ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Όχι ρε, θα στο επιστρέψω. Μπορεί όχι όλο, αλλά θα στο επιστρέψω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 ξερεις εσυ...ξερεις...πονηρο στρατευσιμο αρχικατσουλινι...(μεταξυ μας τωρα...)Οχι σαπια στον παλιο-μπαρμαν Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω RC8.Ολα τα υπόλοιπα είναι δημιουργία της φαντασίας σας σε συνδυασμό με παλιές πληροφορίες,κύριε μπάρμαν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω RC8.Ολα τα υπόλοιπα είναι δημιουργία της φαντασίας σας σε συνδυασμό με παλιές πληροφορίες,κύριε μπάρμαν. κοιτα δεν ειμαι και ο Γιουρι Γκελερ...ουτε οπως ειπε καποιο μελος υπερεκτιμω δυνατοτητες αντιληψης καθισμενος μπροστα στο πληκτρολογιο και στην οθονη... ....(Μας επρηξες με το RC8...χαθηκε κανα τζαπονι?Μονο την πλαστικουρα του να βλεπω νιωθω σα να μ αγκαλιαζει η γνωστη φαλαινα...Τα 500ρια της φτερουγας,τα MT πασων των διαπασων...δε σ' αρεσουν καθολου?Τεσπα.../) Στο θεμα μας τωρα...Μανολιε...γιου νοου χου άι μιν και μη μου κανεις εμενα την παπια.Γατος εισαι...καταλαβαινομαστε... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον NORMANN Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Όχι ρε, θα στο επιστρέψω. Μπορεί όχι όλο, αλλά θα στο επιστρέψω άσε άμα είναι να μείνει και αυτό λειψό μην έρθεις!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) άσε άμα είναι να μείνει και αυτό λειψό μην έρθεις!! ο εχων 2 χιτωνας να δινει τον εναν...(ή 2 μοτο)...Εγω εχω μονο μια μοτο,οποτε με εξαιρει ο κανονας... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον NORMANN Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Στο θεμα μας τωρα...Μανολιε... Μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι το θέμα μας είναι το RC! Μας επρηξες με το RC8... Φαντάσου,εσύ είσαι νέος στο φόρουμ και κάνεις απο τώρα παράπονα.Τι να πει και ο Γιώργος... χαθηκε κανα τζαπονι? Τα 500ρια της φτερουγας,τα MT πασων των διαπασων...δε σ' αρεσουν καθολου? Τώρα συγκρίνεις την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα. :P Με ένα v-max 1700 μπορεί να γινόταν κάτι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 14 ημέρες + σήμερα, προλαβαίνω??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι το θέμα μας είναι το RC! Φαντάσου,εσύ είσαι νέος στο φόρουμ και κάνεις απο τώρα παράπονα.Τι να πει και ο Γιώργος... Τώρα συγκρίνεις την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα. :P Με ένα v-max 1700 μπορεί να γινόταν κάτι... 1.και δε με λες βρε γκαρφηλντ της <<λευκης αδερφοτητας>>...εσυ δλδ τι εισαι ναουμ',ο τοποτηρητης και επιτετραμμενος της υψηλης διαχειρισης του φορουμ,ναουμ'?Εεεε?Βρε μπας και εισαι καποιος συντονιστης μασκαρεμενος σε γατο?χμ...χμ...Ο ιννοβα δεν εισαι παντως γιατι αυτος εχει ωραιο ντρημ-μπαϊκ...Παρτο βρε συ,χαλαλι σου,εσυ μια μερα θα τραβηξεις το κεφαλι σου...2.Οχι παραπονα δεν εχω κανει,απ' οσο θυμαμαι...Τρέλα μοσχοπουλαω...3.Και η βουρτσα χρησιμη,αν εχεις πολλα μαλλια..Το v-max ...αστο καλυτερα...με 25κ και βαλε...Μηχαναρα παντως οπως και το νεο cb1100 της χοντα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Όχι,αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ο Τζαναμπέτης. :D 14 ημέρες + σήμερα, προλαβαίνω??? Για τι πράμα βρε ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Για τι πράμα βρε ; Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 7/2014 την 12/03/2014 :D 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 7/2014 την 12/03/2014 :D ε ρε γλεντια...Απο τον πλανητη μπογδαν να διακτινιστεις στις διαβιβασεις... Όχι,αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ο Τζαναμπέτης. :D Για τι πράμα βρε ; δεν τον ξερω... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 7/2014 την 12/03/2014 :D Εξαρτάται... Δεν το είχες σκεφτεί απο πριν ; Και την αναβολή γιατί την είχες πάρει ; Αν θέλουν το απολυτήριο απο την σχολή,χωρίς να το έχεις πάρει,νομίζω θα φας και άλλους μήνες στράτευσης. Αν τα πας καλά με τα μαθήματα και έχεις πάρει φόρα,βγάλε πρώτα την σχολή.Εκτός και αν διαβάζεις παράλληλα,όταν κάνεις την στράτευση σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 7/2014 την 12/03/2014 :D αϊντεεεεεεεε. νιανιαρο είσαι ή αιώνια φοιτητης? :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον MentalRay Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 δεν τον ξερω... Καημένο νεούδι μου.Πρέπει να μάθεις πολλά ακόμα. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) {μεχρι το 2008(?) (για μετα δε γνωριζω)ηταν σε ισχυ νομος συμφωνα με τον οποιο,θα επρεπε να υπηρετησεις απο 6 εως και 12 μηνες επιπροσθετη θητεια για αναλογη παραβαση ή να εξαγορασεις την ποινη με ενα γερό ποσό...}Ωρα για φαγητο παιδες... μ' εσενα κατσιασμενε λευκε σιλβεστερ θα τελιωσουμε την εκκρεμοτητα που αφησαμε..(...γυναικεια κοκκινα μαλλια και πρασινα αλογα ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον NORMANN Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ωρα για φαγητο παιδες... To κρασάκι μην ξεχάσεις! Καλή όρεξη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 To κρασάκι μην ξεχάσεις! Καλή όρεξη. θα πιω στην υγεια σας...(η δικια μου δεν πινει αλκοολ,γιατι της ειπε καποια ξανθια επιστημονισσα οτι δεν κανει καλο στο δερμα... ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 θα πιω στην υγεια σας...(η δικια μου δεν πινει αλκοολ,γιατι της ειπε καποια ξανθια επιστημονισσα οτι δεν κανει καλο στο δερμα... ) Εδώ που τα λέμε... καλύτερα.Μένει περισσότερο για 'σένα. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Σαν πολλα να βγαινουν :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλησπέρα στα μέα σέα ΑΜΕΑ μη ΑΜΕΑ παρολίγον ΑΜΕΑ κασκαντέρ και λοιπά εσωγήινα και εξωγήινα ρεμαλάκια ! :D :tooth: 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Κασκαντέρης καλησπερίζει το μεγάλο ΑΜΕΑ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Κασκαντέρης καλησπερίζει το μεγάλο ΑΜΕΑ Γειά σου βρε Μάκη κασκαντέρ - power ranger ! Μόνο ένας Χονταίος θάκανε τέτοιο γατίσιο πήδημα να τη βγάλει καθαρή ! :tooth: Πριν καμιά 20αριά χρόνια είχα κάνει παρόμοιο αλλά το μοτοσακό κάρφωσε μετά την εγκατάλειψη σε κολόνα ! Πήρα την πινακίδα και την άδεια και αφού το χαιρέτησα έφυγα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Κασκαντέρης 2 καλησπερίζει το μεγάλο ΑΜΕΑ :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Κασκαντέρης 2 καλησπερίζει το μεγάλο ΑΜΕΑ :P Γειά σου γατούλη, εσένα δε σε φοβάμαι.........όπως και να σε πετάξουμε όρθιο θα προσγειωθείς ! Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ αναβάτης ! :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Κασκαντέρης 2 καλησπερίζει το μεγάλο ΑΜΕΑ :P Καλά εσύ δε πιάνεις μία μπροστά μου.Κασκαντερης γιαλαντζί είσαι :P Μόνο ένας Χονταίος θάκανε τέτοιο γατίσιο πήδημα να τη βγάλει καθαρή ! :tooth: Απλά έπεσα και δεν σφίχτηκα.Κάπου έχω διαβάσει πως αν είσαι χαλαρός δε χτυπάς τόσο πολύ.Ε μάλλον έπιασε!! :mB_kalo_e: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες