Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Σαν την προφορά του Crowley δεν έχει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 ε τι να κάνουμε αυτός τα λέει στην γλώσσα του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Δικαιολογίες. :P Kαι της τελευταίας Meg μ'άρεσε,αλλά δεν νομίζω να την ξαναδούμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 εμένα μου άρεσε εκείνο το μελαχρινάκι που είχαν κάποι στιγμή..που το "βίδωνε" ο ψιλέας... ωραίο γκομενάκι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Την μελαχρινή Ρούμπι λες ; Γυναίκα του είναι. :P Η ξανθιά που είχε στις αρχές,μ'άρεσε πολύ περισσότερο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 το ξέρω ότι είναι γυναίκα του.καλό κομμάτι πήρε ο μπαγάσας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) το ξέρω ότι είναι γυναίκα του.καλό κομμάτι πήρε ο μπαγάσας! Θυμήθηκα αυτό: ''Υου married fake Ruby !?'' Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 χαχαχαχαχα ναι.τι μαλακία επεισόδιο... ώρες ώρες δεν έχουν τι να δείξουν.Αν βγάλουν και άλλο κύκλο μετά απο αυτόν δεν θα έχει νόημα να το βλέπω πιστεύω...μόνο εξωγήινους δεν έχει πάρει η μπάλα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 μόνο εξωγήινους δεν έχει πάρει η μπάλα! Δεν το θυμάσαι αυτό το επεισόδιο ; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 ναι μωρέ ένα ήταν όμως μόνο.μη το κάνουν θέμα της σεζόν φοβάμαι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 χαχαχαχα,δεν νομίζω να το γυρίσουν σε x-files. Kαι στο παραπάνω επεισόδιο,αν θυμάμαι καλά,ήταν της φαντασίας του ο εξωγήινος.Του έκανε ''παρεμβολές'' ο Trickster (που αποδείχθηκε στις επόμενες σεζόν ότι είναι ο Gabriel). :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 δε ξέρω...ελπίζω να τελειώσει φέτος.γιατι μετά θα το σιχαθώ..μέχρι την 5η-6η σεζόν παλευόταν.Μετά απλά δεν ήθελαν να το σταματήσουν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 To κακό είναι ότι αν συνεχιστεί,δεν βλέπω να είναι η Abaddon μέσα. :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 κακό θα είναι γενικά.Εκτός αν το τρενάρουν και δεν τελειώσει και καλά φέτος ο κύκλος... τι λέει το Νησί μας ρε;από καιρό πως πάτε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) τι λέει το Νησί μας ρε;από καιρό πως πάτε; ''Βοριάς φυσάει τα λόγια μου Νοτιάς τα φέρνει πίσω'' Πολύς αέρας! :/ Κατά τα άλλα,ησυχία.Βγαίνεις έξω και δεν έχει ψυχή. :Ρ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 κλασσικός χειμώνας δηλαδή... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 fr fr fr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Τί ησυχία είναι αυτή εδώ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 είναι που λείπετε όλα τα γατάκια.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Εγώ εδώ είμαι... Για τους άλλους δεν ξέρω. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 ούτε και εγώ ξέρω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Hallo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 γιατί κρύβεσαι γατούλη Χοντάκια πλέον ζεντάκια;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες