NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) επιδης δεν βολεβη για σερρες λεμε να παμε αιγινιο οποτε οποιος ψυνετε ακουλουθα. τα λεμε παιδες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 το εχουμε κανονισει ηδη αλλα δεν το ποσταραμε θα ειμαστε εγω o atsatsos και κατι φιλοι του και ο ouzopower Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Για Κυριακή λέτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 επιδης δεν βολεβη για σερρες λεμε να παμε αιγινιο οποτε οποιος ψυνετε ακουλουθα. τα λεμε παιδες. πες μου οτι εισαι ο κουλαδος ο διδυμος που εχει αδελφο τον πιο κουλαδο τον αλλο διδυμο.κριμα και τα δυο αδελφια να βγειτε χωρις χερια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Mέσα κι εγώ!Ώρα και μέρος.Θα κάτσω όμως μέχρι τη 1μιση γιατί 3 δουλεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 λεμε κατα της 11 να εχουμε ξεκινιση οποτε αμμα θελετε συναντιομαστε ολλη μαζη και παμε παρεα αλιος τα λεμε εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 10μιση στα δικαστήρια μπροστα στην είσοδο είναι καλά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skianik 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Τζωννη,πες μου οτι και στο ΑΙΓΙΝΙΟ πρεπει να μην εχω σχαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) Οχι!Εκεί είναι απαραίτητη η βιντεοκάμερα και σελοτειπ! Εχει κανείς ρε παιδιά? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skianik 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 βαζω σελοτειπ , βαζεις την καμερα, η και το αντιθετο αν θελεις...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Βάζω σελοτείπ βάζεις κάμερ γιατί δεν έχω! Και αυτή την φορά θα το δέσουμε σε κανά Yamaha γιατί άμα την βάλουμε σε Χοντα πάλι,δε θα τραβήξει ΠΑΛΙ τίποτα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skianik 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Μιλαμε για Κυριακη πρωι ετσι? και μαλλον θα γυρισω και εγω νωρις κατα τις 2:30 θελω να ειμαι πισω.Το 10:30 στα Δικαστηρια ισχυει? Φωτογραφικη μηχανη εχω που τραβαει και βιντεο ...πειραζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Mέσα κι εγώ!Ώρα και μέρος.Θα κάτσω όμως μέχρι τη 1μιση γιατί 3 δουλεύω. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΛΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο Master MultiJohn ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ...... Master MultiJohn ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ......... Α ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ...... ----------------------- Multijohn for ever ……………. Fedajin Fan Club Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 A ρε Γιώργο πως με καταλαβαίνεις έχω μπλέξει με τα βιαστικόπουλα εδώ! Νικόλα το ραντεβού τουλάχιστον για τους δυό μας ισχύει.Μιας και οι δυό μας έχουμε περιορισμένο χρόνο ας είμαστε και λίγο πιο νωρίς!Η φωτ.μηχανή έχει μπόλικη μνήμη?Η δική μου έχει μόνο 256ΜΒ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skianik 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 1GB φτανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 1GB φτανει? Υοu 're my man! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skianik 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 τα λεμε και αυριο με τους υπολοιπους για να φιξαρουμε ωρα και μερος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Βαζω βαση που εχω για καμερα πανω στην μηχανη... Βαλτε την καμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Βαζω βαση που εχω για καμερα πανω στην μηχανη... Βαλτε την καμερα! μαλλον θα ερθω και εγω να σας δω και μαλλον θα φερω και την φωτογραφικη μου μηχανη. α ξεχασα να σας πω οτι ειμαι φωτογραφος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Για Κυριακή λέτε; Ναι και το θεμα ειναι οτι δεν θα κατσουμε πολυ γιατι κατα τις 16:00 αρχιζουν και βγαίνουν κατι κουνουπια-βρυκολακες , αντε ελα να μας κερασεις και για την γιορτή σου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 ΟΚ τα λεμε 10.30 στα δυκαστιρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Ναι και το θεμα ειναι οτι δεν θα κατσουμε πολυ γιατι κατα τις 16:00 αρχιζουν και βγαίνουν κατι κουνουπια-βρυκολακες , αντε ελα να μας κερασεις και για την γιορτή σου :P εισαι και παλι τυχερος γιατι δεν θα εχω μηχανη.κανενα νεο με τα πλαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 μαλλον θα ερθω και εγω να σας δω και μαλλον θα φερω και την φωτογραφικη μου μηχανη. α ξεχασα να σας πω οτι ειμαι φωτογραφος τωρα το ειδα....... ρε χαλια αφου εισαι μεγαλος ψευτης και δεν προκειται να ερθεις μην σπαμμαρεις και μεσα στις συναντησεις ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 εισαι και παλι τυχερος γιατι δεν θα εχω μηχανη.κανενα νεο με τα πλαστικα ελα το πρασινο μαλλον θα το γλυτωσεις δε μου λες το περτικαλι ετσι οπως ειναι το μηχανακι του SAM σου αρεσει????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 ελα το πρασινο μαλλον θα το γλυτωσεις δε μου λες το περτικαλι ετσι οπως ειναι το μηχανακι του SAM σου αρεσει????????? ρε χαλιδη παρε ενα τηλ να δεις το εβαψε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες