netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Ως απασχολούμενος με αστρονομία και κβαντικής φυσικής παραθέτω το παρακάτω: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Απασχολούμενε με ''αστρονομία και κβαντικής φυσικής'' , το ότι από ένα σημείο και μετά, αυτοί οι δύο γίνανε τηλεπερσόνες, και λένε ότι σαχλαμάρα τους έρθει στο μυαλό, το έχεις καταλάβει ε; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Σε τι ακριβώς τώρα, αυτό απαντάει στην ερώτηση που σου έκανα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Σε τι ακριβώς τώρα, αυτό απαντάει στην ερώτηση που σου έκανα... Τίποτα δεν μοιάζει τόσο με ειλικρινή πεποίθηση, όσο το ηλίθιο πείσμα... Jean de La Bruyère Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Α έτσι πάει; Κάτσε ξέρω κι εγώ! Χιλιοτρύπητο λαγήνι που σταλιά νερό δε χύνει.Τι είναι;;; 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 ρε δεν πατε καλα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Προλαβα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Σφήκες πέρδικες ψηλά παράθυρα. αυτό ξέρω εγώ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Μόλις σκέφτηκα 2 πιτόγυρα και τα παραγγέλνω! Έχει δίκιο ο μάστορας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το κάνατε μπουρδέλο το ποστ του ανθρώπου! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 από τον karellen Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Το κάνατε μπουρδέλο το ποστ του ανθρώπου! Κβαντικά ήταν είδη. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες