Jump to content
NINJA1

Ψηνεται κανεις για πιστα

Recommended Posts

επιδης δεν βολεβη για σερρες λεμε να παμε αιγινιο οποτε οποιος ψυνετε ακουλουθα.

τα λεμε παιδες.

Τροποποιήθηκε από τον ALX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το εχουμε κανονισει ηδη αλλα δεν το ποσταραμε :winking: θα ειμαστε εγω o atsatsos και κατι φιλοι του και ο ouzopower

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
επιδης δεν βολεβη για σερρες λεμε να παμε αιγινιο οποτε οποιος ψυνετε ακουλουθα.

τα λεμε παιδες.

πες μου οτι εισαι ο κουλαδος ο διδυμος που εχει αδελφο τον πιο κουλαδο τον αλλο διδυμο.κριμα και τα δυο αδελφια να βγειτε χωρις χερια :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λεμε κατα της 11 να εχουμε ξεκινιση οποτε αμμα θελετε συναντιομαστε ολλη μαζη και παμε παρεα αλιος τα λεμε εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι!Εκεί είναι απαραίτητη η βιντεοκάμερα και σελοτειπ! :grin:

Εχει κανείς ρε παιδιά?

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάζω σελοτείπ βάζεις κάμερ γιατί δεν έχω!

Και αυτή την φορά θα το δέσουμε σε κανά Yamaha γιατί άμα την βάλουμε σε Χοντα πάλι,δε θα τραβήξει ΠΑΛΙ τίποτα! :grin: :P :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλαμε για Κυριακη πρωι ετσι? και μαλλον θα γυρισω και εγω νωρις κατα τις 2:30 θελω να ειμαι πισω.Το 10:30

στα Δικαστηρια ισχυει? Φωτογραφικη μηχανη εχω που τραβαει και βιντεο ...πειραζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Mέσα κι εγώ!Ώρα και μέρος.Θα κάτσω όμως μέχρι τη 1μιση γιατί 3 δουλεύω.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΛΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο :worshippy:Master MultiJohn :worshippy: ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ...... :shoot::shoot::shoot:

:worshippy:Master MultiJohn :worshippy: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .........

Α ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ...... :taz::taz::taz:

-----------------------

Multijohn for ever …………….

Fedajin Fan Club Multijohn

:burn::burn::burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A ρε Γιώργο πως με καταλαβαίνεις έχω μπλέξει με τα βιαστικόπουλα εδώ! :yawn::grin:

Νικόλα το ραντεβού τουλάχιστον για τους δυό μας ισχύει.Μιας και οι δυό μας έχουμε περιορισμένο χρόνο ας είμαστε και λίγο πιο νωρίς!Η φωτ.μηχανή έχει μπόλικη μνήμη?Η δική μου έχει μόνο 256ΜΒ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βαζω βαση που εχω για καμερα πανω στην μηχανη...

Βαλτε την καμερα!

μαλλον θα ερθω και εγω να σας δω και μαλλον θα φερω και την φωτογραφικη μου μηχανη.

α ξεχασα να σας πω οτι ειμαι φωτογραφος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για Κυριακή λέτε;

Ναι και το θεμα ειναι οτι δεν θα κατσουμε πολυ γιατι κατα τις 16:00 αρχιζουν και βγαίνουν κατι κουνουπια-βρυκολακες :vampire: , αντε ελα να μας κερασεις και για την γιορτή σου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι και το θεμα ειναι οτι δεν θα κατσουμε πολυ γιατι κατα τις 16:00 αρχιζουν και βγαίνουν κατι κουνουπια-βρυκολακες :vampire: , αντε ελα να μας κερασεις και για την γιορτή σου :P

εισαι και παλι τυχερος γιατι δεν θα εχω μηχανη.κανενα νεο με τα πλαστικα :_boredom:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μαλλον θα ερθω και εγω να σας δω και μαλλον θα φερω και την φωτογραφικη μου μηχανη.

α ξεχασα να σας πω οτι ειμαι φωτογραφος :_thumbsup:

:spam::spam::spam::spam::spam::spam:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τωρα το ειδα....... ρε χαλια αφου εισαι μεγαλος ψευτης και δεν προκειται να ερθεις :whistling:

μην σπαμμαρεις και μεσα στις συναντησεις ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εισαι και παλι τυχερος γιατι δεν θα εχω μηχανη.κανενα νεο με τα πλαστικα :_boredom:

ελα το πρασινο μαλλον θα το γλυτωσεις :grin: δε μου λες το περτικαλι ετσι οπως ειναι το μηχανακι του SAM σου αρεσει????????? :2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα το πρασινο μαλλον θα το γλυτωσεις :grin: δε μου λες το περτικαλι ετσι οπως ειναι το μηχανακι του SAM σου αρεσει????????? :2funny::2funny::2funny:

ρε χαλιδη παρε ενα τηλ να δεις το εβαψε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα