NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Καλα ηταν παιδια αν και ειχε λιγο κρυο!. Παρολα αυτα περασαμε καλα ξεμπουκοσαμε και θα μπορεσουμε να κανουμε χριστουγενα ηρεμη(αντε να στολισοθμε και κανα πρασινο μιχανακη να μπουμε και στο πνεβμα). ΠΑΠΑΡΑΤΣΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ CBR RR(KONIKA)ΝΑ ΚΥΝΙΓΑΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΕΝ ΔΕΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ FAYZE 1000 ME AKRAP(ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ). :vv: (ναι αφου εκλεπσα ολες της γνωση του ακουλουθονταστον καταφερα και περασα τον MASTER). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Ακραπ??? Σιγουρα αλλο ατομο περασε!!! Ο master δεν φοραει ακραπες! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Aφιστε με να ζισω λιγο απο το ονιρο (να ξεπενας το δασκαλο)μιν μου το χαλατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v60gr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Ωραια ηταν, καλη παρεα παρολο που δεν μπορεσα να γνωριστω με ολους, πολυς κοσμος, η πιστα ειναι για μοταρντ θα ελεγα περισσοτερο αλλα εχει καλο χαβαλε. Αντε και στην επομενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Καλα ηταν παιδια αν και ειχε λιγο κρυο!. Παρολα αυτα περασαμε καλα ξεμπουκοσαμε και θα μπορεσουμε να κανουμε χριστουγενα ηρεμη(αντε να στολισοθμε και κανα πρασινο μιχανακη να μπουμε και στο πνεβμα). ΠΑΠΑΡΑΤΣΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ CBR RR(KONIKA)ΝΑ ΚΥΝΙΓΑΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΕΝ ΔΕΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ FAYZE 1000 ME AKRAP(ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ). :vv: (ναι αφου εκλεπσα ολες της γνωση του ακουλουθονταστον καταφερα και περασα τον MASTER). Zήσε το όνειρο!Ζηστο τώρα που μπορείς!Γιατί σύντομα προβλέπεται επίσκεψη στις Σέρρες και εκεί το όνειρο θα γίνει εφιάλτης! Σοβαρά τώρα,πάμε Σέρρες να φχαριστηθούμε ρε παιδιά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2006 Εκανε και αλλες upload! Ευχαριστουμε mozart!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτο εδω στο site σας τις βαζω στο kawasaki-bikers,μονο που πρεπει οι ενδιαδερομενοι να ειναι μελη για να τις δουν.πειτε μου αλλα τροπο αλλιως θα περιμενε μεχρι την αλλα βδομαδα να δωσω ενα cd στον nemethon http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.php?...p;p=61268#61268 Α ΡΕ mozart ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΥΛΑΔΟΚΟΥΛΑΔΙ ΕΙΣΑΙ .... :P :P :P :P ΣΕ ΕΧΩ ΡΕ mozart ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΡΕ ...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ Master MultiJohn ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :P :P :P :P :P ------------------------------- Multijohn for ever ……………. Fedajin Fan Club Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Α ΡΕ mozart ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΥΛΑΔΟΚΟΥΛΑΔΙ ΕΙΣΑΙ .... :P :P :P :P ΣΕ ΕΧΩ ΡΕ mozart ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΡΕ ...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ Master MultiJohn ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :P :P :P :P :P ------------------------------- Multijohn for ever ……………. Fedajin Fan Club Multijohn πρωτη φορα φωτογραφιζα σε πιστα και δεν ειχα και κανενα φακο της προκοπης.παντως εκλεψα ορισμενες απο τις συμβουλες σου.ο τζωνης οντως ηταν ο πιο θεαματικος αλλα δεν εβγαζε τον εξοπλισμο να τον βγαλω γυμνο. το νου σου σε λιγο ετοιμαζω και εγω fun club.θα σας πιουμε το αιμα. παντως ο multijohn μου θυμισε πολυ εμενα με την διαφορα οτι εκανε τα εχω για κωλατσιο :P δωστε οδηγιες για να ανεβασω ολες τις φωτογραφιες σε zip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 (τροποποιήθηκε) πρωτη φορα φωτογραφιζα σε πιστα και δεν ειχα και κανενα φακο της προκοπης.παντως εκλεψα ορισμενες απο τις συμβουλες σου.ο τζωνης οντως ηταν ο πιο θεαματικος αλλα δεν εβγαζε τον εξοπλισμο να τον βγαλω γυμνο. το νου σου σε λιγο ετοιμαζω και εγω fun club.θα σας πιουμε το αιμα. παντως ο multijohn μου θυμισε πολυ εμενα με την διαφορα οτι εκανε τα εχω για κωλατσιο :P δωστε οδηγιες για να ανεβασω ολες τις φωτογραφιες σε zip ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ....ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ .....ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ..... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΣ ...ΚΟΥΛΑΔΙ.... ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ CLUB ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΤΟ ΚΟΥΛΟ CLUB ....ΚΟΥΛΑΔΟCLUB :P :P :P :P :P ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ---------------------------- Multijohn for ever ……………. Fedajin Fan Club Multijohn Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 από τον GFiotakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Nα και μια περιληψουλα σε μια φωτο-κολλαζ!! μολις βρω χρονο θα προσπαθησω να μας βαλω σχεδον ολους σε μια και καλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Nα και μια περιληψουλα σε μια φωτο-κολλαζ!! μολις βρω χρονο θα προσπαθησω να μας βαλω σχεδον ολους σε μια και καλη! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ !!! ------------------------------- Multijohn for ever ……………. Fedajin Fan Club Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες