10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Παιδιά καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Επειδή έχω γίνει κολλητός με τους βενζινάδες κι επειδή το αυτοκίνητο τέινει να γίνει πολυτέλεια,σκέφτομαι στα 30 μου (ποτέ δεν είναι αργ :D ά) να αγοράσω ένα παπί. Η χρήση θα είναι για μικρές αποστάσεις (ζω σε νησί) περίπου 30km τη μέρα,συνολικά,αλλά σε αποστάσεις των 5-10 χιλιομέτρων.Θέλω κάτι οικονομικό και αξιόπιστο,δεν με ενδιαφέρουν οι τρελές επιδόσεις και οι τελικές αλλά να με πηγαίνει στη δουλειά μου αξιοπρεπώς.Σχεδον πάντα θα είμαι μονός μια που η γυναίκα δεν θέλει ούτε να ακούει για μηχανάκια....... Σκέφτομαι για παπί λόγω χαμηλού κόστους απόκτησης/χρήσης. Για innova,crypton-x δεν με παίρνει αλλά θέλω καινούριο και εχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο κυρίως λόγω injection. Για το wave έχω βρεί αρκετά στο forum και έχω κάποια ιδέα,για το modenas όμως δεν έχω βρεί κάτι κι ετσι άνοιξα αυτό το θέμα.Έχω βρει για το προηγούμενο kriss αλλα όχι για το injection. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και ζητω συγγνώμη εαν υπάρχει τέτοιο θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Κανείς ρε παιδιά? Δεν έχει κάποιος εμπειρία από το Kriss το καινούριο? :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 σου αρέσει σε ομορφιά το kriss ? εμένα καθόλου! άσχετα από αυτό έχουν κάμποση διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου! το κρις με 2.5 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα και το wave με 1.9 λίτρα μέσο όρο και τα δύο...εφόσον το θες μόνο για την δουλειά σου και δεν σε ενδιαφέρουν ούτε τα γκάζια ούτε οι τελικές αναμφισβήτητα το wave!! δεν έχω γνωστό με το κρις! αν και δεν τα βλέπω και καθόλου να κυκλοφορούν! τo wave έχει πουλήσει πολύ! μην πάρεις βιαστική απόφαση για το πιο θα πάρεις! εγώ προτείνω wave!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 α και άλλο σημαντικό είναι ότι έχει και αρκετά μεγαλύτερο χώρο κάτω από την σέλα το wave! γενικά υπέρ του wave είμαι σε όλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Σέυχαριστώ για την απάντηση! Μου αρέσει σαν εμφάνιση το κρισσ αλλά ούτε εγώ έχω δει κανένα..... Έχω βρει μόνο τεστ ραιντσ από περιοδικά που προφανώς δεν είναι και τρελό κριτήριο. Το γουέιβ μου αρέσει επίσης και ήμουν στο τσάκ να το πάρω,Διαβάζοντας όμως για ψιλο θεματάκια (σκληρό σασμάν τριξιματάκια κλπ) από φίλους εδώ,σκέφτηκα να κοιτάξω και αλού.Απέκλεισα κινέζικα (ξερω.και το γουειβ εκεί βγαίνει....)και είδα ότι πιο κοντα είναι το κρισσ. Όντως έχουν τόση διαφορά στη κατανάλωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kayato 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απο τα λεγομενα σου πας για wave! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον kayato Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 εγω θα περνα wave Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) εγώ αν θα έπαιρνα kriss θα ήταν το προηγούμενο το καρμπυρατεράτο!! έχει αποδειχθεί σκύλος! στην περίπτωσή σου wave! στην κατανάλωση έχουν διαφορά! έχει και λιγότερα κυβικά το wave αλλά γενικά η Honda έχει φοβερό ψεκασμό και έχει πετύχει σε πολλά μοντέλα της μεγάλη οικονομία καυσίμου! όπως σου ξαναείπα μην βιαστείς να πάρεις απόφαση αλλά εγώ αν είχα να επιλέξω σε αυτά τα δύο χωρίς δεύτερη σκέψη θα έπαιρνα wave!! έχει περισσότερα + από το kriss Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον Ναπολέων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Ξέρω ότι το προηγούμενο κρισσ έιχε βγει σκύλι γι'αυτό σκέφτηκα και για το καινούριο.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει κανένα στο δρόμο.... Πιστεύω ότι για της ανάγκες μου θα με καλύψουν και τα δύο απλά θέλω κάτι που θα το πάρω και θα το έχω για πολλά πολλά χρονια. Ξέρω ότι το αμάξι δεν πρόκειται να το καταργήσω αλλά τουλάχιστον να μή το παίρνω για 5 και δέκα χιλιόμετρα.Από μικρός δεν είχα καμιά τρέλα με τα μηχανάκια αλλά τώρα πια το αυτοκίνητο έχει καταντήσει αηδία :wallbash: Ελπίζω να χαλαρώσω λίγο από δουλειά και να καταφέρω μέσα στη βδομάδα να πάω να τα δω από κοντά! ΥΓ: Το γουέιβ μ'αρέσει σε κόκκινο το κρισσ σε χρυσαφι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 το αμάξι δεν παλεύεται καθόλου με τα καύσιμα και τώρα που θα μείνω και εγώ χωρίς μηχανάκι να δω πως θα την παλέψω!!αν μπορούσες και θες να κάνεις υπομονή εκτός και αν το έχεις ξεγράψει τελείως να έπαιρνες το innova το ψεκαστό! έχει διαφορά στην τιμή βέβαια αλλά για εμένα αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για το innova! υπάρχουν και μοτομάγαζα που το δίνουν στα 2100... γενικά αξίζει να το ψάξεις!η απόφαση δική σου απλά την γνώμη μου λέω... B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Θες crypton r t 110 και δε το ξερεις ακομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) To innona είχα βάλει στο μάτι αλλά το ξεφτυλίσανε.Σκέφτομαι ότι με τη διαφορά που έχει με το wave παίρνω κράνος μπουφάν κουκούλα.... Τώρα για 2100 δεν το έχω δει πουθενά.Αλλά δεν μένω πια Αθήνα κι εδώ αποκλείεται!!!Ξέρετε αν παίζει να πάρω ένα μηχανάκι και να μου το στείλουν? Το crypton δεν το έχω διαγράψει απλά θα προτιμούσα injection. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον 10george Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Φίλε μου αν και εγώ έχω το innova θα σου πρότεινα το wave και εγω.Η αποδεδειγμένη οικονομία στα καύσιμα είναι ο ένας λόγος και ο άλλος είναι οτι έχει και θα συνεχήσει να πουλάει πολύ και αυτο σημαίνει ανταλακτικά παντού και φτηνά.Για τα πλαστικα που λές οτι τρίζουν ίσως έχουν δίκιο αυτοί που στα λένε αλλά εγώ οτι παπί και να έχω οδηγήσει έτρεμαν τα πλαστικά του.Μην φανταστείς οτι θα είναι σαν τα κινέζικα δηλαδη να σου σκορπάνε τα πλαστικά τελείως.Το μόνο που θα σκεφτόμουν σαν αρνητικό ειναι οι αλουμινένιες ζάντες που ίσως στραβώνουν εύκολα και μάλλον θα είναι και ακριβές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 έχεις δίκιο πως με την διαφορά στην τιμή παίρνεις εξοπλισμό!! υπάρχουν μαγαζιά που το δίνουν τόσο! βέβαια με 2250 σε πάρα πολλά μαγαζιά μην σου πω και όλα δίνουν και πάρα πολλά δώρα!! κράνος κλειδαριές κουκούλες γάντια και άλλα πολλά! υπάρχουν και άλλοι που σου λένε ή τα δώρα η μείωση της τιμής!! κάνε έρευνα να δεις! φυσικά και μπορούν να στο στείλουν απλά ρώτα να δεις τα μεταφορικά!! πάντως πιστεύω ότι με 2150 θα είσαι κομπλέ και από μεταφορικά και απ όλα!! κάνε προσπάθεια γιατί αξίζει πραγματικά!! αν μπορείς κρατήσου για τα λεφτά και κάνε την αγορά σου λίγο αργότερα μέχρι να τα μαζέψεις! εγώ θα το έκανα πάντως αυτό θα περίμενα προκειμένου να πάρω το ιννόβα!! και εγώ άμα ξανά έπαιρνα σε ψεκασμό θα πήγαινα! σκέψου το καλά γιατί υπάρχουν ευκαιρίες και μπορείς να βρεις καλές τιμές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 και εγώ άμα ξανά έπαιρνα σε ψεκασμό θα πήγαινα! σκέψου το καλά γιατί υπάρχουν ευκαιρίες και μπορείς να βρεις καλές τιμές! σγα σγα θα ξανα ανατηλει το X στην καρδια σου,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Φίλε Ναπολέων με έχεις βάλει σε καινούριους μπελάδες!Αρχίζω και ψήνομαι για το innova! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχα!! πίστεψε με το λέω πραγματικά αλήθεια x δεν θα ξανά έπαιρνα με τίποτα!! μιλάω ειλικρινά δεν πρόκειται να πάρω ξανά x! για κανένα λόγο! αν θα έπαιρνα ψεκασμό θα πήγαινα μόνο στο innova! φίλε 10george ψήσου πραγματικά! αξίζουν τα παραπάνω λεφτά!! ψάξτο μέχρι αηδίας!! ΑΞΙΖΕΙ :_thumbsup: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον Ναπολέων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) παλι θα σε τσαγιαζει το x. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 To wave βέβαια το βρίσκω πολύ πιο όμορφο και υμφωνώ με αυτά που λέει ο φίλος andrapos. Τώρα για τις ζάντες αλουμινίου,κατά τη γνώμη μου είναι πιό όμορφες και άμα δεν κάνω καφριλίκια να καβαλάω πεζοδρόμια με φόρα κλπ δεν νομιζω να έχω πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 πλέον δεν με νοιάζουν αυτά φίλε Πάνο!! το πέρασα το στάδιο του ποιος θα είναι ο γρηγορότερος και θα πιάνει 3 χιλιόμετρα μεγαλύτερης τελικής! θα πω ψέματα αν πω ότι δεν μου αρέσει να περνάνε :D :D....και ειδικά τίποτα κάγκουρες με εξατμίσεις και ακράνοτοι!! ε τότε μου τι δίνει αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω! .... φίλε 10george σου αρέσει πιο πολύ το wave από το innova? για εμένα δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα δυο αυτά! τώρα για τις ζάντες πρέπει να πέσεις πάνω σε κανά τοίχο η σε καμιά λακκούβα-πηγάδι για να πάθει ζημιά! δεν είναι από ζυμάρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 φίλε 10george ψήσου πραγματικά! αξίζουν τα παραπάνω λεφτά!! ψάξτο μέχρι αηδίας!! ΑΞΙΖΕΙ :_thumbsup: Περάσαν και οι γιορτές και δεν πήγα να πώ και τα κάλαντα :afro: Η τιμή που δίνει η Honda ειναι 1830 και 2350?Δεν είναι κάπως τσιμπημένα ρε παιδιά?Τί παίζει?Λόγω των τρελών πωλήσεων ή λόγω "Honda"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 είδα και εγώ σε μερικά μαγαζιά μια αύξηση της τιμής στο ιννόβα!! άλλα 2350 άλλα 2300 άλλα 2250 γενικά υπάρχει ένα μπέρδεμα! μέχρι και σήμερα πίστευα πως η γιαμάχα έχει υπερεκτιμημένα μηχανάκια.. τι γίνετε τώρα θα αρχίσει και η χόντα? κακώς που δεν πήγες για τα κάλαντα! θα έπαιρνες R1 τώρα :tooth:! πάντως σκέψου το........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
10george 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 φίλε 10george σου αρέσει πιο πολύ το wave από το innova? για εμένα δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα δυο αυτά! τώρα για τις ζάντες πρέπει να πέσεις πάνω σε κανά τοίχο η σε καμιά λακκούβα-πηγάδι για να πάθει ζημιά! δεν είναι από ζυμάρι! Ε,σαν εμφάνιση είναι πολύ πιο φρέσκο και κατά τη γνώμη μου πάνα,πολύ πιο όμορφο.Και το innova είναι ωραίο.Ίσως φταίει που το βλέπω όλη μέρα και δεν μου κάνει εντύπωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 και για 300 ευρω δεν θα παρεις crypton x? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Ίσως να φταίει και αυτό!! πάντως στα μάτια μου το ιννόβα είναι πιο ωραίο! από τον προβολέα μέχρι το πίσω φανάρι! Α το μοναδικό που δεν μου αρέσει στο ιννόβα είναι η εξάτμιση που βγαίνει μονοκόμματη και ευθεία! έχει κάποιο σπάσιμο να ανηφορίσει λίγο... Πάνο ο άνθρωπος ξεκίνησε να δίνει κανά 1800άρι και άμα συνεχίσουμε θα θέλει κανά 800άρι παραπάνω για το crypton! πανάκριβο για το τίποτα πάντως..οκ ψυγεία κλπ αλλά 2650.......πολλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες