l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Με αφορμή την βροχή που έφαγα προχθές, φορώντας βέβαια αδιάβροχα πάνω και κάτω είπα να ανοίξω αυτό το θέμα.. 10 λεπτά ήταν αρκετά κάτω από καταρρακτώδης βροχή για να περάσει το νερό από το αδιάβροχο(λέμε τώρα),το μπουφάν και την μπλούζα.. Όπως καταλάβατε ψάχνω για αδιάβροχο μπουφάν μιας και το αδιάβροχο παντελόνι που έχω είναι πολύ καλό και έκανε δουλειά..Έχετε να προτείνετε κάτι καλό και ταυτόχρονα οικονομικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 ποσα λευτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 tucano urbano στα €17 ειχα παρει εγω για παντελονι. Δεν περναει τίποτα! Απο πάνω φοράω το dainese αδιαβροχοποιημένο αλλα επειδη στους κατακλυσμους μπαζει και αυτό, έχω ένα νάυλον χοντρό (άμαρκο, γυρω στα €15) που δεν περνάει τίποτα... Πρόσεξε να εχει αδιαβροχοποιημένες τις ραφές οτι πάρεις και να σου κανει άνετα, γιατι εχω σκίσει 2-3 μέχρι που πήρα ένα 3XL για να ειμαι κύριος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 γύρω στα 20-25€ το budget μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 γύρω στα 20-25€ το budget μου... Αυτό το μπατζετ για αδιαβροχο μπουφαν ειναι καλο. Εγώ το είχα πάρει €15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Ναι το ξερω..Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιος που έχει κάποιο καλό αδιάβροχο να μου προτείνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες