zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 μου φαινεται οτι εισαι ο μονος που το εχει δει.... τελικά nipponia ezio ηταν εκεινο που ειχα δει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 ezio??εμ ειναι τοσα πολλα τα αυτοματα στην Ελλαδα που εχουμε χασει ολοι τον μπουσουλα...Ασε που οπως σωστα ειπαν πιο πανω τα μελη ο ενας αντιγραφει τις πλαστικουρες του αλλου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 Αυτό που μοιάζει με YBR το έχει ένας φίλος εδώ γειτονιά. Δεν είναι κανένα τρομερό μηχάνημα, αλλά απ'όσο ξέρω δεν του έχει βγάλει προβλήματα...και δεν τον λες ιδιαίτερα προσεκτικό (όταν τον ρώτησα κάθε πότε λαδώνει αλυσίδα δε θυμόταν να μου πει :D) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 μου φαινεται οτι εισαι ο μονος που το εχει δει.... Τώρα θυμάμαι ότι όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο ΟΑΚΑ, έβλεπα εκεί όπου ο κόσμος παρκάριζε τις μηχανές του ένα μπλε σκούρο Arte, το οποίο, οπτικά τουλάχιστον, δε φαινόταν "σκόρπιο", ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το είχα δει πεντέξι φορές, αλλά δεν συνέπεσε να δω και τον ιδιοκτήτη του για να τον ρωτήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Τώρα θυμάμαι ότι όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο ΟΑΚΑ, έβλεπα εκεί όπου ο κόσμος παρκάριζε τις μηχανές του ένα μπλε σκούρο Arte, το οποίο, οπτικά τουλάχιστον, δε φαινόταν "σκόρπιο", ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το είχα δει πεντέξι φορές, αλλά δεν συνέπεσε να δω και τον ιδιοκτήτη του για να τον ρωτήσω. τον ειδες να βαζει μπροστα μετα τον αγωνα?(ασχετο κερδισε ο βαζελος???)ή πηρε τηλ. την οδικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 εγω το 50αρακι nipponia που ειχα δει στο φαναρι, το οδηγουσε μητερα κ ειχε κ την μικρη κορη πισω... στο ρελαντι δεν ακουγοταν τιποτα περιεργο, σαν σκουτερακι φυσιολογικο. τωρα απο αξιοπιστια, δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με αυτο. Το ezio 50 που εδιναν βραβειο για το καλαθι απ' το κεντρο, ηταν εξισου ασχημο με το arte Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες