Jump to content
damianos07

οδήγηση = αυτοθεραπεία;

Recommended Posts

Διαδρομή: Διάφορες, Ελληνικές, επαρχιακές.

Μηχανή: Suzuki DL650

Σενάριο: Ψυχολογία αναβάτη και ψυχική υγεία. Οδήγηση = Αυτοθεραπεία; :huh:

Επιβάλλεται θέαση σε 720p HD (εαν έχετε την δυνατότητα icon_razz.gif)

-Το youtube κάνει μόνο του το convertion σε 360p απο την πηγή και το κάνει σχεδόν πάντα -νιανιά- σε ποιότητα-

:shit:

Αν σας άρεσε, κάντε like ή αφήστε σχόλιο στο YouTube => http://youtu.be/Q09v4MtkjzI?hd=1

:type:

Δείτε και άλλα βίντεο στο κανάλι μου:

http://www.youtube.c...er/damianos0007

[Ανοιχτά όλο το 24ώρο, 2ο ποστ δεξία, 3ο θρεντ αριστερά - Διάλογος εντός.]

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απλά πράγματα, αντί να μας τα κάνουν να τα χώνουμε σε γιατρούς και φάρμακα, τα κάνουμε εμείς βενζίνες και λάστιχα. :mB_kalo_e:

Ωραίος..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά πράγματα, αντί να μας τα κάνουν να τα χώνουμε σε γιατρούς και φάρμακα, τα κάνουμε εμείς βενζίνες και λάστιχα. :mB_kalo_e:

Ωραίος..........

“The real cycle you're working on is a cycle called yourself.”

Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle Maintenance

Επόμενο βήμα η διάγνωση σχιζοφρένειας. Μέχρι τότε όμως, η ζωή μεσα από το κράνος είναι ποιο υποφερτή, από την ώρα που σηκώνετε το σταντ μέχρι την ώρα που ξανα καταιβαίνει. Αποχαιρετόντας τον σύντροφό σου με ένα άγγιγμα στην μάσκα και την αίσθηση των καυτών πλαστικών των φώτων να σε γεμίζει μέχρι την επόμενη φορά.

Πιστεύω στην αυτοθεραπεία της καθημερινότητας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοθεραπεια? Το οτι κατεβηκα εγω με το wolf στο χωριο εξω απο την καλαματα(πρωτο μεγαλο ταξιδι) και μετα κελαιδουσα για μια μισι βδομαδα πιανεται?Οι συγγενεις μου τα ειχαν παιξει,μου ελεγαν πως δεν με εχουν ξαναδει ετσι.Για να μην αναφερθω και στις καθημερινες βολτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ψυχοθεραπεια και ψυχαναλυση και ολα τα σχετικα

Η μηχανη για μενα ειναι παραδησος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Kalter Lippenstift versucht...

Ich habe dich die ganze Nacht gesucht

Einfach verführt und benutzt

Meine Lust vergiftet deinen Mund"

"tried cold lipstick...

I have been looking for you all night long

Just seduced and used

My lust poisons your mouth."

Προσωπικά, όπως έγραψα παραπάνω, η μηχανή δεν ειναι απλά μια γκομενα (όπως εξιστορούν οι απο πάνω στοίχοι), αλλά κάτι παραπάνω, είναι Ο φίλος μου, και ως φίλος μου κάνει παρέα στα πάνω και τα κάτω μου, ο διάλογος μαζί του (τα χιλιόμετρα που περπατάμε μαζι) μου προσφέρει μια μορφή θεραπείας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι "ανασες"που παίρνεις οταν κλεινεις τα παντα πισω σου και συνταξιδευεις με την μοτοσυκλετα σου,δεν μπορουν να αποτυπωθουν ποτέ...μια γευση δινουμε καθε που οδηγουμε και γραφουμε ενα οδοιπορικο αλλά ειναι απλα μια μικρη γευση.....αυτο το δεσιμο οδηγου-μοτοσυκλετας ειναι απεριγραπτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πηρα την μηχανη πριν καμια βδομαδα εκανα μια διαδρομη 25 χιλιομετρα με στροφες αποτομες κλπ και μετα ενιωθα οτι πεταω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to θεμα ειναι οτι οπως μπορει να σε ανεβασει μπορει και να σε κατεβασεει πολυ χαμηλα! Χωμα κυριολεκτικα!

Και γω ετσι αισθανομαι σαν αυτοθεραπεια αλλα παντα προσοχη παιδες.... πρεπει να ζουμε για να το αισθανομαστε ...

(πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να αναρρωτιεμαι αν θα σκοτωνομουν.... προσφατα καταφερα 150 στην Θηβων απο φαναρι φαναρι και το σκεφτομαι ακομα ποσο μ@λ@κας ειμαι..)

για αυτο χαλαρα ... γτ το θεματακι οδευει προς την πορωση....

Τροποποιήθηκε από τον ge0rgak0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to θεμα ειναι οτι οπως μπορει να σε ανεβασει μπορει και να σε κατεβασεει πολυ χαμηλα! Χωμα κυριολεκτικα!

Και γω ετσι αισθανομαι σαν αυτοθεραπεια αλλα παντα προσοχη παιδες.... πρεπει να ζουμε για να το αισθανομαστε ...

(πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να αναρρωτιεμαι αν θα σκοτωνομουν.... προσφατα καταφερα 150 στην Θηβων απο φαναρι φαναρι και το σκεφτομαι ακομα ποσο μ@λ@κας ειμαι..)

για αυτο χαλαρα ... γτ το θεματακι οδευει προς την πορωση....

σαν συναίσθημα, ο φόβος, πάνω στην μηχανή ειναι ένα απο τα πολλά. (αλλά πάντα υπάρχει είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, και δεν είναι ο φόβος του καλού-κακού αναβάτη ή της μαλ@κίας της στιγμής. Μπορεί να πηγαίνεις με 40 σε επαρχιακό ή με 10-20 σε εντουράδα και να το νιώθεις.!!!

Ισως και αυτή η πολυσύνθετη ροή συναισθημάτων να είναι που να μας "φτιάχνει". Μας φέρνει στο προσκήνιο αισθήσεις ταυτόχρονα και ταχύτατα που δεν θα βρίσκαμε αλλού στην ίδια συχνότητα, (ίσως σε άλλες μορφές εξτρίμ σπορτ, ή την σεξουαλική επαφή)

Αυτο αισθανόμαστε οτι μας θεραπεύει? 10 λεπτά μηχανής = 3 ώρες ψυχοθεραπείας με ακατάπαυστο μπλα-μπλα για να φέρουμε σιγα σιγα στο προσκήνιο συναισθήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γεγονος οτι καθε φορα που δεν ειμαι στα καλα μου την παιρνω και παμε μια βολτα μεχρι δερβενοχωρια απο φυλη, μεσω της γνωστης στροφοδιαδρομης και μεχρι να γυρισω ειμαι εντελως αλλος ανθρωπος, πιστευω τα λεει ολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρόβλημα με την μηχανή είναι ότι το αίσθημα ελευθερίας που νοιώθει κάποιος οδηγώντας την υπερτερεί του αισθήματος του φόβου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια για ένα ακόμα ωραίο βιντεάκι, αν θα θέλαμε να ψειρίσουμε λίγο την μαιμού πάντως και να μιλήσουμε με πιο στενούς όρους, δεν θα παρομοίαζα την οδήγηση της μηχανής (ναι, ακόμα και του υπερφανταστικού V-Strom μας :mB_kalo_e: ) με ψυχοθεραπεία αλλά με αγχολυτικό. Βοηθάει περισσότερο στο να ξεχνάς ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τα προβλήματά σου, όχι στο να τα ξεπεράσεις οριστικά, κάτι που υποτίθεται ότι κάνει η ψυχοθεραπεία. Η σχέση με τη μηχανή για μένα μοιάζει πιο πολύ με την εξάρτηση από φαρμακευτικές ουσίες, τις αποζητάς αμέσως μόλις περάσει η επίδρασή τους και μάλιστα χρειάζεσαι μεγαλύτερη δόση όσο περνάει ο καιρός. Αν ο τίτλος σου πάντως ήταν "Οδήγηση= Αγχολυτικό?" θα σου έλεγα 100% ναι... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια για ένα ακόμα ωραίο βιντεάκι, αν θα θέλαμε να ψειρίσουμε λίγο την μαιμού πάντως και να μιλήσουμε με πιο στενούς όρους, δεν θα παρομοίαζα την οδήγηση της μηχανής (ναι, ακόμα και του υπερφανταστικού V-Strom μας :mB_kalo_e: ) με ψυχοθεραπεία αλλά με αγχολυτικό. Βοηθάει περισσότερο στο να ξεχνάς ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τα προβλήματά σου, όχι στο να τα ξεπεράσεις οριστικά, κάτι που υποτίθεται ότι κάνει η ψυχοθεραπεία. Η σχέση με τη μηχανή για μένα μοιάζει πιο πολύ με την εξάρτηση από φαρμακευτικές ουσίες, τις αποζητάς αμέσως μόλις περάσει η επίδρασή τους και μάλιστα χρειάζεσαι μεγαλύτερη δόση όσο περνάει ο καιρός. Αν ο τίτλος σου πάντως ήταν "Οδήγηση= Αγχολυτικό?" θα σου έλεγα 100% ναι... :_thumbsup:

τροφή για σκέψη ή και σκέψη για τροφή αν θες..... θα το επεξεργαστώ και θα επανέλθω.....σαν πρώτη ματιά μου αρέσει η παρατήρηση σου πάρα πολύ γιατι συμπληρώνει και διευρύνει την αρχική σκέψη...

η αρχική σκέψη όμως περιλαμβάνει και τον εσωτερικό διάλογο εξού και η ενδοσκόπηση-ψυχοθεραπεία, όχι απλα η χημεία του εγκέφαλου μας κατα την διάρκεια της βόλτας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα