Jump to content
GeorgeSlayer

Ζωντανη συζητηση Φεβρουαρίου 2014

Recommended Posts

Αν και εχω ακομα καιρο για το διπλωμα(2 χρονια)κατεληξα σ'αυτα τα τρια...Χρηση αν με το καλο περασω θεσσαλονικη θα ειναι 60% πολη 40% ταξιδια

μηπως δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα να πας απο σκουτερ μικρο σε μεγαλου κυβισμου μηχανη?(παρε το νιντζα καλυτερα...Και μετα απο 4-5 χρονακια βλεπεις...Και φοβαμαι οτι απο καταναλωση τα triumph-οχι αξιοπιστια-δεν ειναι και τα οικονομικοτερα...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χρηση αν με το καλο περασω θεσσαλονικη θα ειναι 60% πολη 40% ταξιδια

Δεν ξέρω αν βολεύει στην πόλη. :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει θείο. :this:

μας ειπανε αλητες?Η εχω παραισθησεις?(και τι σημαινει σπαμαρω?"Ειμαι γατονι και τρωω τα γαριδακια του ξενου γατου?")... :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα να πας απο σκουτερ μικρο σε μεγαλου κυβισμου μηχανη?(παρε το νιντζα καλυτερα...Και μετα απο 4-5 χρονακια βλεπεις...Και φοβαμαι οτι απο καταναλωση τα triumph-οχι αξιοπιστια-δεν ειναι και τα οικονομικοτερα...)

Στην αρχη ημουν πιο πολυ για το ninjaki. Αλλα μετα σκεφτηκα πως στην Ελλαδα οι καταστασεις αλλαζουν στο δευτερολεπτο και λεω να αγορασω κατι που θα μπορει να ταξιδεψει ανετα 200-400 km με ικανοποιητικες ταχυτητες και θα το κρατησω περισσοτερο

Δεν ξέρω αν βολεύει στην πόλη. :unsure:

Εξαρταται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην αρχη ημουν πιο πολυ για το ninjaki. Αλλα μετα σκεφτηκα πως στην Ελλαδα οι καταστασεις αλλαζουν στο δευτερολεπτο και λεω να αγορασω κατι που θα μπορει να ταξιδεψει ανετα 200-400 km με ικανοποιητικες ταχυτητες και θα το κρατησω περισσοτερο

Εξαρταται

αν πιστευεις οτι μπορεις να το καμεις καλα ειδικα το str.triple (οδηγικη συμπεριφορα-βαρος-καταναλωση-δαπανες περιοδικης συντηρησης κι επισκευων) με τσ' γειές που λενε και στο Αιγαιο!Καλοταξιδο... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μας ειπανε αλητες? Η εχω παραισθησεις?

Έτσι μας είπαν.

Ξέρεις τι πρέπει να κάνουμε ; Να του πάμε τσίπουρο (για 'μένα φέρε και λίγο αρκετό κρασάκι).Θα τον μεθύσεις και εγώ θα του βουτήξω τα κλειδιά απο το RC8.

Και άμα μας ξαναδείτε μετά,γράψε μου. :Ρ

και τι σημαινει σπαμαρω?

Σημαίνει να φέρεις στον λευκό Σιλβέστερ ένα μεγάλο μπουκάλι κρασί (της προτίμησης του). :crazy:

καλά παιδί μου δεν το εννοούσα... :P

Έννοια σου και θα σε κανονίσω. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι μας είπαν.

Ξέρεις τι πρέπει να κάνουμε ; Να του πάμε τσίπουρο (για 'μένα φέρε και λίγο αρκετό κρασάκι).Θα τον μεθύσεις και εγώ θα του βουτήξω τα κλειδιά απο το RC8.

Και άμα μας ξαναδείτε μετά,γράψε μου. :Ρ

Σημαίνει να φέρεις στον λευκό Σιλβέστερ ένα μεγάλο μπουκάλι κρασί (της προτίμησης του). :crazy:

Έννοια σου και θα σε κανονίσω. :tooth:

1.αν ειναι να διαπραξω τετοιο ποινικα κολασιμο αδικημα...τουλαχιστον διαλεξε γυναικειο μελος (ονομα δε λεω,ξερεις εσυ :P ποια σ' αρεσει και μαλλον ξερω κι εγω...) ή εστω καποιον που να εχει και κανα διτροχο της προκοπης βρε παιδακι μου...κανα W800(ΠΡΑΣΙΝΟ,ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ...) καμια Χαρλεϋ,καμια Μπονι (T100 Black...) τι rc8 και βατραχισματα και βατραχοποδαρα...και 3 πουλακια καθονται στην ουρα του σιλβεστερ... 2. :serenade::drunk: "λεγε με παλιοπαιδο...λεγε με αλητη..."...(υπομονη μεχρι την καινουργια εσοδεία...).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είστε αδιάβαστος κύριε.Το RC8 είναι ο έρωτας μου.Αυτό και μόνο αυτό θέλω. :wub:

σιγα τα λαχανα χμ,κοκκινομαλλικο ειναι? :lipssealed: η μηπως μπικινι φερινγκ http://p1m.mbike.com...RC8_girls_d.jpg εγω ληστεια-κλοπη διαπραττω μονο για κατι παρομοιο...

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά το αποφάσισα.

Εκτός από Power Ranger,είμαι και κασκαντέρ!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

ηταν μοιραιο να λαβωθεις,ελαφρια πιστευω,τη μεγαλη βραδια της ποδοσφαιρικης Ελλαδας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηταν μοιραιο να λαβωθεις,ελαφρια πιστευω,τη μεγαλη βραδια της ποδοσφαιρικης Ελλαδας...

Λες γιαυτό να την γλίτωσα ρε;για να μην χάσω το ματς;

Join the Urban Stunt Syndream Team

εν θέλω να βγάλω την μηχανάρα μου απο την υπογραφή μου!:P

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ανεβείς Λυκ σήμερα για κείνο το test ride που λέγαμε; :blush2:

ρε βλαμμένε,εδώ δεν πήγα για δουλειά σήμερα,βόλτες θα κάνω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγα τα λαχανα χμ,κοκκινομαλλικο ειναι? :lipssealed: η μηπως μπικινι φερινγκ

Απο πότε έχουν μαλλιά οι μηχανές ; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έλα στο Κορυδαλλό να το κάνεις μαι βόλτα γύρω απο το τετράγωνό! :crazy: :crazy:

Μπα, άσε καλύτερα :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο πότε έχουν μαλλιά οι μηχανές ;

ξερεις εσυ...ξερεις...πονηρο στρατευσιμο αρχικατσουλινι...(μεταξυ μας τωρα...)Οχι σαπια στον παλιο-μπαρμαν :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...