Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Τρίτη 19-12-06 πάμε για κανά καφέ Βόρριοι?!Αντε να δώ συμμετοχές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aπιστη 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Μεσα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Μεσα και εγω . Μεσα! :P Σιγα μη σε αφηνε σπίτι . :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Τι ωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Λοιπον οπως ειπα και στον Τζωνη (τηλεφωνικως) μεσα για την τριτη απλα θα σας ερθω κατα τις 9.15+ γιατι τοτε θα σχολασω απτην σχολη!! Εσεις πατε οτι ωρα σας βολευει γαιτι ξερω αυτοι οι καφεδες κρατουν πολυυυυυυ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstrom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 KAI GW MESA RE PAIDIA ALLA POU?????? KAINOURIOS STO FORUM GAR............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Εννοείται μέσα... Που όμως?? Σεράτα η Cosmos?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 KAI GW MESA RE PAIDIA ALLA POU?????? KAINOURIOS STO FORUM GAR............. Μιλάμε για Θεσσαλονίκη. Αν είσαι από εδώ πολύ ωραία, μεγαλώνει κι αλλο η παρέα μας, αλλιώς ελπίζω να έχεις μπόλικη τρέλα, να παρεις την μηχαναρα σου και να ερθεις μεχρι τα μερη μας... Για το ραντεβου μας, προτείνω Σερατα στις 19:00. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Μέσα! Όσοι έχουν υλικό (φώτο/βίντεο) από την Κυριακή στο Αιγίνιο ας το φέρουν μαζί τους σε CD/DVD. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ptassos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Προς Αρετσου μερια που εχει και απλα παιδες αν σας βολευει!! η ωρα ειναι μπομπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bakoo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Είμαι μέσα κι εγώ, για αύριο. Έχει αρκετή δουλειά, αλλά θα είμαι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Το πιο πιθανο ειναι να ρθω κι εγω. Βασιλη θα περασω σ'ενα CD οτι εχω απο Αιγινιο κ απο την προηγουμενη φορα κ θα τα φερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Μαλλον Θα ερθω και εγω... Για την ωρα ομως δεν ξερω... Εξαρταται απο τη δουλεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 (τροποποιήθηκε) Για όσους πάνε αύριο για καφέ ας κοιτάξουν τον καιρό http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1 . Βροχάρες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Βασικά είχα κατά νού να πάμε κατά τις 8 αλλά άμα βολεύει 7 δεν έχω πρόβλημα.Τι λέτε όμως για τις 8 ρε παιδιά?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Συνεχόμενο ωράριο 10:00-21:00 για 2 βδομάδες including σαβ/κα. Πως σας φαίνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Ατσατσε υπομονή φίλε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Βασικά είχα κατά νού να πάμε κατά τις 8 αλλά άμα βολεύει 7 δεν έχω πρόβλημα.Τι λέτε όμως για τις 8 ρε παιδιά?! Κλασσικα η Λενα και γω αν σας προλαβουμε θα σκασουμε μυτη. Οσο ποιο αργα τοσο ποιο καλα για μας. Το μερος αποφασιστηκε??? Συνεχόμενο ωράριο 10:00-21:00 για 2 βδομάδες including σαβ/κα. Πως σας φαίνεται; Λευτερη join the club my friend :) . Ελα και συ κατευθειαν απο την δουλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Εγω παιδια μαλλον δεν θ'αρθω καλα να περασετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fantasma 800 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 χρονια πολλα ΕΚΕΙΝΟΣ ........Γιωργη καλα νασαι ρε .......δεν εκανα ποστ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ........δλδ ελεος .......μιση ωρα να ριξω μια απαντηση?? χρονια πολλα και παλι ........κερνας εμαθα ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 (τροποποιήθηκε) Αυριο περα απο το οτι δεν ξερω τι ωρα θα φυγω απο τη δουλεια , θα βγω με ενα φιλαρακι που εχω καιρο να τον δω. Καλα να περασετε! Λευτερη υπομονη τι αλλο να σου πω?? Παραπονιομουν και εγω που θα δουλεψω 13 μερες συνεχομενα-ειμαι στην ογδοη...Τουλαχιστον ομως 11ωρο καθε μερα δεν χτυπαω...που φτασαμε δλδ να ειμαστε ευχαριστημενοι και με αυτο.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 19:30 να τ' αφησω??? Το λοιπόν, θα βρίσκομαι στην Σερατα κατά τις 19:30. Οποιος πιστος ας ερθει νωρις να μου κανει παρέα. Μη καθομαι μονος μου, φοβαμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Μη καθομαι μονος μου, φοβαμαι... Θα σου στείλω καποια να σου κραταει παρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Θα σου στείλω καποια να σου κραταει παρεα Και εγω φοβάμαι..... Θα στείλεις και σε μένα?????? εεεεε?????? Φανταστικέ τροχονόμε????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες