Jump to content
Sign in to follow this  
Mindattack21

Πρόταση για μηχανή στο μέλλον

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Γράφτηκα σήμερα με σκοπό να παρακολουθώ τις συζητήσεις του φόρουμ ( μιας και μου φαίνονται ενδιαφέρουσες ) και για να μάθω παραπάνω πράγματα για τις μηχανές. Επίσης ένας ακόμα λόγος που γράφτηκα είναι για να μπορέσετε να με βοηθήσετε στο ποιά μηχανή είναι καλύτερα οικονομικά, μηχανικά αλλά και οδικώς. Είμαι 19 και σκέφτομαι ( όταν με το καλό μαζευτούν τα λεφτά ) να πάρω δικιά μου μηχανή και είμαι ανάμεσα σε Yamaha xt660x και σε ktm duke 690. Επίσης μερικές φορές σκεφτόμουν και για v-strom και z750 αλλά δεν με ελκύουν τόσο όσο οι άλλες δυο :D. Τι λέτε? Ποιά αξίζει περισσότερο κατά την γνώμη σας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κατα αρχες καλο θα ήταν να έχεις το κατάλληλο δίπλωμα για να τις μπορεις να τις οδηγησεις..

αν και στα 19 Α1 μεχρι 125 cc μπορεις να βγαλεις...

αν το χεις ηδη περιμενεις ενα χρόνο για το Α2 και το xt 660x

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχας,καλως ηλθες παλικαρε στο forum..

Πρωτα απο ολα πρεπει να μας πεις για τι χρηση θελεις την μηχανη( π.χ. εκδρομες σ/κ,ταξιδακια,μεσα και εξω απο την πολη,θα ειναι το βασικο σου μεταφορικο μεσο? κτλ) για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε..

Και φυσικα πριν απο οποιαδηποτε αγορα μηχανης , μιας και θα ειναι η πρωτη σου ,πρεπει να φροντισεις και να εχεις λεφτα στην ακρη και για τον απαραιτητο εξοπλισμο(κρανος,γαντια,μπουφαν) :winking:

Καλη διαμονη στη κοινοτητα και οτι χρειαστεις ρωτα μην κωλωνεις..

Υ.Γ..:και για να μπαινεις σιγα-σιγα στο κλιμα AFRICA ή TRANSALP με κλειστα τα ματια :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσόρισες!

Είναι βασικό θέμα το δίπλωμα.Αν όντως πάρεις το Α2 και όχι το μεγάλο,περιορίζονται οι επιλογές σου και αυτομάτως γίνεται (θέλοντας και μη!)ευκολότερη η επιλογή!

Για τι χρήση προορίζεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η χρήση είναι για κύριο μέσο μεταφοράς και εννοείται κανένα "ταξιδάκι" :P. Όσο για το δίπλωμα παιδιά έχω το Α1 και μέχρι να μαζευτούν τα λεφτά λογικά θα προλάβω να βγάλω το Α2 ( αν και λίγο με νοιάζει το δίπλωμα :P ). Επίσης ρούχα πήρα πρόσφατα ( Κράνος, γάντια, μπουφάν ) μου μένει το παντελόνι το οποίο επίτηδες δεν το πήρα γιατί θέλω να πάρω την μηχανή πρώτα και μετά. Επίσης μόλις με το καλό έρθει η μηχανή θα πάρω κατευθείαν αντικλέπτικες βίδες αλυσίδα κτλ.

p.s Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :)

Τροποποιήθηκε από τον Mindattack21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ..:και για να μπαινεις σιγα-σιγα στο κλιμα AFRICA ή TRANSALP με κλειστα τα ματια :peep:

Δεν μου αρέσουν και τόσο σαν μηχανές ( εμφανισιακά εννοώ γιατί μηχανικά ξέρω πως είναι πολύ καλές ) για αυτό και δεν τις προτιμώ, προτιμώ κάτι με ποιο σπορ εμφάνιση ( λόγω ηλικίας όπως καταλαβαίνεις :P )

Τροποποιήθηκε από τον Mindattack21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πάρεις όποιο θέλεις. Αλλά δεν σε βλέπω να έχεις κατασταλάξει σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία. 4κύλινδο ή 1κύλινδρο? Street, on-off (λέμε τώρα) ή ednuro-motard? Αν το θες για μεταφορικό μεσο και κανένα «ταξιδάκι» όπως είπες πας ή στο xt ή στο στρώμα. Αν είσαι καγκουράκι και ποζέρι πας στα άλλα δυο. Πρώτα καβάλησέτα και μετά αποφάσισε. Με το καλό ότι και αν πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

on-off Θέλω μάλλον:P. Για να σε κάνω να καταλάβεις θέλω κάτι που να αντέχει στους σκατόδρομους της αθήνας, Για κανά ταξιδάκι, ( μικρές αποστάσεις μην φανταστείς κάνα 500άρη χιλιόμετρα ) οικονομικό και με ιπποδύναμη για ασφαλή προσπεράσματα. Ποζέρι και κάγκουρας δεν είμαι και ούτε θέλω να γίνω :P. Επίσης αν είχε κανένας γνωστός μου η xt η την 690 τότε θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά :P.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσόρισες φιλε μου!!Eχεις κοιταξει καθολου suzuki v-strom 650 kawasaki versys 650 honda transalp 700 ειναι πιο σπορ το 700 απο το 650.Μια καλη προταση αν σε ενδιεφερε για πιο καινουργιο ειναι το honda 700ncx

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/88492.asp#photo6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΗΟΝDA CB500X για να εισαι και νομιμος(Α2 διπλωμα)..

μια χαρα ιπποδυναμη για την χρηση που το θελεις,ανεμοκαλυψη για τα ταξιδακια σου θα εχεις,πολυ ομορφο ειναι,οικονομικοτατο και ειναι ΧΟΝΔΑ...

Τροποποιήθηκε από τον HaRisGs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίες οι προτάσεις σας αλλά είναι ακριβές αυτές που προτείνετε. Πάντως για τις 2 που σας είπα στην αρχή γιατί δεν λέτε κάτι?:P. Υπέρ κατά κτλ...( και η 690 ακριβή είναι αλλά οκ απλά ας ακούσω υπέρ και κατά των δύο :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια ειναι η λυση..kawasaki er6..ειναι πανεμορφο(γκομενοπαγιδα στις γυναικες,βιαγκρα για τους αντρες),δεν καιει τιποτα(μερικες φορες σου δινει κ ρεστα,αντι να ζητησει βενζινη),εχει τρομερο στησιμο(κανενας μα κανενας κατοχος ερ6 δεν προεβει σε βελτιωτiκες κινησεις) κ επιδοσεις που κανει κ χιλιαρες μοτοσυκλετες να τρωνε τη σκονη του :rtfm: ,στοιχιζει ελαχιστα εν συγκρισει με αυτα που προσφερει(τυφλα να ειχε το nc750),δεν χαλαει ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ(its not a bug its a feature)..

απλως κανε λιγο υπομονη να βγαλεις απεριοριστο κ να αποκτησεις λιγη εμπειρια παραπανω για να μπορεις να δαμασεις τα αχαλινωτα αλογα του(62-72 αλλα ειναι αραβικα)..

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια ειναι η λυση..kawasaki er6..ειναι πανεμορφο(γκομενοπαγιδα στις γυναικες,βιαγκρα για τους αντρες),δεν καιει τιποτα(μερικες φορες σου δινει κ ρεστα,αντι να ζητησει βενζινη),εχει τρομερο στησιμο(κανενας μα κανενας κατοχος ερ6 δεν προεβει σε βελτιωτiκες κινησεις) κ επιδοσεις που κανει κ χιλιαρες μοτοσυκλετες να τρωνε τη σκονη του :rtfm: ,στοιχιζει ελαχιστα εν συγκρισει με αυτα που προσφερει(τυφλα να ειχε το nc750),δεν χαλαει ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ(its not a bug its a feature)..

απλως κανε λιγο υπομονη να βγαλεις απεριοριστο κ να αποκτησεις λιγη εμπειρια παραπανω για να μπορεις να δαμασεις τα αχαλινωτα αλογα του(62-72 αλλα ειναι αραβικα)..

Τι μου το θύμισες τώρα αυτό και λιγώθηκα?:P Ήταν και το er6 στις προτιμήσεις μου μα το ξέχασα τελείως. Ψήθηκα άσχημα:P. Ακούω λοιπόν για xt και er6 αφήστε το 690 :D. Μέχρι να μαζευτούν τα λεφτά κάνουμε είναι δεν είναι κακό:P

Honda Hornet κοιταξες???? Τα κανει ολα κ συμφερει, σαν το fairy ενα πραγμα!

Δεν ξέρω και πολλά για το Hornet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα