχαστη σειρα <<<αληθινοι ερωτες>> δεν ειναι μην φανταστεις σαν την Αθηνά την Οικονομάκου, δεν έχει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 σαν την Αθηνά την Οικονομάκου, δεν έχει! που παιζει αυτη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 στα Κλεμμένα όνειρα...όπως καταλαβαίνεται έχω δει όλα τα τρέιλερ... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 στα Κλεμμένα όνειρα...όπως καταλαβαίνεται έχω δει όλα τα τρέιλερ... μα και παλι εκει δεν δειχνει τιποτα.....τι να λεει απλα να την βλεπω?για το υποκριτικο της ταλεντο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 ε καλά δε παίζουν και σε τσόντες τα κορίτσια. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 τι να λεει απλα να την βλεπω?για το υποκριτικο της ταλεντο? μα εννοείται! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 μα εννοείται! αυτο μαλιστα. εδω φαινεται ξεκαθαρα το υποκριτικο ταλεντο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 σαν την Αθηνά την Οικονομάκου, δεν έχει! αυτη ειναι που παιζει την αδερφη του κλαψιαρη?? που το παιζει στριγγλα κ ετσι?? αυτη εμενα ΔΕΝ με αρεσκει παντως... εβλεπε η αδερφη μου στην τουβου αυτη την μαλακια που παιζουν τους ρολους σαν το εσμεραλντα παλια και γελαγα σαν τον χαζο οταν τους ακουγα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 αυτη ειναι που παιζει την αδερφη του κλαψιαρη?? που το παιζει στριγγλα κ ετσι?? δεν βλέπω τέτοιες μλκίες ρε, τι με ρωτάς! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 αυτη ειναι που παιζει την αδερφη του κλαψιαρη?? που το παιζει στριγγλα κ ετσι?? αυτη εμενα ΔΕΝ με αρεσκει παντως... εβλεπε η αδερφη μου στην τουβου αυτη την μαλακια που παιζουν τους ρολους σαν το εσμεραλντα παλια και γελαγα σαν τον χαζο οταν τους ακουγα αυτος ο κλαψιαρης ειναι ανυποφορος φιλε. σε καθε τρειλερ αλλαζω καναλι η παταω το mute. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες