Jump to content
Sign in to follow this  
kostikas

Τα φώτα σας

Recommended Posts

Μάγκες χρειάζομαι τα φώτα σας :help: ...Έχουμε και λέμε θέλω να λύσω κάποιες βίδες στην μηχανή αλλά λόγω χρόνων ακινησίας και βροχής υγρασίες ...μου έχουν κολλήσεις κάποιες βίδες-παξιμάδια....έχω καταστρέψει 2 μικρά Τ και ένα μεγάλο Τ σαν καστάνια που είναι, έχω ρίξει ένα κιλό (που λέει ο λόγος) από ένα σπρέι το cosmos και τζίφος...έχω κάνει :wallbash: μπας και έρθει καμιά ιδέα αλλά τίποτα....ααα ακόμα και με τρυπάνι έκανα μια πατέντα αλλά και εκεί πηγαίναμε για καταστροφή έβγαζε καπνούς....ορίστε μια φωτογραφία φαγώθηκε λίγο :peep:vre7.jpg

Μεγάλη ανάγκη μάγκες γιατί θέλω να την καθαρίσω-βάψω :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι σαν το WD-40 είναι.....Όταν λες να ζεστάνω την βίδα ;;;;; αν λες αυτήν τότε τι προκύπτει με το να την ζεστάνω ;; :huh: Δεν δοκίμασα πάντως να την ζεστάνω

Τροποποιήθηκε από τον kostikas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αερόκλειδο για τις μεγαλύτερες

Σφυροκατσάβιδο για τις μικρότερες

Και για τις τυφλές , αυτές δίχως παξιμάδι δλδ, υπάρχουν εξολκείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σαν το WD-40 είναι.....Όταν λες να ζεστάνω την βίδα ;;;;; αν λες αυτήν τότε τι προκύπτει με το να την ζεστάνω ;; :huh: Δεν δοκίμασα πάντως να την ζεστάνω

στη προκειμενη περιπτωση μαλλον τπτ!

Ακομα η βιδα φαινετε σε κατασταση να μπορει να πιαστει απο ενα εργαλειο π δεν εχει τζογους!

Βρες μια καστανια-καρυδακι και θα πιεζεις προς τα μεσα οταν δινεις δυναμη να γυρνας,να εισαι σιγουρος οτι ειναι τερματισμενο το καρυδακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό θέλω να βρω αλλά σήμερα είναι κλειστά όλα αύριο που θα ανοίξουν θα πάω να ψάξω..Σε χρωματοπωλείο θα έχει ;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η γερμανοπολύγωνο που την αγκαλιάζει και μπορείς να βλέπεις το βάθος της διείσδυσης του εργαλείου :lipssealed::mB_kalo_e:

αλλά το αερόκλειδο είναι η απόλυτη λύση!

τόσο απόλυτη που ανατριχιάζω στη σκέψη της έκφρασης που θα πάρεις μόλις δεις την βίδα να υποχωρεί ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ από το μαγικό χέρι του αερόκλειδου και να ανοιγεις μπύρες στο όνομα του λαστιχά πχ της περιοχής σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι...........πάντως για να χαλαρώσει γενικά με τις σκουριές και να είναι λίγο πιο λάσκα τι άλλο προτείνετε...γιατί πες ότι πάρω την καστάνια και πάλι κολλάει πως θα χαλαρώσει ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχικά, αν καταφέρεις να τη λασκάρεις, να μην την σφίξεις πολύ μετά! έπειτα, μπορείς να την καθαρίσεις η να την αντικαταστήσεις ακόμα καλύτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η γερμανοπολύγωνο που την αγκαλιάζει και μπορείς να βλέπεις το βάθος της διείσδυσης του εργαλείου :lipssealed::mB_kalo_e:

αλλά το αερόκλειδο είναι η απόλυτη λύση!

τόσο απόλυτη που ανατριχιάζω στη σκέψη της έκφρασης που θα πάρεις μόλις δεις την βίδα να υποχωρεί ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ από το μαγικό χέρι του αερόκλειδου και να ανοιγεις μπύρες στο όνομα του λαστιχά πχ της περιοχής σου.

Ναι αλλά για το αερόκλειδο θα χρειαστώ και κομπρεσέρ δεν έχω τα λεφτά να τα αγοράσω.......άρα η άλλη λύση είναι όπως λες να πάω στον λαστιχά :think: άλλα δεν θέλω θέλω να τα κάνω όλα μόνος μου :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η βίδα είναι μια χαρά.

Απλά χρειάζεσαι καλύτερης ποιότητας εργαλεία. Ή απλά το κατάλληλο εργαλείο.

Στην περίπτωσή σου ένα σωστό καρυδάκι (chrome-vanadium) με ή χωρίς καστάνια αλλά ικανού μήκους λεβιέ/μανέλα, θα δώσει λύση.

Αντίστοιχη λύση το γερμανοπολύγωνο από την κλειστή μεριά βεβαίως.

Μη την βιάζεις άλλο.

Πάρε ένα σωστό εργαλείο, εφάρμοσε τη δύναμη σωστά (η δύναμη από το χέρι σου να μην εφαρμόζεται υπό γωνία στο εργαλείο, αφενός γιατί χάνεις σε αποτέλεσμα λόγω μικρότερης δύναμης, αφετέρου το εργαλείο δεν κάθεται σωστά και χαλάει τις βίδες) και καθάρισες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά για το αερόκλειδο θα χρειαστώ και κομπρεσέρ δεν έχω τα λεφτά να τα αγοράσω.......άρα η άλλη λύση είναι όπως λες να πάω στον λαστιχά :think: άλλα δεν θέλω θέλω να τα κάνω όλα μόνος μου :crazy:

μπα μην κολλάς, και εγώ θέλω να τα κάνω όλα μόνος μου αλλα μερικές φορές δεν γίνεται!

κοίτα, στην προκειμένη περίπτωση πήγαινε απο τον λαστιχά, θα τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα χωρίς περαιτέρω βάσανα-μπινελίκια, χωρίς να φοβάσαι μην καταστρέψεις τελείως τη βίδα και δεν βγαίνει μετά και θέλει ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ πατέντες και κατόπιν τοποθετείς καινούργιες βίδες οπουδήποτε οι βίδες κόλλησαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την γέρνεις να οριζοντιωθεί και της ρίχνεις ξύδι.Φρόντισε να είναι βρεγμένη με αυτό τουλάχιστον μισή μέρα (και ολόκληρη ακόμα καλύτερα).

Αν δε στέκεται το ξύδι,βρέξε ένα πανί και καπάκωσε τη βίδα.

Εναλλακτικά κοκα-κόλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχικά, αν καταφέρεις να τη λασκάρεις, να μην την σφίξεις πολύ μετά! έπειτα, μπορείς να την καθαρίσεις η να την αντικαταστήσεις ακόμα καλύτερα...

Θα κοιτάξω να την αντικαταστήσω που θα ναι όντως καλύτερα.Απλά η απορία μου ακόμα είναι..θα λασκάρει όση δύναμη κι αν βάλω ή θα κάνω πάλι τρύπα στο νερό ;;εδώ σου λέω με το τρυπάνι και πάλι δεν :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα κοιτάξω να την αντικαταστήσω που θα ναι όντως καλύτερα.Απλά η απορία μου ακόμα είναι..θα λασκάρει όση δύναμη κι αν βάλω ή θα κάνω πάλι τρύπα στο νερό ;;εδώ σου λέω με το τρυπάνι και πάλι δεν :shoot:

η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ βίδα θα λασκάρει, αρκεί να μην σφιχτεί παράλογα εξαρχής!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αερόκλειδο χρειάζεται προσοχή και έμπειρο χέρι.

Μπορεί ο έμπειρος να κάνει δουλειά και ο άπειρος να καταστρέψει.

Αντίστοιχη περίπτωση και τα κρουστικά κατσαβίδια κοκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η βίδα είναι μια χαρά.

Απλά χρειάζεσαι καλύτερης ποιότητας εργαλεία. Ή απλά το κατάλληλο εργαλείο.

Στην περίπτωσή σου ένα σωστό καρυδάκι (chrome-vanadium) με ή χωρίς καστάνια αλλά ικανού μήκους λεβιέ/μανέλα, θα δώσει λύση.

Αντίστοιχη λύση το γερμανοπολύγωνο από την κλειστή μεριά βεβαίως.

Μη την βιάζεις άλλο.

Πάρε ένα σωστό εργαλείο, εφάρμοσε τη δύναμη σωστά (η δύναμη από το χέρι σου να μην εφαρμόζεται υπό γωνία στο εργαλείο, αφενός γιατί χάνεις σε αποτέλεσμα λόγω μικρότερης δύναμης, αφετέρου το εργαλείο δεν κάθεται σωστά και χαλάει τις βίδες) και καθάρισες!

Εεε...Αυτό θα κάνω αύριο θα πάω βγω γύρα μπας και βρω κανένα καστανοσετ :P και ο Θεός βοηθός γιατί από μπινελίκια ρίξαμε μπόλικα :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ βίδα θα λασκάρει, αρκεί να μην σφιχτεί παράλογα εξαρχής!!!!!

Δεν λέω για την καινούργια για αυτήν που έχει λέω κατάλαβες ;.....Από τις απαντήσεις που πήρα τα έχω κάνει όλα...άρα πάμε για καλά εργαλεία μου φαίνεται.....Υπομονή και μπόλικο WD-40 :winking: Ευχαριστώ :_hi:

Τροποποιήθηκε από τον kostikas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πάρω κάτι τέτοιο http://www.praktiker...mtech-6mm-25406 θα αντέξει ;; γιατί είχα αυτό http://www.praktiker...29-temaxion-494 και δεν άντεξε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες τα κατάφερα :mB_kalo_e: πήρα ένα πολύγωνο και βγήκε :wallbash: ...από τι κατάλαβα θέλει να έχεις καλά εργαλεία...απλά αυτό που με τρελαίνει είναι που σπάσανε 3 καστάνιες...τέλος πάντων αφού βγήκε :) ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες τα κατάφερα :mB_kalo_e: πήρα ένα πολύγωνο και βγήκε :wallbash: ...από τι κατάλαβα θέλει να έχεις καλά εργαλεία...απλά αυτό που με τρελαίνει είναι που σπάσανε 3 καστάνιες...τέλος πάντων αφού βγήκε :) ....

Σου το ειπα απο την αρχη οτι ηταν σε κατασταση να ξεβιδωσει χωρις πολλα πολλα!

Παντα καλα εργαλεια ... τα φθηνα παντα κοστιζουν ακριβοτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα