AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) :tooth: Δεν λεω για τον ιδιο :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2014 από τον anotherface 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Δεν λεω για τον ιδιο :P αρα χτες τους αμολισανε με μπλοκακια στους δρομους κ με εντολη να τα γεμισουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΠΡΟΤΑΣΗ!!! πως σας φαίνεται μέχρι να βρούμε προορισμό για καγκουράδα, να πάμε για κανα καφέ κανα παραθαλάσσιο προορισμό την Κυριακή το μεσημέρι, σε φάση 16:30;; προτείνω Πειραιά, μικρολίμανο-μαρίνα ζεας, φλοίσβο... συμπλήρωση: έχει μια ωραία διαδρομή απο πειραιά-πέραμα, με τούνελ και στροφες... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2014 από τον o_xlapatsas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 γατακια δεν εχετε ανακρα.. λυπω και σας εχει φαει η κυριλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 που εισαι βρε καγκουρα εσυ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Eγω φιλαρακι ειμαι σοβαρο παιδι, σπουδαζω..Αιγιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 αααα πες το μου έτσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 ειναι αρρωστος κ ο αρχηγος αυτες τις μερες κ γι' αυτο δεν κινειται τιποτα... ax_enas_pyretos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) αφήστε τα αυτά και καλά ότι όλοι αρρωστήσατε ξαφνικά, ελα παραδεχτείτε το οτι ντρέπεστε και νιώθετε μειονεκτικά οταν σας κάνω πραφ πραφ με την yoshi αν πω οτι λείπω στο χωριό θα γίνετε ολοι καλά ξαφνικά ε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2014 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Αύριο παίρνω το ξτ απ'το σέρβις και μιας κι έχω να οδηγήσω μέρες θα κάνω καμία βόλτα,μόνος ή με κάνα φίλο. Ψήνεται κανένας; υ.γ. Το ότι θα το βγάλω απ'το σέρβις δεν σημαίνει ότι έμαθα να στρίβω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 ακομα να το κανεις μοταρντ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 ακομα να το κανεις μοταρντ ? Μοτάρντ δεν το κάνω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 χμμμμ για αρχή με ψήνει. έχεις ιδέα για μέρος;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 παίζει να κάνω κ εγώ τν "παρθενική" μου εμφάνιση.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 χμμμμ για αρχή με ψήνει. έχεις ιδέα για μέρος;; Στα κλασσικά που υποθέτω θα'χει κόσμο και να σχολιάσουμε. Εξάλλου δεν είναι σίγουρο αν θα πάρω αύριο το μωράκι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Μέσα κι εγώ, αλλά να με προσέχετε γιατί είμαι μέγα κουλάδι.. Ελπίζω μόνο να μη δουλεύω την ώρα συνάντησης.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 αν γινει απο βδομαδα ισως, λεω ισως, μπορεσω κ γω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 για σήμερα κανονίζετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Οφ τόπικ: Το λινκ στην υπογραφή σου λέει πως διαγράφτηκε. αν γινει απο βδομαδα ισως, λεω ισως, μπορεσω κ γω Λέμε γι'αύριο,τσέκαρε την προηγούμενη σελίδα.. για σήμερα κανονίζετε? Αύριο,Τετάρτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Λέμε γι'αύριο,τσέκαρε την προηγούμενη σελίδα.. ναι ρε συ το ειδα, αλλά προς το παρον ειμαι ποδαρατος και ψαχνω μοτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 εγώ λέω να προετοιμάσω απο σήμερα το xt ψυχολογικά για το αυριανό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 εγώ λέω να προετοιμάσω απο σήμερα το xt ψυχολογικά για το αυριανό Δεν μπορώ να ακολουθήσω με τα πόδια,θα με παίρνεις στις ευθείες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Οφ τόπικ: Το λινκ στην υπογραφή σου λέει πως διαγράφτηκε. Σωστα. Πουληθηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Αν βρω κανα λεφτο για βιτζινα στο ΚΤΜ μεσα και εγω απλα οχι προς ριμπας και ειδικα τεταρτη γιατι θα μας κοψουν τον πωπουλη. Πεταω ιδεα να αραξουμε λαιμο παραλια με καμια μπυριτσα (κοκακολα εγω ειπαμε ειμαι φλωρος ). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες