Jump to content
Sign in to follow this  
TKM

Nipponia Arte 150. Τι ξέρουμε;

Recommended Posts

μου φαινεται οτι εισαι ο μονος που το εχει δει....

τελικά nipponia ezio ηταν εκεινο που ειχα δει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ezio??εμ ειναι τοσα πολλα τα αυτοματα στην Ελλαδα που εχουμε χασει ολοι τον μπουσουλα...Ασε που οπως σωστα ειπαν πιο πανω τα μελη ο ενας αντιγραφει τις πλαστικουρες του αλλου... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που μοιάζει με YBR το έχει ένας φίλος εδώ γειτονιά. Δεν είναι κανένα τρομερό μηχάνημα, αλλά απ'όσο ξέρω δεν του έχει βγάλει προβλήματα...και δεν τον λες ιδιαίτερα προσεκτικό (όταν τον ρώτησα κάθε πότε λαδώνει αλυσίδα δε θυμόταν να μου πει :D)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου φαινεται οτι εισαι ο μονος που το εχει δει....

Τώρα θυμάμαι ότι όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο ΟΑΚΑ, έβλεπα εκεί όπου ο κόσμος παρκάριζε τις μηχανές του ένα μπλε σκούρο Arte, το οποίο, οπτικά τουλάχιστον, δε φαινόταν "σκόρπιο", ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το είχα δει πεντέξι φορές, αλλά δεν συνέπεσε να δω και τον ιδιοκτήτη του για να τον ρωτήσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα θυμάμαι ότι όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο ΟΑΚΑ, έβλεπα εκεί όπου ο κόσμος παρκάριζε τις μηχανές του ένα μπλε σκούρο Arte, το οποίο, οπτικά τουλάχιστον, δε φαινόταν "σκόρπιο", ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το είχα δει πεντέξι φορές, αλλά δεν συνέπεσε να δω και τον ιδιοκτήτη του για να τον ρωτήσω.

τον ειδες να βαζει μπροστα μετα τον αγωνα?(ασχετο κερδισε ο βαζελος???)ή πηρε τηλ. την οδικη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω το 50αρακι nipponia που ειχα δει στο φαναρι, το οδηγουσε μητερα κ ειχε κ την μικρη κορη πισω...

στο ρελαντι δεν ακουγοταν τιποτα περιεργο, σαν σκουτερακι φυσιολογικο.

τωρα απο αξιοπιστια, δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με αυτο.

Το ezio 50 που εδιναν βραβειο για το καλαθι απ' το κεντρο, ηταν εξισου ασχημο με το arte

35262_0_1_2_ezio%2050_Image%20credits%20-%20Nipponia.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα