Jump to content
μάθο...

Πόλεμος φαμίλιας...χεχε...Duck VS scooter VS nowaythat

Βροντατσηδες @ Φουρτουνατσηδες...καλά και παπάτσηδες!  

109 ψήφοι

1. 1. Σε ποια φαμιλια ανηκεις;

• Duck family...ο πάπιος ρε;...Το δεξι μου χερι!
    • Scooter family...σκουτεροπαιδα και τα μυαλα στα καγκελα
    • nowaythat family...μην χε...σκουτερ;παπι;ΠΟΥΤΕ!
    • Εγω ειμαι διπλό ταμπλο...duck+scooter(εσυ εχεις ολα τα καλα-μπλιαχ-μαζι)

Recommended Posts

Συμφωνα με τα λεγομενα σου υπαρχουν μονο 2 κατηγοριες οδηγων....οι καγκουρες και οι φλωροι που απλα αλλοι το φυσανε και αλλοι οχι......αντε και τα γεροντια που πανε στην λαίκη με το τελαρο πισω....αλλα και αυτοι μαλλον καγκουρες θα ηταν μικροι και μαλιστα φτωχοι......σωστα???

Υπαρχουν αρκετες κατηγοριες οδηγων τουλαχιστον 3 αλλα οι 2 θεωρω οτι ειναι και οι βασικες κατηγοριες η μια και πιο γνωστη κατηγορια σε ολους μας ειναι η καγκουρες.

Τροποποιήθηκε από τον pavlaras1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σιγα ρε παβλαρα χαλαρωσε λιγο η αγορα μιας μοτο δεν εχει να κανει μονο με την καγκουρια η με το αν εισαι φλωρος η όχι και θα σου πω μονο ότι ξερω ατομα που αγορασαν τμαξ με πολύ κοπο γιατι αυτό γουσταραν και από την άλλη ξερω και15 φλωρια που αγορασαν χαγιαμπουζες τι παει να πει ότι γιναν ξαφνικα μαγκες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα ρε παβλαρα χαλαρωσε λιγο η αγορα μιας μοτο δεν εχει να κανει μονο με την καγκουρια η με το αν εισαι φλωρος η όχι και θα σου πω μονο ότι ξερω ατομα που αγορασαν τμαξ με πολύ κοπο γιατι αυτό γουσταραν και από την άλλη ξερω και15 φλωρια που αγορασαν χαγιαμπουζες τι παει να πει ότι γιναν ξαφνικα μαγκες

Πολυ σωστα τα ειπες και συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Μιλαμε για την πλειοψηφια και την μειοψηφια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνα με τα λεγομενα σου υπαρχουν μονο 2 κατηγοριες οδηγων....οι καγκουρες και οι φλωροι που απλα αλλοι το φυσανε και αλλοι οχι......αντε και τα γεροντια που πανε στην λαίκη με το τελαρο πισω....αλλα και αυτοι μαλλον καγκουρες θα ηταν μικροι και μαλιστα φτωχοι......σωστα???

Σωστα απανταω εγω συμφωνα με την παραπανω λογικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kαι για να σου πω και ένα τελευταιο γιατι δεν βλεπω να βγαινει ακρη καποτε ένας φιλος που ηταν από τα ατομα που δεν κωλοναν πουθενα και για τιποτα μου ειπε ΜΑΓΚΑΣ είναι αυτος που οπου και να βρεθει θα βρει έναν ανθρωπο που θα καθησει μαζι του να πιει έναν καφε ασχετα με το ποσο δυνατος είναι, ποσο ξυλο ριχνει , τι οχημα οδηγει,και ποσα λ7 εχει.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστα απανταω εγω συμφωνα με την παραπανω λογικη.

Απαντας εν μερη σωστα αλλα οχι τελειως σωστα.

Υπαρχουν οι φυσιολογικοι, οι καγκουρες, οι φλωροι, οι διθεν και αλλες κατηγοριες.

Η κατηγοριες που μας τραβανε πιο πολυ την προσοχη ειναι οι καγκουρες με την οδηγηση που κανουν.

Παραδειγμα:

Καγκουρες συνηθως με παπια και deliverades που δεν θα σταματανε στο κοκκινο, θα ανεβοκατεβαινουν πεζοδρομια χωρις να ελεγξουν, θα κανουν ελιγμους σαν να ειναι σε αγωνες motogp και δεν θα ελεγχουν.

Θα εχουν μια τρυπια εξατμιση ή θα βαλουν μια εξατμιση που μονο θορυβο και ρυπους θα βγαζει και θα νομιζει οτι πηρε 100 αλογα και οτι ειναι ο valentino rossi.

Θα κοιταει σε καθε του ευκαιρια να βαλει κοντρα ακομα και με Hayabusa και θα λεει στους φιλους του οτι την περασε 10 φορες.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΛΟΙΠΟΝ.

Παπί - πλατεία - αλητεία ΡΕ!!

ΈΞΩ ΡΕ όσοι δε γουστάρετε τα παπιά!!

Τα παπιά και ειδικά τα honda παπιά είναι το καλύτερο μεταφορικό μέσο που έφτιαξε ο άνθρωπος.

Όσο για το δικό μου - 33 χρονώ, ??? χιλιόμετρα και συνεχίζει.

Το πιο ωραία πράγμα που μου έχουν πει για το παπί μου είναι:

Μαλάκα - το παπί σου είναι μια σιδεριά με ρόδες. Μαλάκα είναι τόσο απλό που ο ένας ναυαγός πρώτα θα έφτιαχνε μια φωτιά και μετά το παπί σου!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αληθεια οτι συνηθως οι φτωχοι καγκουρες διαλεγουν παπια και οι φτωχοι φλωροι αγοραζουν scooter 1.000-2.000 ευρω.

Ειναι αληθεια οτι οι πλουσιοι καγκουρες αγοραζουν Ducati και οι πλουσιοι φλωροι αγοραζουν Yamaha T-Max 530 12.000 ευρω.

Φυσικα υπαρχουν και οι καγκουρες μεσαιας ταξης που αγοραζουν XT660 και οι φλωροι μεσαιας ταξης που αγοραζουν αντιστοιχα scooter 5.000-6.000 ευρω.

την άποψη σου την έχω γραμμένη ξέρεις που.

εγω θα σου πω απλά να προσέχεις τα λόγια σου,και να μη κάνεις το μάγκα μέσα απο τα φόρουμ...είναι τουλάχιστον παιδικό.....

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Best troll ever!

http://youtu.be/oQm_8vX3sYU?t=5m49s

Τροποποιήθηκε από τον pantheman
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την άποψη σου την έχω γραμμένη ξέρεις που.

εγω θα σου πω απλά να προσέχεις τα λόγια σου,και να μη κάνεις το μάγκα μέσα απο τα φόρουμ...είναι τουλάχιστον παιδικό.....

Καλα κανεις και εχεις οτι αποψη θελεις.

Δεν ξερω που εχεις γραμμενη την αποψη μου και ουτε με ενδιαφερι να μαθω.

Κανεις δεν σου επεβαλε να εχεις αλλη αποψη.

Συζητηση κανουμε και κανεις δεν κανει τον μαγκα σε κανεναν εδω μεσα.

Εαν αυτο καταλαβες τοτε λαθος καταλαβες.

Ασε που βλεπω οτι πιο πολυ εσυ κανεις τον μαγκα εδω μεσα παρα εγω και καλο ειναι να προσεχεις και εσυ το ιδιο τα λογια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδιά, το θεωρείτε λογικό να πλακωθείτε (virtual) μέσα σε ένα θέμα με κωμικό χαρακτήρα? :shock:

Αφήστε τους χαρακτηρισμούς και τα τσουβαλιάσματα.

Ο καθένας μας ας καβαλάει ό,τι μπορεί και ό,τι γουστάρει.

Απλά καλό είναι να σκεφτόμαστε πως στην Ελλάδα του 2014, δεν κυκλοφορεί πλέον πολύ χρήμα και υπάρχουν πολλοί πραγματικοί μοτοσυκλετιστές γύρω μας που έχουν βρεθεί «στην ανάγκη» ενός μικρού οχήματος.....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα κανεις και εχεις οτι αποψη θελεις.

Κανεις δεν σου επεβαλε να εχεις αλλη αποψη.

Συζητηση κανουμε και κανεις δεν κανει τον μαγκα σε κανεναν εδω μεσα.

Εαν αυτο καταλαβες τοτε λαθος καταλαβες.

συζήτηση κάνεις με το να κατηγοριοποιείς τον καθενα ανάλογα με αυτό που οδηγεί και να λες αλλους φλωρους και αλλους κάγκουρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:lock:ΟΚ αντε παμε σιγα σιγα δεν βλεπω να κραταει πολύ ακομα το θεμα αντε ρε φλωρια σκουτεραδες ψηφιστε να μειωσουμε λιγο την διαφορα γιατι θα φαμε μεγαλη ηττα!!!!!!!!!!!! :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε από τον pa18
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα είναι για κλειδωμα. Και βέβαια οι χαρακτηρισμοί γελοίοι.

Βγάλαν κάποιοι τα νέυρα τους , θρωρώ οτι οι περισσότεροι που έκραξαν δεν εχουν εμπεριστατωμένη άποψη και πείρα απο παπί είτε σκουτερ

:lock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συζήτηση κάνεις με το να κατηγοριοποιείς τον καθενα ανάλογα με αυτό που οδηγεί και να λες αλλους φλωρους και αλλους κάγκουρες?

Απο οτι καταλαβα απο ολη την συζητηση ειναι οτι σε πειραζει να σε λενε καγκουρα.

Το θεμα ειναι οτι οσους γνησιους καγκουρες ξερω κανεναν δεν τον πειραζει να τον λενε καγκουρα.

Συνηθως τους πειραζει αυτους που δεν θελουν να ειναι καγκουρες αλλα ειναι.

Μιλαω παντα πρωτα για τον τροπο οδηγησης και μετα για την μηχανη του καθενος.

Ξανα λεω οτι δεν ειναι παντα ολα ετσι οπως τα λεω ή τα παρουσιαζω και εννοειται οτι δεν σημαινει οτι εχω δικιο.

Συμφωνω με τον @ksino1100 Απλά καλό είναι να σκεφτόμαστε πως στην Ελλάδα του 2014, δεν κυκλοφορεί πλέον πολύ χρήμα και υπάρχουν πολλοί πραγματικοί μοτοσυκλετιστές γύρω μας που έχουν βρεθεί «στην ανάγκη» ενός μικρού οχήματος.....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΛΟΙΠΟΝ.

Παπί - πλατεία - αλητεία ΡΕ!!

ΈΞΩ ΡΕ όσοι δε γουστάρετε τα παπιά!!

Τα παπιά και ειδικά τα honda παπιά είναι το καλύτερο μεταφορικό μέσο που έφτιαξε ο άνθρωπος.

ετσι, ετσι.... :punk:

Τροποποιήθηκε από τον aka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου ρε Παυλαρα! Εισαι οριτζιναλ!

Μαζι τα φαγαμε....

Η πικρη αληθεια ειναι οτι λεφτα υπαρχουν,

λεφτα υπηρχαν

και λεφτα θα υπαρχουν

αλλα οχι για ολους και ναι σιγουρα για λιγους.

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σου πω ρε αδερφέ....και που ασχολήθηκα λάθος μου.....τους χαρακτηρισμούς σου να προσέχεις άλλη φορά και άσε τα φιλοσοφικά τώρα.....άντε καληνύχτα...και μην απαντήσεις γιατί βαριέμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...