Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 ε και καλά θα κάνεις!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 κάνει κρύο, καιρός για plus δυο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 κάνει κρύο, καιρός για plus δυο! τουλαχιστον για τριο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Να σας φέρω το λάπτοπ μου,άμα είναι.Παίζω LoL και έχει γίνει φούρνος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 ε ρε Μανώλη βγάλτο για μισό λεπτό έξω και θα είναι τζετ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Ρίχτου κανά παγάκι Μανωλιό να δροσιστεί ! Άλλο ένα καλό του -ίσκυ που λέω του πούλη αλλά δεν ακούει ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) ε ρε Μανώλη βγάλτο για μισό λεπτό έξω και θα είναι τζετ! @@ Στο δεύτερο μόνιτορ,βλέπω θερμοκρασίες απο cpu και gpu επειδή μου κάνει νούμερα όταν βάζω LoL.Ξαφνικά κάνει restart μετά απο κάνα μισάωρο. Μέχρι 85 βαθμούς πάει απ'ότι είδα και παρόλα αυτά σβήνει για να προστατεύσει απο υπερθέρμανση. Μου φαίνεται ότι θα με ξαναδούν σε ένα φόρουμ,μετά απο καιρό. Όχι τίποτα άλλο... Θα τους έχω λείψει. Άλλο ένα καλό του -ίσκυ που λέω του πούλη αλλά δεν ακούει ! Μου φαίνεται θα πλακώσω εγώ τα παγάκια (με το ουίσκι) μήπως και ηρεμήσω. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 εγω λεω θελει θερμαγωγιμη παστα αναμεσα σε επεξεργαστη και ψυκτρα Μανωλη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 το καλοκαίρι και μένα μου τα έκανε αυτά στον καυσωνα όταν δε το έβαζα στη βάση που έχω.αλλά όχι και μέσα στον χειμώνα...παίζει να θέλει και ένα καλό καθάρισμα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) εγω λεω θελει θερμαγωγιμη παστα αναμεσα σε επεξεργαστη και ψυκτρα Μανωλη Σχετικά καινούριο είναι το λάπτοπ.2 χρόνια το έχω.Δεν νομίζω να βγήκε off η πάστα που έχει. Είχα αλλάξει και στον σταθερό πολύ παλιότερα,αλλά δεν είχα διαφορά σε θερμοκρασίες. παίζει να θέλει και ένα καλό καθάρισμα! Το σκέφτηκα,γιατί το ακουμπούσα πάνω σε κουβέρτα στο κρεβάτι παλιότερα και ίσως να πήρε χνούδια. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 δε παίζει απλά...τα τσιπάκια του κοιμούνται στα ζεστά το βράδυ!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Και πάλι... Δεν θα ανέβαζε περισσότερη θερμοκρασία ; 85 βαθμοί δεν είναι τόσοι πολλοί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 παίζει και πώς είναι ρυθμισμένο ρε συ.Αν θυμάμαι καλά δηλαδή... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Έψαξα στο bios,αλλά δεν βρήκα ρυθμίσεις για την θερμοκρασία που σβήνει απο υπερθέρμανση. :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 τι λαπτοπάκι είναι ρε σύ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Τοσίμπαν toshiba satellite c660,με i3 και nvidia σάμθινγκ (δεν θυμάμαι). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 καλά έτσι το είπ αμη νομίζεις ότι ξέρω να σου απαντήσω κάτι παραπάνω!!! :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 χαχαχαχα,δεν πειράζει. Αν δεν βρω άκρη,δεν θα ξαναβάλω LoL. Κλάιν... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 να παίζεις έξω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Μανωλη ριχτο ενα φυσημα ,πως φυσας το φιλτρο αερα αλλα σκεψου οτι θα κανεις αερα στην Stormy Daniels δηλαδη νορμαλ .Κατα δευτερον ΔΕΝ θα το χρησιμοποιεις πανω σε κουβερτες , σκεπασματα η αν πρεπει να φροντιζεις να παιρνει και να βγαζει αερα.Κατα τριτον και βασικοτερον ειναι Ιντελ οπωτε ζεις με το προβλημα : P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Άνοιχτο όσο μπορείς πάρε την ηλεκτρική σκούπα και καθάριστο όσο μπορείς,μια χαρά γίνεται ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) να παίζεις έξω! Ουυυυ,τώρα τον χειμώνα που έχει 7-8 μποφόρ,θα δουλεύει καλύτερα απ' το να έβαζα υδρόψυξη. Κάτι τέτοιο θα κάνω.Αν δω ότι το συνεχίζει,θα ψαχτώ παραπάνω.Θενξ ^_^ υ.γ.: Intel και nvidia ftw! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Τίποτα φίλε μου, κάντο και θα δείς βελτίωση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 κάνε αυτό που λέει ο θείος και αν κλείνει ξανα,κλείστο μια και καλή!! :hunter: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 χαχαχαχα,δεν πειράζει. Αν δεν βρω άκρη,δεν θα ξαναβάλω LoL. Κλάιν... εγω γιατι δεν παιζω απο το λαπτοπ νομιζεις?? σε εμενα σβηνει η οθονη στα 10 λεπτα αφοτου ξεκινησει το παιχνιδι.... θα του βγαλω ολα τα καπακια απο κατω κ θα παω σε βενζιναδικο με κομφλερ... σιγα μην παω να αγορασω απο το πλαισιο, αερα κοπανιστο σε φιαλη σπρέϋ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες