geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Ρε μαγκαι για καντε μια σουμα... Μερος, ωρα κλπ για μας που ερχομεθα για πρωτη φορα χεχε 10:15 αναχωρηση απο αγιο δημητριο (μπροστα στο mall). Βολτα μεχρι αναβυσσο (καγκουρικη) και αραγμα μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Άιντε απο εδώ ρε με σαμποταρεις κιολλας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Άιντε απο εδώ ρε με σαμποταρεις κιολλας Σσσττττ. Εσυ...αντε πολυ μιλας....να σε δω αυριο γατακι!!!! ΧεψεχεΆιντε απο εδώ ρε με σαμποταρεις κιολλας Σσσττττ. Εσυ...αντε πολυ μιλας....να σε δω αυριο γατακι!!!! Χεψεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 10:15 αναχωρηση απο αγιο δημητριο (μπροστα στο mall). Βολτα μεχρι αναβυσσο (καγκουρικη) και αραγμα μετα Κομπλε φιλε ευχαριστω! Αν μπορεσω θα ερθω με συμφορουμιτη να βολταρουμεεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Κοιτά εκεί ρε παρέθεσε και το δικο σου κιόλας. Φτου σου ρε. Αύριο θα δανειστω μοτορι φίλου να τα στησουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Κοιτά εκεί ρε παρέθεσε και το δικο σου κιόλας. Φτου σου ρε. Αύριο θα δανειστω μοτορι φίλου να τα στησουμε Τι μοτορι ρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Hayabusa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Hayabusa Χαχαχαχαχα,...θες και busa....χαχαχαχα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Έχε χαρη ρε αλήτη που δεν έχω φιλο με busa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Έχε χαρη ρε αλήτη που δεν έχω φιλο με busa Χαχαχα...γιατι και να ειχες θα στο εδινε? Χαχαχα,....καλο και αυτο!!! Λοιπον αστα αυτα...αυριο απο κοντα θα τα πουμε. Και μην αργησεις!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 K babe θα σου δείξω τι ΠΑ να πει αγώνας δρόμου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 10 σχολαω απο κεντρο! Δεν ξερω αν θα σας προλαβω στο mall! Η κουταλα που ειναι ακριβως? μην ερθω εκει αλλιως θα σας προλαβω στον δρομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) 10 σχολαω απο κεντρο! Δεν ξερω αν θα σας προλαβω στο mall! Η κουταλα που ειναι ακριβως? μην ερθω εκει αλλιως θα σας προλαβω στον δρομο Κοιτά αν είχα το μτ δεν θα ανυσηχουσα για το αν θα προλαβω η όχι αλλά για το πόση ωρα θα περιμένω τους αλλους να έρθουμε :-P Επίσης η κουτάλα είναι στο τέλος της βουλιαγμένης στα δεξια στο πρωτο βενζιναδικο Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2015 από τον Mindattack21 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Κοιτά αν είχα το μτ δεν θα ανυσηχουσα για το αν θα προλαβω η όχι αλλά για το πόση ωρα θα περιμένω τους αλλους να έρθουμε :-P Xαχαχαχα σωστος αλλα επειδη δεν ειναι στανταρ οτι σχολαω 10, φευγω και 10 γιαυτο ρωταω :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Βρε περιμένουμε κάνα δεκάλεπτο με τέταρτο δεν είναι πρόβλημα :-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Ρε μαγκαι για καντε μια σουμα... Μερος, ωρα κλπ για μας που ερχομεθα για πρωτη φορα χεχε Αφου δεν έχεις μεκανάκι εδώ ρε και θα πάμε μαζί εμείς... Τι φοβάσαι μη χαθούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Κόσμα το έχεις στρώσει το δικό σου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Το είχε στρώσει πριν την πανελλήνια Ο Ksino 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Στρωμένο ετοιμο χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Kosmas + Fenrir=B.F.F.E. <3 <3 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Αφου δεν έχεις μεκανάκι εδώ ρε και θα πάμε μαζί εμείς... Τι φοβάσαι μη χαθούμε? Είπα και του Κοσμα χθες το βράδυ μανούλα μου αλλά ήθελε πλεροφορίες που δεν τις ήξερα και γι' αυτό ρώτησα. ΡΟΥΦΑ. Χεχεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Λοιπον για να ξέρουμε ποιους θα περιμένουμε , ήμαστε μέχρι τώρα αυτοι: 1)ManosKTM 2)geochris994 3)fenrir 4)ax_ena_honda 5)dant3 6)o_xlapatsas 7)Crazy Tsach 8)jpn_sakis 9)kalimera8764 10)dim_gal 11)kouler - v2power 12)Mindattack21 13)Kosmas211 Επιβεβαιωστε συμμετοχες :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Εγώ θέλω στη λίστα να είμαι στο νούμερο 1. γιατί και είμαι και πιο όμορφος και είμαι και το πρώτο νούμερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Fenrir έπεσε βύσμα και σου έφαγα την θέση.. :P 10:30 θα είμαι στο Εκο στην κουτάλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Εγω ειμαι απειρα ψωφιος απο τη δουλεια και επισης δεν εχω ιδεα απο αθηνα, δεν εχω και πολυ κουραγιο για ψαξιματα κτλ. Αλλα αν βρεθει κανας καλος ανθρωπος και τον βολευει να βρεθουμε σε κανα σημειο πανω στην αχαρνων η πατησιων ή συνταγμα που τα ξερω και να παμε παρεακι ολα θα ηταν πολυ πιο ευκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες