NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 MOZART μονοχρωμο θα το βαψης η θα το κανις καμια REPLIKA NAKANO ?(παοι το μπλε). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 MOZART μονοχρωμο θα το βαψης η θα το κανις καμια REPLIKA NAKANO ?(παοι το μπλε). αν το ειχα σαν του μπραδερη σου θα το εκανα μια replica αλλα τωρα θα γινει οπως ηταν με την διαφορα οτι η καρινα θα ειναι carbon. αλλα περιμενουμε τον κυριο nemethon βλεπεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 11 δεν είχαμε πει? Είπα κάποιους άλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 αν το ειχα σαν του μπραδερη σου θα το εκανα μια replica αλλα τωρα θα γινει οπως ηταν με την διαφορα οτι η καρινα θα ειναι carbon. αλλα περιμενουμε τον κυριο nemethon βλεπεις ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙ ...ΒΙΑΣΤΙΚΕ ... :P :P :P :P ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ???? ΠΟΣΑ ΚΑΡΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΡΕ ΕΧΕΙΣ ???? :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 (τροποποιήθηκε) Το 10.30 το κανη 11.00 πολυ ανετα ο Multijohn βλεπις οσω γλυγορος ειναι εχει μια ταση να αργη στα ρανεβου . Μαλον θα φυγουμε σε δυο γρουπ οποιον βολεβη 10.30 και οποιον βολεβη 11.00 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 από τον NINJA1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙ ...ΒΙΑΣΤΙΚΕ ... :P :P :P :P ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ???? ΠΟΣΑ ΚΑΡΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΡΕ ΕΧΕΙΣ ???? :P :P :P :P :P επειδηστην φωτο εισαι τρισμεγιστος και σε φοβαμαι.θα σου απαντησω με βαση την φωτογραφια. η d200 εχει ...... αν ησουν 50 κιλα πιο αδυνατος θα σου ελεγα.αντε ρε κουλαδε που θα μας πεις ποσα καρε εχω το δευτερολεπτο.εσενα για να σε φωτογραφησω σε στροφη πρεπει να στησω τριποδο να παω να παρω εναν καφε και μετα να πατησω το κουμπι Β με 60 διαφραγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Eιστε χαλιες! Εγω μονος μου θα μαι Σερρες αυριο? ΑΙΣΧΟΣ!! μου φενεται μετα το ξενυχτι θα γυρισω με τη μια Θεσ/νικη για να σας προλαβω το πρωι. 10.30 η 11.00 τελικα?? αα,εχω παρει και πορδοκαλι ριγα για τις ζαντες.. να τη φερω μηπως υπαρξει κανενας φιλοτιμος να μου δειξει πως να τη βαλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 λοιπον για μην μπερδευομαστε ειναι 10:30 μπροστα στην κεντρικη εισοδο των δικαστηρίων δεν θα εχει 2 group ολοι μαζι θα φυγουμε!!!!!! @Mozart βρε κουλίδη αφου με ειπε ο ανθρωπος οτι θα τα κανει,τι θες δηλαδη να παιρνω τηλ καθε λιγο και λιγακι και να του πριζω τα @ρχιδι@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Eιστε χαλιες! Εγω μονος μου θα μαι Σερρες αυριο? αα,εχω παρει και πορδοκαλι ριγα για τις ζαντες.. να τη φερω μηπως υπαρξει κανενας φιλοτιμος να μου δειξει πως να τη βαλω? Σέρρες - πίστα; Θα μπεις; Εγώ για λωρίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 επειδηστην φωτο εισαι τρισμεγιστος και σε φοβαμαι.θα σου απαντησω με βαση την φωτογραφια. η d200 εχει ...... αν ησουν 50 κιλα πιο αδυνατος θα σου ελεγα.αντε ρε κουλαδε που θα μας πεις ποσα καρε εχω το δευτερολεπτο.εσενα για να σε φωτογραφησω σε στροφη πρεπει να στησω τριποδο να παω να παρω εναν καφε και μετα να πατησω το κουμπι Β με 60 διαφραγμα ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΟΚΟΥΛΑΔΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ D200 AKOMA KAI ΕΔΩ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ D2X Α ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙ ΝΕΟΠΑ ΣΕ ΕΧΩ ΡΕ Nikon D2X : Continuous shooting at a rapid 8 frames per second Nikon D200: Continuous Shooting Speed : Max. 5 shots per sec. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ ΜΕ ΤΑ 5 ΚΑΡΕ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Σε παρακαλώ!Μη λές τον ανάπηρο κουλάδι! Πήγαμε λοιπόν,στρίψαμε και γυρίσαμε!Λίγο αναρχία η κατάσταση στη πίστα μιας και είχε και κουτάκιδες οι οποίοι κάναν ότι τους κατέβαινε,μαζεμένες μηχανές και κόσμος στην δεξιά μεριά στην μεγάλης ευθείας,διάφοροι...''παγκόσμιοι'',σούζες τρέις και λίγο,εξόδοι αλλά τελικά καλά περάσαμε! Απλά έχω να πώ κάτι.Μόλις την Τετάρτη που μα πέρασε βγήκα απο της Σέρρες και μόλις μπήκα και άρχισα σιγά σιγά να γυρνάω στο Αιγίνιο,αισθανόμουν πολύ παράξενα και οτι το μηχανάκι δεν έστριβε λέμε!Με τίποτα όμως!Γύρο με τον γύρο άρχισα να συνηθίζω αλλά πρόσεχα πολύ μιας και ανησυχούσα μην υπερτιμήσω την πίστα ή τις ικανότητές μου.Πάντως σίγουρα καλύτερα απο τον δρόμο αν και κάποιοι επιδειξίες κάποιες φορές το παρατραβήξαν.Πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Multijohn :vv: Ο μονος που περνουσε απο τις στροφες κι ακουγες ηχο απ'τις ξυστρες!! Τον Mozart θα τον ευγνωμονουμε γιατι μας εβγαλε κατι φωτο να τρελενεσαι.. κ ειδικα εσενα σ'εχει σε πολλες !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 :vv: :vv: :vv: !!!!!! Και κάτι άλλο παιδιά! Ξέχασα κάπου εκεί την θήκη του καπνού μου!Νομίζω πάνω σε ένα μηχανάκι πρέπει να ήταν.Δερμάτινη με ξύστρες ήταν κι αυτή! Αμα την βρήκε κάποιος άς μου πεί ρε παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Τζωνη γυρισαμε πισω με τον janabetis και κοιταξαμε... Δεν υπηρχε τιποτα.. :/ Για την πιστα τι να πω... Τα ιδια με το Τζωνη αφου μαζι ειμασταν πριν λιγες μερες Σερρες....αλλα το ευχαριστηθηκα! Πολυ ωραια περασαμε και περιμενουμε τις φωτογραφιες απο τον Motzart Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Μπραβο ρε παιδια...Φωτο γρηγορα...(Και κεινο το DVD του κλαμπ ε;...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 :vv: :vv: :vv: !!!!!! Και κάτι άλλο παιδιά! Ξέχασα κάπου εκεί την θήκη του καπνού μου!Νομίζω πάνω σε ένα μηχανάκι πρέπει να ήταν.Δερμάτινη με ξύστρες ήταν κι αυτή! Αμα την βρήκε κάποιος άς μου πεί ρε παιδιά! Τα ξέχασες πάνω στην σέλα μου, αλλά έπρεπε να φύγω και τα άφησα πάνω στην μηχανή του Nemethon. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 EE εισαι κουλαδι αφου!!!!! :P Οχι εσυ Ζακ ο αλλος το κουλαδι! :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Ευχαριστώ πολύ Ζak! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 (τροποποιήθηκε) παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτο εδω στο site σας τις βαζω στο kawasaki-bikers,μονο που πρεπει οι ενδιαδερομενοι να ειναι μελη για να τις δουν.πειτε μου αλλα τροπο αλλιως θα περιμενε μεχρι την αλλα βδομαδα να δωσω ενα cd στον nemethon http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.php?...p;p=61268#61268 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 από τον mozart Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 (τροποποιήθηκε) Ti μας κανεις τωρα....... Δεν ειναι full αναλυση ...περιμενουμε το cd!!!! Ωραιες πολυ ευχαριστουμε!!!!! Να σαι καλα!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 από τον Ouzo Power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Ti μας κανεις τωρα....... Δεν ειναι full αναλυση ...περιμενουμε το cd!!!! Ωραιες πολυ ευχαριστουμε!!!!! Να σαι καλα!!! οκ θα το γραψω και θα το δωσω στον nemethon. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Sorry που δεν χαιρέτισα. Έφυγα βιαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Sorry που δεν χαιρέτισα. Έφυγα βιαστικά. και εγω αν οδηγουσα αυτο που οδηγουσες θα ντρεπομουν να χαιρετησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 και εγω αν οδηγουσα αυτο που οδηγουσες θα ντρεπομουν να χαιρετησω Μια χαρα το πηγαινε τερμα ομως! Λευτερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 και εγω αν οδηγουσα αυτο που οδηγουσες θα ντρεπομουν να χαιρετησω Εδώ δε ντρέπεσαι που οδηγείς Καβασάκι ΜΠΛΕ θα ντραπείς για το Χόντα?! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες