Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Καλησπέρα σε όλους! θέλω και πάλι μια μικρή βοήθεια! Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό μήπως βρω και αγοράσω κάποια μοτο με ζημιά και να την συμμαζέψω! Εσείς που έχετε και περισσότερες γνώσεις, Ποιες μοτο θα έπρεπε να αποφύγω! Ή για να το εκφράσω καλυτερα, ποιες βλάβες - ζημιές είναι που ΔΕΝ αξίζει να φτιάξεις, η που αφήνουν κουσούρι! Ευχαριστω εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Καταρχην πες μας για τι κατηγορια μοτο μιλαμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝικόλαςXL 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Οσοι έχουν μια βλαμένη, την δίνουν μεν κάτω απο την αρχική τιμή της μείον τα ανταλακτικά αλλά έχουν ασχοληθεί και ξέρουν τι πάιζει, δεν συμφέρει να ασχοληθείς αν δεν κάνεις μόνος την επισκευή. Βέβαια έχει και ενα καλό η όλη ιστορία , οτι μετά θα ξέρεις τι έχεις, τουλάχιστον στο μηχανικό κομμάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Ανάλογα την μηχανή, ανάλογα τη ζημιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Μιλάμε για μοτο έως 650 κυβικά! Οι σκέψεις ήταν για κάτι σε Fazer - Er - Xj6 κλπ κλπΠοιες ειναι οι ζημιες που πρεπει να αποφυγω δλδ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 τα πρωτα fazer τα βρισκεις σε χαμηλη σχετικα τιμη και χωρις ζημιες παντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 τιποτα που χαλαει μια φορα δεν ειναι τοσο καλο οσο ηταν αρχικα οσο καλα και αν το φτιαξεις.. αν σε καλυψα ! και μην πεταχτει κανενας να μου πει για καγκουροπαπια του στυλ "το μοτερακι μου ειναι ολο τακεγκαβα δε σπαει δε χαλαει παει με 1000 ειναι πολυ καλυτερο κτλ.." ΔΕΝ αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ποιος ο λογος να μπλεξεις με ενα μηχανακι που θελει επισκευη και να μην παρεις καποιο απο αυτα που σκεφτεσαι σε καλη κατασταση....? Δεν ειναι δα και απο τα ακριβα μηχανακια αυτα που θες..... http://www.car.gr/cl...s/view/3961059/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2014 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Κανενα τετρακυλινδρο με προβληματα δεν αξιζει να το παρεις για να το φτιαξεις.. Εκτος αν μιλαμε για πραγματικο σκοτωμα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 ασχολεισαι; μπορεις να το φτιαξεις μονος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Χαζεύοντας τώρα στο car πχ... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4549137/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4549045/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4203203/ bestoftherest7, μονος μου οχι..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Κανενα. Το πρωτο μπορει να εχει παρει καλαμια,τιμονοπλακα,τιμονι,καβαλετα. Δεν ξερεις τι ακριβως ή αν τα εχει παρει ολα. Το δευτερο εχει κοψει πλαισιο οποτε ειναι μονο για ανταλλακτηκα. Το τριτο δεν θα εμπαινα στον κοπο καν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Και εγω αυτης της αποψης ειμαι! Τα παραδειγματα ηταν τυχαια που βρηκα τωρα στο car. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες