Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 και σε ανθρώπινες τιμές. 12 € στο Praktiker π.χ. Ούτε νερό καταλαβαίνουν, ούτε λασπουργιά, τίποτα. Αλλά δεν είναι άνετες για το πόδι, δεν έχουν προστασίες και δεν αναπνέουν. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 το γεγονός ότι μπορεί να είναι μαϊμού, το έχεις σκεφτεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gash21 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 οντως, υπάρχει ενδεχόμενο. Παντως το μαγαζί ήταν adidas και μάλιστα στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην αθήνα. Αναφέρω απο που αγοράστηκε για να διευκρινήσω ότι δεν ήταν απο καλάθια, απο πλανόδιους κτλ.....τωρα αν σε τετοια μαγαζιά πουλανε μούφα, τότε τι να πω.... Αν μπάσουν νερά και τα καινούργια που μου εδωσε, τοτε σίγουρα ή πουλαει μουφα ή ολη η παρτίδα ήταν ελλατωματική ή κατασκευή τους είναι χάλια μαύρα....σε τέτοια περιπτωση θα παω σε δοκιμασμένες λύσεις (για μηχανές) που πρότειναν παιδιά απο εδώ, αν και άλλοι φίλοι μου μου λενε να παω σε κατι πιο εξειδικευμένο (για νερα και τέτοια) πχ salomon.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 ...να διευκρινήσω ότι δεν ήταν απο καλάθια, απο πλανόδιους κτλ.....τωρα αν σε τετοια μαγαζιά πουλανε μούφα, τότε τι να πω.... Oυτε για το σωβρακ@ που φοραμε δεν ειμαστε σιγουροι...αστα... και πρωτο μαγαζι να ειναι δεν λεει τιποτα απολυτως...το χρημα δεν εχει ηθος...δυστυχως! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες