Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Up!Ισχυει για σημερα και θα ειμαστε κοσμος.10 στο μολ στο γνωστο σημειο.Οποιος αργει,θα δινει τεστ τη μηχανη του στον αξ__ενα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikosthz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Μέσα και εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Έβαλα και χούφτες στο CBR για να μην χτυπάω τα δάχτυλα στους καθρέφτες τω ναμαξιών 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Έβαλα και χούφτες στο CBR για να μην χτυπάω τα δάχτυλα στους καθρέφτες τω ναμαξιώνKαλά έκανες, του πάνε πολύ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Έχω φάτμπαρ και YOLO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eden 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Θα κατέβει κανείς από μεσογείων μεριά να κατέβουμε παρέα ?Αν κατέβω σόλο παίζει να χαθώ κάτι ψιλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Θα κατέβει κανείς από μεσογείων μεριά να κατέβουμε παρέα ?Αν κατέβω σόλο παίζει να χαθώ κάτι ψιλά. Από Μεσογείων, στρίβεις στη Βασιλλίσης Σοφίας αριστερά, και μετά τις στήλες του Ολυμπίου Διός (Καλλιμάρμαρο) που έχει το εσάκι, κάνεις πάλι αριστερά και μπήκες Βουλιαγμένης. Ε, μετά πέφτεις πάνω του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Από Μεσογείων, στρίβεις στη Βασιλλίσης Σοφίας αριστερά, και μετά τις στήλες του Ολυμπίου Διός (Καλλιμάρμαρο) που έχει το εσάκι, κάνεις πάλι αριστερά και μπήκες Βουλιαγμένης. Ε, μετά πέφτεις πάνω τουωπα μεγαλε τα εχεις μπερδεψει λιγο!Αλλο το καλλιμαρμαρο αλλο οι στηλες που ειναι στη Βασιλισσης Ολγας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Θα κατέβει κανείς από μεσογείων μεριά να κατέβουμε παρέα ?Αν κατέβω σόλο παίζει να χαθώ κάτι ψιλά. Κατεβαινω εγω απο εκει αλλα αργα το λες τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 ωπα μεγαλε τα εχεις μπερδεψει λιγο!Αλλο το καλλιμαρμαρο αλλο οι στηλες που ειναι στη Βασιλισσης Ολγας!Dax μωρέ, ποτέητο, ποτάτο ασούμε, το πολύ πολύ να έβλεπε καμια ταμπέλα "FYROM 5KM" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eden 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Ενταξει αφου εφτασα ειμαι χαρουμενος.Να ναι καλα οι ταξιτζηδες που ρωτησα για οδηγιες...και οι 7.Ο γυρισμος ηταν ευκολος μετα,ακολουθησα εκει κατι γιαπωνεζικα και βρεθηκα μεσογειων. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Εχουμε τιποτα καλο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Μαζευτείτε και αύριο να έρθω κι εγώ, να μείνω πίσω στο στροφιλίκι επειδή... Δεν ξέρω το δρόμο, πριν λίγες μέρες πήρα τη μηχανή, δεν είναι και πολύ φρέσκα τα λάστιχα κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Ψηνεστε για αυριο?Λετε αν ειναι να ριξω συρμα να δω αν μαζευομαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikosthz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Εγω ψηνομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Σημερα 10 στο μολ,μετα απο λαικη απαιτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Ακυρο παλι απο μενα γαμω τις δουλειες μου γαμω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μ' αρέσει που ρωτήσαμε 2 άτομα αν θα μαζευτούνε και τελικά εμείς δεν πήγαμε Τι να περιμένεις από ανθρώπους με Ευρωπαϊκά μηχανάκια... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2016 από τον bihlas87 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Σου χαλασε χθες το βραδυ ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_cbr 130 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Η αληθεια ειναι οτι εχουν εξελιχθει σε japan/honda/cbr-meetings! Χθες παλι ηταν 7 cbr! Κι ο Dant3 να χαλαει την πιατσα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Πρέπει να βάλω λάστιχα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Εχω να ερθω κανα χρονο σε συναντηση.Δε μπορω να το κανονιζω συνεχεια τελευταια στιγμη. Προτεινω να αρχισουμε να το κανονιζουμε απο σημερα κιολας για την ερχομενη Πεμπτη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Ετσι δεσμευεις και τις γκομενες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Η μαλακία είναι ότι ήθελα να κοιμηθώ νωρίς για να φύγω Κομοτηνή το ξημέρωμα.Τελικά λόγω ζέστης (και άγχους για το πρωινό ξύπνημα) δεν μπόρεσα να κοίμηθωκαι έφαγα και 750 χιλιόμετρα στο λιοπύρι αφού ξεκίνησα 11 παρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2016 Για Πέμπτη εγώ μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες